sevdıgım abılerımden bırısı olan gokhan abının oyun yonetımı tarafından basıt ve sacma bır olay uzerıne uzaklastırılmasını kınıyorum ve onun adının bu oyundan sılınmemesı ıcınse bole bır konu acıyorum gokhan abımızı sevıyoruz ve en kısa zamanda oyuna donmesını umıt edıyoruz senı unutmadık unutmıcazda gokhan abı
Mguldemirxbizans
kıyametcelladı
kıyametcelladı
Mguldemirxbizans
- YiLMaZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Re: kıyametcelladı
mguldemir yazdı:sevdıgım abılerımden bırısı olan gokhan abının oyun yonetımı tarafından basıt ve sacma bır olay uzerıne uzaklastırılmasını kınıyorum ve onun adının bu oyundan sılınmemesı ıcınse bole bır konu acıyorum gokhan abımızı sevıyoruz ve en kısa zamanda oyuna donmesını umıt edıyoruz senı unutmadık unutmıcazda gokhan abı
Mguldemirxbizans
..../katıl
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Clash Ofthe Titans
/katılYiLMaZ yazdı:mguldemir yazdı:sevdıgım abılerımden bırısı olan gokhan abının oyun yonetımı tarafından basıt ve sacma bır olay uzerıne uzaklastırılmasını kınıyorum ve onun adının bu oyundan sılınmemesı ıcınse bole bır konu acıyorum gokhan abımızı sevıyoruz ve en kısa zamanda oyuna donmesını umıt edıyoruz senı unutmadık unutmıcazda gokhan abı
Mguldemirxbizans
..../katıl![]()
Burhanxbizans bu yoruma dibi köküne kadar destek veriyor .

- Samuraixbizans
- Işık Hanım'ın Elemanı
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
Bu konuya katılıyorum.Gökhan abinin oyuna dönmesi için elimden geleni yapmaya hazırım , eğer bu konuyuda silerlerse tekrar açılacaktır bunuda söylüyorum.!
Merhabalar
Günlerdir aynı içerikli benzer konulara cevap yazıyoruz . Ceza itiraz yeri forum değildir. Tek resmi muhattap ikvdestek@sobee.com.tr di.
Konuyu kilitliyorum , benzer konuların açılması durumunda, konuyu açanların forum hesabı yaptırım göreceği gibi, bu durumun oyun hesaplarınada yansıyabileceğini Özellikle hatırlatmak istiyorum .
İyi forumlar
Günlerdir aynı içerikli benzer konulara cevap yazıyoruz . Ceza itiraz yeri forum değildir. Tek resmi muhattap ikvdestek@sobee.com.tr di.
Konuyu kilitliyorum , benzer konuların açılması durumunda, konuyu açanların forum hesabı yaptırım göreceği gibi, bu durumun oyun hesaplarınada yansıyabileceğini Özellikle hatırlatmak istiyorum .
İyi forumlar