fotolar burda . . . ßakalım hangımız hırsızmıs aldın parayı kactın söz verdin o kadar . Bu isin Sonu mahkemede biticek yarın hıc usenmıcem sana dava acıcam.
osmangazi4646 yazdı:fotolar burda . . . ßakalım hangımız hırsızmıs aldın parayı kactın söz verdin o kadar . Bu isin Sonu mahkemede biticek yarın hıc usenmıcem sana dava acıcam.
Burda hiçbir şekilde birşey anlaşılmıyor 1 açıklama yaparsan alışverişi sen onaylamıssın para karşılığında.
arkadasım bu oyuncu ortaklık karsılıgında benden 15 m lık ıtem ıstedı guvenmemem hususu ıcınde once 3m + gosterdıgım yuzugu ıstedı tamam kardesım guvenıyorum dedım. Attıgı kazık meydanda Ve ayrıca plussuz oldugumu sanıp bolgeden bana suclama ypmaya baslıynca bolgeden yanıtını verdım ve fotoyu buraya koydum tesekkrler.
Şu forumda "şu hırsızdır, bu hırsızdır, şu şöyledir, bu böyledir" diye konular görmekten sıkıldım cidden. Kardeşim aklınız bir karış havada oyun oynuyorsunuz. Akıllı olan adama bir şey olmaz "babanıza bile güvenmeyin" dikkatli olun. Sonuçta sanal bir ortamda sanal bir oyun oynuyorsunuz. Ağlayıp dövüneceğinize biraz daha dikkat edin alışveriş yaptığınız veya sohbet ettiğiniz insanlara..