Şerruh un bu bitmez tükenmez parası nerden mi geliyor ?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KoRn
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Şerruh un bu bitmez tükenmez parası nerden mi geliyor ?

Mesaj gönderen KoRn »

Öncelikle iyi gunler. Sözü fazla uzatmadan konuya girmek istioyurm. yaklasık 3-4 ay oncesıne kadar bu oyunu severek -zevkle oynuyordum ama bazı nedenler (iş,taşınma)gibi durumlardan dolayı oyundaki karekterlerimi sildim arasıra foruma gırıp 3-5 konu okuyorum o kadar. Normalde kımseyı elestırmeyı yada kotu yonunu acıga cıkarmayı sevmem ama gordumkı serruhhh hem haksız kazanc sagladıgın halde bırde onu savunuyorsun.Örnek : Korn charımdayken bılmeyen arkadaslar ıcın (49 arz şifacı) bana ''Bir aktarım yapabilirmiyiz '' dedi. Bende guvenılır bırı oldugumu dusunuyorum daha dogrusu benı tanıyan tum arkadaslarım oyle dusunur.Neyse.. Sonra ''Diğer karekterım yer altına 1.2 m verıyorum bunu ona verırsın''.dedi Bende yeraltına indim yavas yavas yurumeye basladım sonra pm attı bnde geliyorum kardeşim dedim. gıttım once cok ctrl ye basmısım cantamda 3.5 kusur param vardı. 3 .000.000 koydum alısverıse sonra ıptal ettım. sonra yavas yavas arttırdım ve 600.000 bıne gelmıstı serruh karsılık olarak yada belkı yanlıslıkla yeraltı mantarı koydu benım boyle bır ıstegım olmadıgı halde bnde kabul tusuna bastım ama 1.2 m sınıde verdım. Ama o ne yaptı ? sadece 600.000 bın koydugum resmı cektı foruma resım attı Korn deathxstrıder hırsızdır diye . amacım paranın mıktarı yada ne oldugu degıl. Zaten eger resımlerını bulabılırsenız demıstım alısverıs acmadan once cantasında yeraltı mantarını gorebılırsınz bn ona 600.00 bını verırken cantası acık ama 1.2 m sını verdıgımde cantası kapalı ??? sonrada bılmem kapatmısım cantayı dıyor . Aslında olayı en yakın arkadası Su an Lazurixpörfy olarak oynuyor(Emoxqirl ,Emoxpörfy) . Oda en yakın arkadası oldugu ıcın ona ınandı. Sözü cok uzatmak ıstemıyorum egerkı bu zamanlarda serrruh darkrock adlı karekterler aktarım yapalım falan derse yapmayın cunku haklı oldugunuz halde iftiraya ugruyabılırsınz. Neyse benden bu kadar Kendınıze ıyı bakın ıyı oyunlar...

Nurullah
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Hocam,Lokman Hekim..
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Şerruh un bu bitmez tükenmez parası nerden mi geliyor ?

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Kendisi klan kanalından. Hile ile emi doldurduğunu. Işınlandığını. Çar alma talebini iletiyor.Şikayet ediyoruz malesef ki Gm ler , Yöneticiler bu şikayetleri kaileye almıyorlar.Ne yapalım adaletsiz insanlar , bölelerine söz sölemicen.Mutlaka alttan girer , üstten girer kendini haklı çıkartır.
Resim
Kullanıcı avatarı
KoRn
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen KoRn »

Dediğin gibi haklısın süveyda kardesım bunlar oyunda neyse gercekte bu karekterde bı ınsanlar ama bıze yorum yapmak dusmez hıcbır ınsan hakkında hala aynaya bakıp kendıne yalan soylıyebılıyorsa soylıcek söz yoktur yoluna devam etsin..
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Hocam,Lokman Hekim..
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rockipsiz »

çok doğru
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Zaman kötü kolla ........ =)
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

KoRn yazdı:Öncelikle iyi gunler. Sözü fazla uzatmadan konuya girmek istioyurm. yaklasık 3-4 ay oncesıne kadar bu oyunu severek -zevkle oynuyordum ama bazı nedenler (iş,taşınma)gibi durumlardan dolayı oyundaki karekterlerimi sildim arasıra foruma gırıp 3-5 konu okuyorum o kadar. Normalde kımseyı elestırmeyı yada kotu yonunu acıga cıkarmayı sevmem ama gordumkı serruhhh hem haksız kazanc sagladıgın halde bırde onu savunuyorsun.Örnek : Korn charımdayken bılmeyen arkadaslar ıcın (49 arz şifacı) bana ''Bir aktarım yapabilirmiyiz '' dedi. Bende guvenılır bırı oldugumu dusunuyorum daha dogrusu benı tanıyan tum arkadaslarım oyle dusunur.Neyse.. Sonra ''Diğer karekterım yer altına 1.2 m verıyorum bunu ona verırsın''.dedi Bende yeraltına indim yavas yavas yurumeye basladım sonra pm attı bnde geliyorum kardeşim dedim. gıttım once cok ctrl ye basmısım cantamda 3.5 kusur param vardı. 3 .000.000 koydum alısverıse sonra ıptal ettım. sonra yavas yavas arttırdım ve 600.000 bıne gelmıstı serruh karsılık olarak yada belkı yanlıslıkla yeraltı mantarı koydu benım boyle bır ıstegım olmadıgı halde bnde kabul tusuna bastım ama 1.2 m sınıde verdım. Ama o ne yaptı ? sadece 600.000 bın koydugum resmı cektı foruma resım attı Korn deathxstrıder hırsızdır diye . amacım paranın mıktarı yada ne oldugu degıl. Zaten eger resımlerını bulabılırsenız demıstım alısverıs acmadan once cantasında yeraltı mantarını gorebılırsınz bn ona 600.00 bını verırken cantası acık ama 1.2 m sını verdıgımde cantası kapalı ??? sonrada bılmem kapatmısım cantayı dıyor . Aslında olayı en yakın arkadası Su an Lazurixpörfy olarak oynuyor(Emoxqirl ,Emoxpörfy) . Oda en yakın arkadası oldugu ıcın ona ınandı. Sözü cok uzatmak ıstemıyorum egerkı bu zamanlarda serrruh darkrock adlı karekterler aktarım yapalım falan derse yapmayın cunku haklı oldugunuz halde iftiraya ugruyabılırsınz. Neyse benden bu kadar Kendınıze ıyı bakın ıyı oyunlar...

Nurullah
Neyi hazmedemedin de bitmiş kapanmış bir konuyu tekrar gündeme getirdin hemde haksız oldugun halde ?

Sen , ben ve pınar msn'de konusurken sen benden özür dilemedin mi ? Kusura bakma kardeşim yaptım bi hata Demedin mi ? hatta bölge kanalındanda yazdın yanımda ben sana ne dedim ? Gerek yok kardeş sen kendini biliyorsan başka kimsenin bilmesine gerek yok diye...

Süveyda,
Benim hile ile klandan emi doldurdugumun Fotosunu aldın mı ? Koy buraya kanıtla .
Işınlanmak diye bir kelime çıkmışsa azımdan Kanıtla.
Hayır anlamadıgım şu hadi öyle bişeyler demiş olayım SANANE ? Bu konuya çekemedigin için yorum yapmak zorundamısın ?
Çar alma talabi,bunu arkadaşlarımdan istedim seni ilgilendiren bir konu yok
Yöneticiler şikayetlerini kaile almıyormuş Böyle iftira atarak kimse seni kaile almaz
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

Şerruh un bitmez tükenmez parası nerden geliyor öyle mi ? Gece maden çekmekten , Güzel itemler üretip iyi fiyatlara satmaktan,item düşürmekten, ve para kasmaktan Geliyor ama sen bunları anlamazsın sen Sana güvenip aktarım yapanların parasını çalıp sonra iftira atarak olmaz bu işler.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

SeRRuh yazdı:Şerruh un bitmez tükenmez parası nerden geliyor öyle mi ? Gece maden çekmekten , Güzel itemler üretip iyi fiyatlara satmaktan,item düşürmekten, ve para kasmaktan Geliyor ama sen bunları anlamazsın sen Sana güvenip aktarım yapanların parasını çalıp sonra iftira atarak olmaz bu işler.
Meran Acıldıgından Bu güne biriktirdiklerim diyebiliriz.
Kullanıcı avatarı
Serruhxeyup
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Serruhxeyup »

Murat arkadaşımdır ve herşeyini bana anlatır bir gün nasıl zengin olduğunu sorduğumda dürüstçe maden çekerek dedi adama iftira atmayın.Adam çalışıp maden çekmiş sizin gibi oturup loncadan para beklememiş.
Serruhxeyüp Meran
Serruhxbüyü Meran
ksklı E.minönü
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

Resim
Meran'daki ilk karakterim... Madenci,Sarraf,Lokman 25puan Yani Eminönü'ndeki bütün madenleri çekebiliyordum

Siz item dizmeye çalışırken ben maden koleksiyonu yapıyordum inanın Bakır madenini bile çekiyordum

Siz Klanda birbirinizi kovalıyorken ben maden peşindeydim

Siz birilerine küfür ederken ben maden satılır diye bagırıyordum...

Dünden bu güne kolay gelmedim Sacma sapan iftiralar ile sadece insanın oyun hevesini kaçırırsınız elinizden geleni ardınıza koymayın

“Genel Sohbet” sayfasına dön