ARKADAŞLARIM VE DEGERLİ BAŞKANIM BEN 2 HAFTA FORUM DA YOGUN OLAMAYACAGIM 2 HAFTA SONRA HEM OYUNDA OLUCAM HEMDE FORUMDA ŞUAN YOGUNUM YAZILILAR SINAVLAR DERKEN DÜŞÜRMEMEM LAZIM GEÇENKİNDEN 482 ALDIM BU SENE Bİ 500 ALSAM ÇOK İYİ OLCAK SAYGILARIMLA...
Tamam Burak her şeyden önemlisi okul kusurluk bi durum yok eğer okul olmadığı halde oyuna girmezseniz kusra bakarız Anıl inşallah oda olur kardeşim rahat ol
[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
humanplate yazdı:ARKADAŞLARIM VE DEGERLİ BAŞKANIM BEN 2 HAFTA FORUM DA YOGUN OLAMAYACAGIM 2 HAFTA SONRA HEM OYUNDA OLUCAM HEMDE FORUMDA ŞUAN YOGUNUM YAZILILAR SINAVLAR DERKEN DÜŞÜRMEMEM LAZIM GEÇENKİNDEN 482 ALDIM BU SENE Bİ 500 ALSAM ÇOK İYİ OLCAK SAYGILARIMLA...
oooo maşşalhın var burak ben o puanı alıcamda zil takıp oynarım :mrgreen: :mrgreen: aslında bu sene ala birlimde geçen sene kötüydü ... Saet bütün terslikler bize gelio büyük ihtimal biz girdkten sonra sbs kalkacak :?
thexlost2 yazdı:Güzel olmuş alp ((( Ama Kabadayıda karşıma çıkma )))
Abi sen eceli al eline asorna kesersin ws de beni Seinin kadar ballı olsam yenerdim seni + seinini dişine göre adam buldum legand abi varya onun savaşçı çarı üstü full büyk sahara+arderner onla yap ws benim yerime
thexlost2 yazdı:Güzel olmuş alp ((( Ama Kabadayıda karşıma çıkma )))
Abi sen eceli al eline asorna kesersin ws de beni Seinin kadar ballı olsam yenerdim seni + seinini dişine göre adam buldum legand abi varya onun savaşçı çarı üstü full büyk sahara+arderner onla yap ws benim yerime