Akdenizin Melankolia Fidanları [Grup]

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Apollyonn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Akdenizin Melankolia Fidanları [Grup]

Mesaj gönderen Apollyonn »

waffle yazdı:
Apollyonn yazdı:Ghostdeather sancakda oynamıyor muydu?

Cazfigx Loncası başkanı olarak

Hayır o loncadan ayrılmışdı zaten;) Sancaktaki herşeyini bırakıp destek vermek için tılsıma geldi 1 hafta liderlik yaptı zaten cazfigx'de. Yurtta kaldığından dolayı giremiyordu vede bende o loncadaydım. Şimdi tekrar yurtta haziran sonunda evine dönecek ve online olacak.Şimdilik Amfxghostdeather çharında ben olcam kasmak amaçlı ! Az daha araştır düzgün kaynaklardan bilgi edin derim ve bu sayfa tartışma konusu olmaması ve kilitlenmemesi için yorumlarını kendine sakla (Hayırlı olsun ) Demen yeterliydi kardeş.
Ben tartışma yaratmak istememiştim.Ayrıca ben cazfigx i umursamıyorum.Çünkü o loncadaydım Burak.Bu arada özür dilerim Hayırlı olsun demediğim için...

Hayırlı Olsn
Texasx Loncası Forum Sözcüsü[Buse]

şﻨოşεĸ〤 lօռ८ﻪรı Lideri
TILSIM
Apollyonn,Rejmeyn,Texasxapollyonn
Apollyonnn,Phebus,Texasxphebus
SANCAK
Phebus,Şimşekxapollyon(Lideri)
MERAN
Apollyon,Apolyonn,Apolyonnn
BEYAZ KÖŞK
Apollyon
TEŞKİLAT
Apollyon,ApolyonnApollyonnn
ANKA
Apollyon
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen waffle »

Fantomx yazdı:Hayırlı olsun inşallah.

Düşünceleriniz doğrultusunda ilerleyin.
herşey gönlünüzce olsun.
Pasham ÖNCELİKLE saolasın ve sen nerelerdesin gelde bi gözük ya.( Özledim seni anka'ya gircemde sen yoksun geçen girdim:) kendini özletme Alp abim
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen waffle »

Resim

Subayın kafa güzel az kalsın lodoslara gidip yatacaktı:D
Kullanıcı avatarı
Fantomx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fantomx »

waffle yazdı:

herşey gönlünüzce olsun.
Pasham ÖNCELİKLE saolasın ve sen nerelerdesin gelde bi gözük ya.( Özledim seni anka'ya gircemde sen yoksun geçen girdim:) kendini özletme Alp abim
Kardeşim inan şu aralar işlerim bir hayli yoğun.
Ama en yakın zamanda Tılsımda olucam.

Yeni bir sayfa açıcam kendim için.
Görüşmek üzre , sağlıcakla kal..
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…

Fantomx - Hunxfantom
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen waffle »

Fantomx yazdı:
waffle yazdı:

herşey gönlünüzce olsun.
Kardeşim inan şu aralar işlerim bir hayli yoğun.
Ama en yakın zamanda Tılsımda olucam.

Yeni bir sayfa açıcam kendim için.
Görüşmek üzre , sağlıcakla kal..

Pasham beklicez seni işlerini umarım yoluna koyar tekrar Tılsım sunucusuna geçersin
blakores
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen blakores »

qnqa hayırLı oLsn en içTen diLekLerimLe kuTLarım sizi :) :D :idea:

Sancak Sunucusu;

Blakores

NÜkredit
Kullanıcı avatarı
Ghostdeather
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ghostdeather »

Sa Ghostdeather'in sahibi olarak bir süre online olmam zor ama tel yardımı ile gireblr ve forumu takip edebilrm.

Görüyorum ki cazfig illeti hala prestij kaybına neden olack ama bn birkaç hafta liderlik yapmamaa rağmen kurucu baran'ın tavrı ve en önemlisi verdiği sözleri tutmaması fiilen olmasa da loncadan kopmama neden olmuştur ve bir süre snra da fiili br hal almıştır.

Sancak ise sadece arada değer verdiklerimle aktiviteler için kullandığm bir sunucudur şuan Değer verdiklerm ise kendilerini biliyor ;)

Tılsım ise kırmamın zor olduğu kankamın gel grup kuralım isteğini geri çeviremememdir ve artık Tılsım'dayım ini böle kalır.

Ayrıca ismi yorumlayan arkadaşıma da teşekkür ederim eleştrisi ama önerim eleştirmk yerine daha güzel isimde gitsn grup açsın tabi projemizi çalmadan :) :)

Ayrıca Osman kank'm teşekkür ederim. Yerin hazır şimdiden :) :)

Tılsm için de ufak bilgi... Dost dediklerim için herşeyi yaparım ama gıcık gideceklerm için bu kadar tatlı konuşamam ;) (sırf hızlı maden çekmemden ötürü sie dien birine çektirtmemek için gerek duyasamda o madeni çekmeye devam edip intikam almam gibi...)

Şimdilik söylemem gerekenlerin bu olduğunu düşünüyorum...

SaĞLıCaKLa...
Ghostdeather
Ghostdeatherr
Ghostdeatherrr

Kazanmak İçin Yaşa, Ölene Kadar. Gözlerindeki Işık Kaybolana Kadar. Kazanmak İçin Yaşa, Hepsini Al, Sadece Düşene Kadar Savaşmaya Devam Et. Günden Güne, Her Şekilde, Ben Yıkılmam...
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen waffle »

blakores yazdı: qnqa hayırLı oLsn en içTen diLekLerimLe kuTLarım sizi :) :D :idea:

Sancak Sunucusu;

Blakores

NÜkredit

eyvallah osman
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen waffle »

Ghostdeather yazdı:Sa Ghostdeather'in sahibi olarak bir süre online olmam zor ama tel yardımı ile gireblr ve forumu takip edebilrm.

Görüyorum ki cazfig illeti hala prestij kaybına neden olack ama bn birkaç hafta liderlik yapmamaa rağmen kurucu baran'ın tavrı ve en önemlisi verdiği sözleri tutmaması fiilen olmasa da loncadan kopmama neden olmuştur ve bir süre snra da fiili br hal almıştır.

Sancak ise sadece arada değer verdiklerimle aktiviteler için kullandığm bir sunucudur şuan Değer verdiklerm ise kendilerini biliyor ;)

Tılsım ise kırmamın zor olduğu kankamın gel grup kuralım isteğini geri çeviremememdir ve artık Tılsım'dayım ini böle kalır.

Ayrıca ismi yorumlayan arkadaşıma da teşekkür ederim eleştrisi ama önerim eleştirmk yerine daha güzel isimde gitsn grup açsın tabi projemizi çalmadan :) :)

Ayrıca Osman kank'm teşekkür ederim. Yerin hazır şimdiden :) :)

Tılsm için de ufak bilgi... Dost dediklerim için herşeyi yaparım ama gıcık gideceklerm için bu kadar tatlı konuşamam ;) (sırf hızlı maden çekmemden ötürü sie dien birine çektirtmemek için gerek duyasamda o madeni çekmeye devam edip intikam almam gibi...)

Şimdilik söylemem gerekenlerin bu olduğunu düşünüyorum...

SaĞLıCaKLa...

Kanka ipleme çatanı laf atanla muhatab bile olma arkadaşlara eklersin hesabını keseriz yau:) + Geçmişimiz lekeli olsaydi diğer sunucuda kullandığmız adları,nickler ve hesaplarımızı kullanmazdık.
Kullanıcı avatarı
Ghostdeather
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ghostdeather »

Beni bilrsn ibnelik kanımda vardır ve bilrsn gerektiğnde gerektiği kadar ibneymdir xD
Ghostdeather
Ghostdeatherr
Ghostdeatherrr

Kazanmak İçin Yaşa, Ölene Kadar. Gözlerindeki Işık Kaybolana Kadar. Kazanmak İçin Yaşa, Hepsini Al, Sadece Düşene Kadar Savaşmaya Devam Et. Günden Güne, Her Şekilde, Ben Yıkılmam...

“Genel Sohbet” sayfasına dön