Gerekli Bir Özellik
- Entertheineiment
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Gerekli Bir Özellik
Arkadaşlar Sizcede Artık Bu Oyunda Pazar Kurma Olması Gerekmiyormu?Satış yapacağımız zaman hem daha kolay olacak hemde bu alışveriş hırsızlıkları giderilecek sizde bana katılıyormusunuz?
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Gerekli Bir Özellik
bu konu yıllardır açılıyor. hatta genel etkileşimde 1-2 sayfa incelesen bulursun.fakat mesaj sayın 1.demek yenisin forumda o yğzden bişey demiyorum.(haddim de değil).fakat kardeşim bunu süyleyen ilk değilsin son da olmayacaksın 
- Fearles
- Demirci Çırağı
Entertheineiment yazdı:Arkadaşlar Sizcede Artık Bu Oyunda Pazar Kurma Olması Gerekmiyormu?Satış yapacağımız zaman hem daha kolay olacak hemde bu alışveriş hırsızlıkları giderilecek sizde bana katılıyormusunuz?
Öneri ..........
***Pazar sadece oyundayken acılan bir olay olduğuna göre , boş boş beklicen. Boş boş beklemek istemiyormusun???
-O zaman /market yazdığımızda karşımıza bir olay yeri gelsin.
MESELA : EFSUN : (esyayı koycan boş yer) Para : (parayı yazarsın )
SAAT : (kaç saat koyacaksan ) Komisyon : (paraya göre alıncak küçük düzeyde para(saate göre alınır)
***Esyayı nasıl almayı düşünüyorsun?
- /market yazdığımızda EFSUNunu koycan yerin aşağısında :
MESELA: EFSUN(item=eşya) PARA SEVİYE
Yücelen ekolü ardeneller modeli Kolye 50.000.000 45 SATIN AL
***Esyayı kolay bulmak için
MESELA sağ üst köşede arama yeri olsun tıKLADIĞında:
EFSUN ÇEŞİDİ : ( sen yazarsın)
ESYA ÇEŞİDİ : ZIRH
ELDİVEN
cEKET
KOLYE
YÜZÜK
AYAKKABI
ELDİVEN
GÖZLÜK
KADIN
KARAKTER : ŞİFACI
SAVASCI
BÜYÜCÜ
kolayca esyalarıda bulursun
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
- Gkhnxbobret
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Öneri ..........
***Pazar sadece oyundayken acılan bir olay olduğuna göre , boş boş beklicen. Boş boş beklemek istemiyormusun???
SAAT : (kaç saat koyacaksan ) Komisyon : (paraya göre alıncak küçük düzeyde para(saate göre alınır)
ELDİVEN
cEKET
KOLYE
YÜZÜK
AYAKKABI
ELDİVEN
GÖZLÜK
KADIN
SAVASCI
BÜYÜCÜ
Gayet mantıklı artık böyler şeyleri bizim oyunumuzda da görmek istiyoruz...
Devilx LonCasI
- ExpectoPatronuS
- Işık Hanım'ın Elemanı
Fearles yazdı:Entertheineiment yazdı:Arkadaşlar Sizcede Artık Bu Oyunda Pazar Kurma Olması Gerekmiyormu?Satış yapacağımız zaman hem daha kolay olacak hemde bu alışveriş hırsızlıkları giderilecek sizde bana katılıyormusunuz?
Öneri ..........
ELDİVEN
cEKET
KOLYE
YÜZÜK
AYAKKABI
ELDİVEN
GÖZLÜK
KADIN
SAVASCI
BÜYÜCÜ
bencede çok güzel olur zaman kaybı olmaz filtre olmasıda bi avantaj zaten o olmadanda eşya bulmak zorlaşır ama şuan bunu değerlendireceklerini sanmıyorum işleri başlarından aşkındır ama ilerde değerlendirebılırler e-mail at daha resmi olur..

▂▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ExpectoPatronuS █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂▂
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
turkoxHAMSTER yazdı:bu konu yıllardır açılıyor. hatta genel etkileşimde 1-2 sayfa incelesen bulursun.fakat mesaj sayın 1.demek yenisin forumda o yğzden bişey demiyorum.(haddim de değil).fakat kardeşim bunu süyleyen ilk değilsin son da olmayacaksın
- Entertheineiment
- FareAdam Düşmanı
turkoxHAMSTER yazdı:bu konu yıllardır açılıyor. hatta genel etkileşimde 1-2 sayfa incelesen bulursun.fakat mesaj sayın 1.demek yenisin forumda o yğzden bişey demiyorum.(haddim de değil).fakat kardeşim bunu süyleyen ilk değilsin son da olmayacaksın
Oyunu bırakmıştım o yüzden ilk mesajım ancak bende biliyorumki helede bu eski forumda çok aşırı gündeme getirildi şu anda gündemde böyle bir konu yoktu o yüzden açtım ayrıca bilemem ama belki bu oyunda sendende eskiyimdir
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
- Yenicerixdadawa
- İri Fare Avcısı
İkv diğer oyunlardan çok farklı bakarsanız hiç bir yönü benzememekdedir (bazı zorunlu kısımalr hariç). Bu tür şeyler yerine Ctrl tuşuna basarak efsun yansıtmayı çıkarmışlar. Bazı oyunalrda var fakat özenti değil oyun yönetimi düşünerek yapmışdır. İkv ticareti mesaj paneli aracılığı ile yapılacakdır denmiş öylede uyguluyorlar.
Dadavaxlonça
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Merhabalar ikv kendine has özellikleri bence yeterli ayrıca daha gelişmekte olan bir oyun olduğunu unutmayalım zamanla bunların olacağına inanıyorum ama inanın ki her düşündüğümüzü her istediğimi yapmaya çalışılıyor.. 

SİNCE 2007...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Entertheineiment yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:bu konu yıllardır açılıyor. hatta genel etkileşimde 1-2 sayfa incelesen bulursun.fakat mesaj sayın 1.demek yenisin forumda o yğzden bişey demiyorum.(haddim de değil).fakat kardeşim bunu süyleyen ilk değilsin son da olmayacaksın
Oyunu bırakmıştım o yüzden ilk mesajım ancak bende biliyorumki helede bu eski forumda çok aşırı gündeme getirildi şu anda gündemde böyle bir konu yoktu o yüzden açtım ayrıca bilemem ama belki bu oyunda sendende eskiyimdir
ben tartışma yaratacak bi söz söylediğimi göremiyorum.ben sana bir laf etmedim.eskisindir bişeysindir olabilir 29 zamanında başladım belki sen betasındır fakat bu oyunu benden iyi bildiğin yada insanlıkta benden üstün olduğunu kanıtlamaz değil mi?