[OKO Taktikleri] Savaşçı-Büyücüye karşı
- emrecelik3850
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: [OKO Taktikleri] Savaşçı-Büyücüye karşı
Büyücü biraz taktik biliyosa ve teslayı açmışsa savaşçıyı öperr.
***IıIxEleGaNCexIıI
color=#BF0000]EJDER[/color]***Uluxemre***Tskxkxproksima****ECEL GETİREN
Büyücü en çok kutup ve zihin kullanma zamanını iyi bilmeli bunlara dikkat eden bir büyü bir savaşçıyı rahatça yereserebilir.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Ucube yazdı:Büyücü en çok kutup ve zihin kullanma zamanını iyi bilmeli bunlara dikkat eden bir büyü bir savaşçıyı rahatça yereserebilir.
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Silinmiyormuş 
Unkown son konunu okuyana kadar
gercekcı dusunmustum ama sahtekarın tekıymıssın yanı wolverıne adlı uyelıktekı arkadas akrebe 1743 vurdugun halde nasıl 17 bın vurdum dıye yalan soluyorsun gercekten ılk dıkkat etmemıstım ama resmını yakından ınceleyeınce shop oldugu acık secık ortada

Gizlenmiş İçerikGöster
Hocam,Lokman Hekim..
bi savaşcının büyüyü kesmesi için ful yüccelen oması gerekir.benım savascım full yücelen 4000 düz 4200 agır bıttı.ama tabıu yanına yaklasabılırsen 
Nick : Azimlixseloxbüyü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
- Kanunxslauqhter
- İri Fare Avcısı
Bence dikkat dağıtma ve durdurma + yücelen olman gerekir
cunku buyucuye dıkkat atınca yavaslar gıdersın agır cakarsın kutup acar. daha sonra kutuptan sonra durdurma
cakarsın ne yapacagını sasır zaten yücelensın 3 kere vursan ölcek;)
cunku buyucuye dıkkat atınca yavaslar gıdersın agır cakarsın kutup acar. daha sonra kutuptan sonra durdurma
Kanunxslauqhter
Kanunxslauqhterx
Kanunxslauqhterx
ilk olarak depar 15 olan kişiler büyücüyü kesmekte aşırı zorlanmazlar sert vuruş 15 ağır vuruş 15 ise büyücü rahatlıkla kesilebilir mesela ben bu taktikle 37 lwlde +45 büyücü kesiyordum yani sadece hızlı ataklara puan vermeliyiz dikkat dağıtma 15 olmalı durdurmada 5-10 olmalı diğerlerini siz dağıtın sakınmada 5-10 olmalıdırki az can alsın
AMANSİZ/EMİNÖNÜ
SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ
AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ
Xxxahmetxxx/Eminönü
SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ
AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ
Xxxahmetxxx/Eminönü
ama büyücünün büyü bozması 15 se pek etki etmez sonra tesla acar yakalayamassın sadece depar atabilrisn depar atınca da zihin atar.kısacası işin biraz zor.Kanunxslauqhter yazdı:Bence dikkat dağıtma ve durdurma + yücelen olman gerekir
Nick : Azimlixseloxbüyü
- Prisonbreakx
- Sahaf Yardımcısı
Arkadaşlar yeni sistemle büyücüyü kesmek gerçekten çok zor.Ama benim yaptığım bir taktik var işe yarıyor.Karşındaki iyi bir büyücüyse sağlam itemi varsa depar at zihin atar durdurma at kutup açar sadece büyücü içinde durdurmaya yüksek puan vermek anlamsız 1 puan verdim ben.Dikkat 15 ya dikkatı atıyorum yanına yanaşmaya çalışıyorum tabi vurana kadarda bi 50-60 canım gidiyor:D Büyücüye 1 kere vurduğumda büyücü kaçmaya çalılıyor ama 2.sinde vurduğumda büyücü kutup açıyor.Kutup bittikten sonra durdurmayı atıyorum mecbur zihin atmak zorunda kalıyor.Yoksa ölecek zihin bittiğinde.Zihinde can doldurduktan sonra canı yaklaşık 50-60 civarı oluyor benimde 30-40 civarı ne yapıyorum depar atıyorum adama gidip bi ağır bi sert işi bitiyor zaten.Benim canda 15 falan kalıyor.Ama adam size direnç atıp buz veya elektrik çakarsa üstünde de iyi item varsa 30-40 candan bayağı aşağı inersiniz.Adam da işinizi bitirir:D 
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)