Merhaba bundan önce oynadığım diğer online oyunlarda plus üyelerin ne kadar avantajlı olduklarını biliyorum bizim ikv ye plus üye olarak sahip çıkmamız isteniyor ama bizimde gönlümüzün hoş tutulması lazımki plus üyeliğin gerçekten bir ayrıcalık olduğu anlaşılsın ve daha çok üye kazanma şansına sahip olunsun ,oyun daha çok geliştirilebilsin ben lütfen bu teklifi dikkate alsınlar .Uzun yıllardır perakende sektöründeyim ama plus paket için yeterince çaba gösterilmediğini düşünüyorum daha cazip hale getirilebilir bunun için en önemli reklam biz plus paket üyeleridir ve bizim oyundaki diğer arkadaşlara ve oyunu önerebileceğimiz diğer arkadaşlara yapacağımız yönlendirmeler ikv yi üzerinde daha çok para harcamaya değer bir oyun yapacaktır .Neden ikv oynadığıma gelince bir TÜRK olarak ülkemde yapılmış bir oyunu tercih ediyorum yoksa gidip yapancı menşeili oyunlara para verip egolarımda tatmin edebilirim ama sorun bu değil umarım sorunum anlaşılmıştır.Teşekkürler...
HAİNKÖFTE
RESTORATİVE
PLUS PAKETİN ÖNEMİ VE GELİŞİMİ HAKKINDA
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
PLUS PAKETİN ÖNEMİ VE GELİŞİMİ HAKKINDA
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

MALAZGİRT LONCASI

- TheChucky
- Cin Avcısı
- Lonca: The One Mafia
Re: PLUS PAKETİN ÖNEMİ VE GELİŞİMİ HAKKINDA
Sana katılıyorum kardeşim ve bende birşey eklemek isterim plus paket her ilde satılmıyor ve bu oyunu küçüğünden büyüğüne abilerimiz ve kardeşlerimiz de oynuyor herkes alamıyor plus paket imkanı olan bir kişi bile alamıyor her ilde yok plus paket veya bi çözüm bulunmalı şimdi ttnetplus satılıyor :S
TheChucky

Gizlenmiş İçerikGöster
Gizlenmiş İçerikGöster
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
Re: PLUS PAKETİN ÖNEMİ VE GELİŞİMİ HAKKINDA
Merhaba arkadaşım eğer plus paket satın almak isteyen arkadaşlar varsa 0212 328 15 15 numaralı mynet telefonlarında hizmet alma seçeneğini aradıktan sonra sizinle konucak görevliden bir kayıt numarası alarak ve birde hesapnumaralarını alarak para yatırıp plus paket sahibi olabilirsiniz ayrıca internet sitesi üzerindende mynet üyelik aldan kredi kartınızla plus paket satın alabilirsiniz veya almak isteyen arkadaşları böyle yönlendirebilirsiniz.İyi oyunlar.
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
MALAZGİRT LONCASI

MALAZGİRT LONCASI