Sunucu erişim sorunu hakkında [DÜZELTİLDİ]
Re: Sunucu erişim sorunu hakkında [DÜZELTİLDİ]
Ya arkdaşlar siz giriyorusunuz ama bende ıd şifre yazıoyrum giriorum kritik hata yazıor oyuna giremiyorum kimse yokmu lütfen yardım edin

Arkadaşım Kritik Hata Alıyorsan Oyunun Dosyaları Zarar Görmüş Olabilir. Oyunu Tamami İle Bilgisayardan Kaldırıp İKV Resmi weBSayfasından Oyunun Kurulumunu İndirip Tekrar Kurup, Oyuna Öyle Erişmeye Çalış Sonuç Alamazsan Yine Aynı Kritik Hata Alırsan. Aldığın Hatayı " Print Screen " Tuş Fonksiyonunu Kullanarak Resim Alıp Burada Paylaşırsan Yardımcı Olabiliriz.
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
Bak buna sevindim
Strongman/Birlikxstrongman
_____________________________________________________________________________________________________
BİRLİK'ten KuVVeT DoĞaR !!
Strongman/Birlikxstrongman
_____________________________________________________________________________________________________
BİRLİK'ten KuVVeT DoĞaR !!
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
hala giriş yapamıyorum başka sorunmu var????
Şuan Oyundan Çıkıp Tekrar Giriş Yaptım Her Hangi Bir Sorun Olmadan Sunuculara Erişim Sağlana Biliyor. Bilginize.Askona yazdı:hala giriş yapamıyorum başka sorunmu var????
Eğer Bir Hata Alıyorsanız. Bu Hatayı Paylaşırsanız , Elimizden Gelebildiği Kadarı İle Yardımcı Olabiliriz.
İyi Forumlar.
kardeş oyuna erişilmiyor internet bağlantınızı kontrol edin yazıyor!!!!
Arkadaşım Sunucularda Her Hangi Bi Sorun Yok. İnternet Bağlantın Yavaşmı Senin ?. Yok Yavaş Değilse Bi Bilgisayarını Yeniden Başlat Öyle Dene Yine Aynı Hatayı Verirse Eğer Ozaman İKV yi Kaldır Yeniden Kur Ozaman Çalışacaktır.Askona yazdı:kardeş oyuna erişilmiyor internet bağlantınızı kontrol edin yazıyor!!!!
İyi Forumlar.
benim net ve pc sağlam birde saat 14.30a kadar oyun açılmayınca pc yi kapattım ve şimdi açtım ama hata vermeye devam etti.oyunu tekrar yüklemeyi denicem inşallah açılır.
teşekkürler.
teşekkürler.
yeniden oyunu yükledim ama hala çaloşmıyor!!!!!!
açıldı diyorsunuz ama ben hala giremiyorum oyun hata veriyor . sildim yeniden yükledim faydası olmadı !!!!!
ne yapmam gerekiyor??
ne yapmam gerekiyor??