BÜGKG dan uyarılar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

BÜGKG dan uyarılar

Mesaj gönderen Sivaslliyigido »

[İçerik silindi. Siyasi anlamlar içeren isimlerin kullanımı yasaktır. Oyun içerisinde de bu tür isimleri kullanmaktan kaçınmalısınız.[GM]Erdoğan]
Oyun içinde hırsız olarak bilinen karakterlerle alış veriş yapmayın ve özelden konuşmayın.Çünkü ortaya çıkan bir çok program sayesinde alış veriş ve özelden konuşmalar ile sizlerin üyelik hesap bilgileri karşı kişiye gitmektedir.
Bazı uyanık şahışlar madenleri satarken aynı renk ve aynı şekildeki madenlerle paranıza el koyabiliyor.
Yer altına,Meteora,Adaya vb. bir yüklenmeli olan girişlerde girişlere yaklaşmadan alış verişlerinizi kapatın karşı klan/kabadayı modu tarafından kesilirsiniz.
Yönetci/Sobe/Gm... isimde açılmış karakterleri yönetimden sanmayın.Bu gibi durumlarda arkadaşlar listesine ekleme yapın.Eklenmezse Yönetimden birinin karakteri ile muhatab oluyorsunuzdur.EKlenirse o isim ile foto alıp gereken şikayet sitesine bildirin.
İKV ile ilgili bir hile programı yoktur olamaz da.Çünkü yapımında bulunan kişilere teşekkür ederizki İKV bilgisayarınıza yüklendiği anda kurulum klasörlerine hile türü de olsa bir program yapışmıyor.Bu ikn nin hilesi olmadığına dair yapılan akıllıca bir yazılımdır.
Ayrıca İKV hile diye bulduğunuz programları yüklemeyin.Bunlar keyloger programlardır ve bazılarında spywere virüsleri bulunmaktadır.
İyi forumlar...
Resim
::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
Kullanıcı avatarı
LordFX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: BÜGKG dan uyarılar

Mesaj gönderen LordFX »

Oyun içinde özel konuşmalar veyahut alışveriş yöntemiyle herhangi bir kişinin hesap bilgilerine ulaşmak söz konusu dahi olamaz..Oyun klasörüne hile programları sayılabilecek programların eklenmediğini nerden biliyrosun denedinmi yoksa..Hile programlarından kastın nedir? Hile oyunda ki bir açığı bularak kişinin kendi yararına çevirmesidir,ayrı olarak bir plug-in şeklinde yüklenmesi olayı değildir ve güvenlik zafiyeti bulunmayan dünyada çok az server vardır ;) Çoğu kişinin bildiği şeyleri tekrar paylaştığın için saoalsın belki bilmeyenler vardır..

Lord_SoUZa
Kullanıcı avatarı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

:D
YA ÇOK KOMİKSİN YADA CAHİL.
BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI HAKKINDA İNAN SENDEN ÇOK BİLGİM VAR.OYUNDA AÇIK VAR AMA BUNLAR PROGRAM İLE YARARA SUNULMUYOR.
2. OLARAK HİLE DENEMEK :D BU GÜLDÜRDÜ BENİ.AÇTA BİRAZ KİTAP OKU HANGİ KLASÖRLERE HİLE YAPIŞIR YAPIŞMAZ :D
Resim
Kullanıcı avatarı
LordFX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen LordFX »

Sivaslliyigido yazdı::D
BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI HAKKINDA İNAN SENDEN ÇOK BİLGİM VAR.OYUNDA AÇIK VAR AMA BUNLAR PROGRAM İLE YARARA SUNULMUYOR.
2. OLARAK HİLE DENEMEK :D BU GÜLDÜRDÜ BENİ.AÇTA BİRAZ KİTAP OKU HANGİ KLASÖRLERE HİLE YAPIŞIR YAPIŞMAZ :D
Bu kurduğun cümlelerden program ve yazılım hakkında nasıl bir bilgiye sahip olduğunu az çok kestirdim :)
Senin yaşın kadar program ve yazılımla uğraştım desem inanırmısın :) Klasöre hile yapışması ne demek? Ben senin bırak programlamayı,bilgisayarı bildiğinden bile şüpheliyim..Ftp tabanlı herhangi bir server yada code açığı bulunan bir sistemde illegal bir fiil uygulayabilirsin.Onun haricinde bahsettiğin şeyler yama tarzı kişinin fiilen kullanımını kolaylaştıran basit hadiselerden öte olamaz.Tekrardan söylüyorum alışveriş yada özel konuşmayla herhangi bir hesap bilgisine ulaşmanın mümkünatı yoktur.Her neyse biz cahiliz işte sen devam et programlama uzmanı :D
Kullanıcı avatarı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

LordFX yazdı:
Sivaslliyigido yazdı::D
Bu kurduğun cümlelerden program ve yazılım hakkında nasıl bir bilgiye sahip olduğunu az çok kestirdim :)
Senin yaşın kadar program ve yazılımla uğraştım desem inanırmısın :) Klasöre hile yapışması ne demek? Ben senin bırak programlamayı,bilgisayarı bildiğinden bile şüpheliyim..Ftp tabanlı herhangi bir server yada code açığı bulunan bir sistemde illegal bir fiil uygulayabilirsin.Onun haricinde bahsettiğin şeyler yama tarzı kişinin fiilen kullanımını kolaylaştıran basit hadiselerden öte olamaz.Tekrardan söylüyorum alışveriş yada özel konuşmayla herhangi bir hesap bilgisine ulaşmanın mümkünatı yoktur.Her neyse biz cahiliz işte sen devam et programlama uzmanı :D
iyi hoş demişsin lakin konuyu kapatma amaçlı yazıyorum.Her bildiğini açıktan söylersen kapalı delik ararsın. :idea:
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön