Kadimdeki Tanklar İçeri !!!!!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Faust
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Re: Kadimdeki Tanklar İçeri !!!!!!

Mesaj gönderen Faust »

Selamlar,

Ortada Haksızlık Yapılan Kımse Yok Efecan Biz o Gün Gece Saat 3 e Kadar Herkesın Görevını Yaptık. Şahxhan Ayrımclık Yapmaz ki Kendi Görevlerını 3 ay Kadar Önce Yaptı Bir Daha Kadıme Inmesede Olurdu Senin Başına Gelen Talihsizlikler(Net Gitmesi, Pc Çökmesi vs.) Sonucu Şahxhan ı Suçlaman En Yanlışı...

Ayrıca Tüm Bunların Bir Oyun İçin Olupta Bu Kadar Üzerine Gidilmesi Beni Üzdü..Her Ne Olursa Olsun Bunların Hepsi Sanaldır.İnsan Kendini Fazla Kaptırmamalı Ve Gerçek Hayatından Soğumamalı..

İyi Forumlar Dilerım !
Kullanıcı avatarı
asiprens
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen asiprens »

Sellamun alelykum cnm kardeşlerim siz öyle diosunuzda emrahın görevi yok emrahın bi kazancı yok adam sizin için saat 3 4 de kadar kalıyor ve sizin söylediginiz laflara bakın bumu tşkrunuz ? ayıp ettiniz çok ayıp Emrah Şahxhan hanqinize yetişsin kuklacının bütün görevini o nasıl yapsın kime yetişsin sizden paramı alıyor yoksa sizden bişimi istiyo bütün bu ilikleri isizn için yapıor o dese bana ne kim yapacak ??? adam sizin için saat 8 den 3 e kdr 13 defa hidrayı kesti ayıp ediyorsunuz lütfen tşkrz böylemi yaniii ??? emrah benimde abim sayılır benden 6 yaş büyüktür abim gibidir... lütfen ona hak verin adam inv gidiyor sizin yüzünüzden derslere yönelemiyor sizde yaptıgınız şeye bakın tşk edeceginize emrah abie böle emrah abbi böle yapmayın arkadaşlar emrah benim loncamda olmasına ragmen 3 ,4 gündür benim bile görevimi yapmıyor neden yogun dir ben ona hak veriyorum acele etmiyorum elbet bir gün olacak yapacak yardım edecek saolsun var olsun sizin tşkrunuz böyle olmasın lütfen yerinzde olsam hemen şuan özur dilerdim... ii formlar !!! Şahxpuma !!!
ŞaHxPuMa
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ahmetakif »

Zirvedekiler Hep TArtışılır...
Kullanıcı avatarı
RqMqZqN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen RqMqZqN »

EveT ArkkadaşLAr Bu Görev için ii bir Pc Gerek var İnanın Oyundan Düşüyor :) bn düştüm Şahxhanı Yanı Emrah Abiyi Adamın Elini Öpün basınaza koyun ...
/f Rammbo Veya Rqmqzqn

KArekterlerim

Kadimhidra 49 LvL Büyücü

Rammbo 49 LvL Savasçı

Rqmqzqn 45 LvL Şifacı (Hızla Kasıyorum)

Bidqin Ve Rqmqzqnxiki 1 LvL 2 Sde Büyücü Birisnden Birine Ejder Asa ÜReticem :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön