Kadimdeki Tanklar İçeri !!!!!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Oscar
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Kadimdeki Tanklar İçeri !!!!!!

Mesaj gönderen Oscar »

Beyler Yaklaşık 4 Aydır Kadim Yapamıyorum Dün Yapcaktık. Şahxhan Emrah Abi Kendisine Diorum Artık Ben Ona Abi Demiyecem. Çünkü Abi Görevi Yapmıyor.. Dün Kadim Yaparken Oyuna Girdi Tam Bİzim Sırayken Adam Dedi 20=00 Da, Kadimde Olun Böyle İşin Şansıma Tüküreyim. Baktım Olmadı Dedim Tmm AKşam Yaparız. AKşAmdA Olmadı Sağlık Olsun Diye Diye Daima İnsalıkla Olmuyor Bir Ara Kadim Kaçıran Şrfsizler Şimdi Kadim Ypmış Bİzdemi Öle Olalım. Bizdemi Hırsız Kadim Kaçıran Şrfsiz Olalım. Olmamamız İçin Biraz Bizi GÖrün. Bundan Sonrada Kimseye Abi Demiyecem Zaten Diye Diye Ne Hala Geldigimiz GÖrüyoruz . İyİ FOrUMlAr...

Gençxefecan
Oscar
Esat
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Re: Kadimdeki Tanklar İçeri !!!!!!

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Aynen Kardeş Katılıyorum Sana.Kadime Toplanıyoz Ne Zama Sıra Bize GElse Birşey oluyo Yapamıyom Kadimi.1 Can ile kaçıran Şerefsizler Var.O Şerefsizler olmasa Çoktann Yapmış İdik Kadimi.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kaBocNn »

Dün saat 8 den akşam 3 e kadar kadim kesiLdi. En sonda oLanın biLe qörevi oLdu. Ben inanamamıstım ama bekLedık oLdu ;)
Kullanıcı avatarı
Crazyronaldo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Crazyronaldo »

Cevabı caner vermiş zaten dün saat gece 3 'e kadar kadim kesildi bazı kaçanlar olduysada takır takır kesildi:)

İyi forumlar;
Resim

Fırtına Ne kADaR eSerse Essin Kayadan aLacagı SaDece Tozdur!!!
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Serserixkratos »

Gece oynamıyanlar napacak mesela Ben Kadım ıLk cıktıgındandır Bir turLu yapamıyorum.BöLqeden de yazıorum...ÖğLe vaktı kadımın hıc kesıLdıqını qormedım.
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen Violence »

arkadaslar Şahxhan yani emraha kimsenin camur atmaya hakkı yok adamın görewi yok bu bir kestiği adamların yarısından coğunu tanımıyordur bu iki ordaki herkes ona abi ayağı cekiyo bu üç emrah kaç aydır kaç kez kadim ve yesil kestirmistir buda dört diğer tank dediklerine gelince adamın kendi görevi olunca diğer hangi göreve yapıyo bunu da sormak isterim bak buda beş :x
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Violence yazdı:arkadaslar Şahxhan yani emraha kimsenin camur atmaya hakkı yok adamın görewi yok bu bir kestiği adamların yarısından coğunu tanımıyordur bu iki ordaki herkes ona abi ayağı cekiyo bu üç emrah kaç aydır kaç kez kadim ve yesil kestirmistir buda dört diğer tank dediklerine gelince adamın kendi görevi olunca diğer hangi grubun görevini yapıyo bunu da sormak isterim bak buda beş :x
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
RqMqZqN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen RqMqZqN »

Arkadaşlar ii de Şahxhan size Mecbur Deıl bunu yapmakla adam gm deıl yonetıcı deıl sıradan bı oyuncu Sıradan dEdiysem Tecrubesını ortaya koymadan söledım adam işi ii biliyo sayesınde bnde Öğrendım Herkez bılır Kuklacıda /f Rammbo Tank Carım Yetenler Tambır Tank yetenkerlı İtemlerde Öle dun GEce 15 Kısı Dahada Az kadıme Tanklık yparım yaratıgın canını 24 Indırdım Lanet olsunkı net Gitti Oyundan düştüm Gm Tornavıda vardı yardım etseydı belkı olurdu ama sanszlık Şimdi Yine Tank Olurum olmasınada İtem SAtıldı bnm Yenı İtemler ALıncaya KAdar Tank Arayın Siz

Şahxhan Saygısızlık yapmayın ADamın ne gunahı var onunda evı var ailesı kardeslerı var vaktı yoktur belkı Yakında Yenı Bir Tank Gelıyo SAbredın
/f Rammbo Veya Rqmqzqn

KArekterlerim

Kadimhidra 49 LvL Büyücü

Rammbo 49 LvL Savasçı

Rqmqzqn 45 LvL Şifacı (Hızla Kasıyorum)

Bidqin Ve Rqmqzqnxiki 1 LvL 2 Sde Büyücü Birisnden Birine Ejder Asa ÜReticem :)
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ahmetakif »

Kimsenin Yağ yapmaya Hiç gerek Yok.İkv Karakter olarak herkez aynıdır.(Emrah Söylemişti Bunu Neden Ben)

Orya gelmesindeki amac tabikide yardım amaçlı Helal olsun onun gibi simdi bunları yapacak birkişi daha gösterin.

Gençxefecan 4 aydır Kadim kesemiyor Normaldir.Tam kadimi kesecek Sıralar degişiyor.Net gidiyor.İnanın Size şunu söyleyeyim Pc bile çöktü =)

Yapılacak birşey yok Han saygıda kusur etmemek lasım Arada tartışmalar olabiliyor normal Görünmelidir.Kadimi yapmayan Arkadaslara Benden söz bekleyin çarım 49 olsun Yeni Tank Geliyor (Emrah Kadar Olmasada)

Saygılar...
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Emrahla bu konuyu birebir konusuyoruz sürekli ama bu yapılan suçlamalar çok yanlış sadece bunu bilin.

Saygılar...
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön