bende varım eskılerden mguldemir-Mguldemirxbizans-Mguldemirrr-Mguldemirxşifa-...... vb.
Mguldemirxbizans
Beta'dan bir kaç oyuncu bulabilirmiyim?
Re: Beta'dan bir kaç oyuncu bulabilirmiyim?
Mguldemirxbizans
- Cover
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
ben XXXXCrazyBoyXXXX ve powerman
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

selamlar kanka burhan su tarrıstıgı adamlara bakıyom dıyorlarkı stass ı kemsılermıs la ben oları bırak oyuda gormeyı ısımlerınnı bıle ılk defa duyuyom o adamlara ılet onlar az demedı abı bıe karakurku yaptır evrıyeyyı yaptır sımdımı adam olmuslar kaka bırak sen {ıt urur. kervan yurur} kanka benı ararsan metın2 oyuuda 92 levelım tramolada stass adlı arım var selamlar sana
stass ılk harfı ufak s harfı ıle yaılıyor betaların hgepsıı ısmı ılk harfı hep ufaktır
stass
stass ılk harfı ufak s harfı ıle yaılıyor betaların hgepsıı ısmı ılk harfı hep ufaktır
stass
omer sen burhaNA BEnı kestıgıı yazmısıda ben bunu hıc hatırlamıyom ama neyse senı gormek guzel
stass
stass
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Clash Ofthe Titans
boşver kanka biliyoruz bizstasss yazdı:selamlar kanka burhan su tarrıstıgı adamlara bakıyom dıyorlarkı stass ı kemsılermıs la ben oları bırak oyuda gormeyı ısımlerınnı bıle ılk defa duyuyom o adamlara ılet onlar az demedı abı bıe karakurku yaptır evrıyeyyı yaptır sımdımı adam olmuslar kaka bırak sen {ıt urur. kervan yurur} kanka benı ararsan metın2 oyuuda 92 levelım tramolada stass adlı arım var selamlar sana
stass

- Dangergirl
- İskele Babası
- Klan: Lodos
999 gün susturulacak kadar ne yaptınVicTorY yazdı:Okut üflet muska taktır nerden bilelim kardeşim desteğe sorda 999 günün geçtiğine eminmisin ? :Scanberkberen yazdı:arkadaşlar ya bnm karekter 999 gün susturuldu fakat süre geçti ama hala dilsiz ne yapabilirim :S
Hayatla ölümü ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramaz ki!!!
Beşiktaşk
Dangergirl
Tskxdxsemih
Beşiktaşk
Dangergirl
Tskxdxsemih