Şerruh un bu bitmez tükenmez parası nerden mi geliyor ?
Re: Şerruh un bu bitmez tükenmez parası nerden mi geliyor ?
Ben konuyu tam olarak bilmiorum ama anlamadıgım birşey var bakın bunu şerruhu savunmak veya kötülemek amaçlı ssöylemiyorum neden herkes serruhu konuşuyo anlamaıyorum nee var bu adamda :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

serruhxeyup yorumuna sımdı baktım loncadan para beklememıs demıssın loncadan 1 kurus para almıslıgım yok borc veren olmustur ama ben ıstemedım ayrıca konu senı ılgılendırmıyor her konuya burnunu sokmasan senın ıcın daha hayırlı olur sonra ılerde ıstemıcegın laflar işitirsin. Serruhh sende bırseylerı ıspatlamaya calısıyorsun anladım tm item yapmıssın ama bn ıtem yapamassın demedımkı hala adam olamamıssın .

Gizlenmiş İçerikGöster
Hocam,Lokman Hekim..
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
item yaptım diye bişey demedim sen o itemleri çekemiyorsun anlaşılan....KoRn yazdı:serruhxeyup yorumuna sımdı baktım loncadan para beklememıs demıssın loncadan 1 kurus para almıslıgım yok borc veren olmustur ama ben ıstemedım ayrıca konu senı ılgılendırmıyor her konuya burnunu sokmasan senın ıcın daha hayırlı olur sonra ılerde ıstemıcegın laflar işitirsin. Serruhh sende bırseylerı ıspatlamaya calısıyorsun anladım tm item yapmıssın ama bn ıtem yapamassın demedımkı hala adam olamamıssın .
Adamlık senin gibilere kalmışsa ben adam olmamayı seçiyorum.
itemlerı cekemesem ıbnı sına plevne +cevrıye set tum ashabı keyhf malzemelerı ve yucelen setı tek tıkta sılmezdım sanki bulunmaz hint kumaşı
en fazla 2 haftada toplar uretırım ıstersem ama oyunu oynamıyorum sorun orda .

Gizlenmiş İçerikGöster
Hocam,Lokman Hekim..
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

Oyun oynamıyorsun diye birilerine iftira atmayımı düşündün ? yazık sana Nurullah.KoRn yazdı:itemlerı cekemesem ıbnı sına plevne +cevrıye set tum ashabı keyhf malzemelerı ve yucelen setı tek tıkta sılmezdım sanki bulunmaz hint kumaşıen fazla 2 haftada toplar uretırım ıstersem ama oyunu oynamıyorum sorun orda .
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Meran
bendensairolmaz yazdı:Kendisi klan kanalından. Hile ile emi doldurduğunu. Işınlandığını. Çar alma talebini iletiyor.Şikayet ediyoruz malesef ki Gm ler , Yöneticiler bu şikayetleri kaileye almıyorlar.Ne yapalım adaletsiz insanlar , bölelerine söz sölemicen.Mutlaka alttan girer , üstten girer kendini haklı çıkartır.
Ufak bişeyi unuttun
İmzama bak gerisi teferruat
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

KONU KİLİT lütfen post kasma yeri olmasın.
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

Delircem ya yukarıda kendi söyleriklerne kendi cevap vermiş şimdide post kasma yeri olmasın yazıyor.
O sırada yazdıklarını gören gördü. Aciz değilim ben senin gibi ispata çalışayım sözüme güvenen güvenir.Çocuk okullarda kapanıyor hiç çekilmezsin sen
O sırada yazdıklarını gören gördü. Aciz değilim ben senin gibi ispata çalışayım sözüme güvenen güvenir.Çocuk okullarda kapanıyor hiç çekilmezsin sen

-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Bana post demeyin son gnlerde formumdan çok düştüm
Başlarsam Forum çöker=)
Başlarsam Forum çöker=)
StormmaqiC * // Büyücü Zırhı Beyindir .!!

55 Vatan ~
34 Mekan ~