Arzların Ve Lodosların Enleri
Re: Arzların Ve Lodosların Enleri
Assında ölüm oyuunun kazanınca en iyi şifalar belli olmaz . En iyi sifacı yetneklerinden belli oLur . Şİfacı turnuvası yapalım en iyi şifacı kimmiş öqreneLim ?
DaRkxRay
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
Byböceq _ BLoodxswinqxşifa >> BiR zamanLarın Efsanesi .. !!
BLoodxknow
Leqendxjoey
GiantsxqeRidöndü
Mecxjuzzky
Mecxjeff
39 ZamaNı >>
Macheste
AntiRock
ULtimatexspıdeR =
Xxgiantsxx
SonyCs
BuRak & €miN
Byböceq _ BLoodxswinqxşifa >> BiR zamanLarın Efsanesi .. !!
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Ha bu arada öyle düşman olduğum kişi felan yok oyunda. takıştıklarım vardır onlarda olmasa oyunun zevki kalmaz
Davutu da Ulubayı da severim sayarım . Ancak en iyiler sonlara kaldı lafı uygun olmamış yerinde değildi ona takıldım.
Bir sonraki ölüm oyununda demek ki saklambaç oynucaz bunu anladım
Davutu da Ulubayı da severim sayarım . Ancak en iyiler sonlara kaldı lafı uygun olmamış yerinde değildi ona takıldım.
Bir sonraki ölüm oyununda demek ki saklambaç oynucaz bunu anladım
Ws Atmak İsteyen Şifacı vaRSa Oyunda qöRüşeLim ==> bLoodxknow ..
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- Yenicerixdadawa
- İri Fare Avcısı
başka türlü olmaz bu iş yoksa ölüosun örnek berru :lol: sana 1 kere bile vuramadım içim gitti
Dadavaxlonça
Yenicerixdadawa yazdı:1. ölüm oyunu takdik işidir akreplere yakalanmak şans işi deildir
ben akrepleri hep üstüme çekdim ve sakinleşdirmeyi 15 yapdım kullandım ve insanların katalizor yemesini sagladım buda bir taktikdir ben çok açığada çıkmadım çok içede girmedim sadece ayak uydurdum çünkü işi biliyorum yani bu bir şans işi deil sana zararlı şeyleri yarrlı olarak kullanmalısın
2. son 3 e kaldık bnde toplam 5 iksir vardı (ejderha) 2 tanesini orada kullandım ve cybertrance i yatırdım iksiri bitmişdi peki neden bn ona daldım onda ashab yok fakat ataxbeyazda var iksirde yok atada ama trancede var son 2 ye kalıncada iksir yasaklanıo e bunuda biliyorum ben peki neden beyaz deilde trance ben bunalrı hesabladım son 4 e kaldığımdada lords u kesdik siz sadece şans işi dersiniz ama bn akıl işi derim gene sona kalırım haziranda görüşürüz![]()
3. berru o artık korkudan mı yoksa sana olan hırs ve düşmanlıkdanmı bilemicem lodosların neden öle daldığını
4. saklanmak en iyi olmak deil taktikkapasite anlam farkı
Ben eglenmek icin girdim bu etkinlige kazanmak icin degil elimde iksirim dahi yoktu ama son 3 e kaldim orada Ataxbeyaz kaciyo diyen arkadaslara sunlari soylemek isterim kudret iksirim yoktu iksir icmek yasaklandiginda Davut unkudret 90 lardayken benimki 20 lerdeydi bu yuzden kudret toplamak icin git gel yaptim ben kacmam hele bir oyun icin asla
Davut u da tebrik ederim kesinlikle mantikli isler yapti onun yerindeki herkes yapamazdi bnu
Row berru ya gelince kendini kanitlamis bi sifa kesinlikle guclu rakibin elenmesi icin ilk berru ya daldilar
Ataxbeyaz
AteşSalih -- TERBİYECİ

- Yenicerixdadawa
- İri Fare Avcısı
evet bnde kaçmana bir şey demedim hatta asitle dalcakdım :lol: gm ler bile sıkıldıalr gittiler nocomment kaldı oda hediyeyi vermek için
Dadavaxlonça