__Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)
Re: __Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)
Loncadan ayrildim arkadaslar lonca forumunda yazmistim burayada yazim dedim . bundan sonra Ataxbeyaz carimi Vahit abi (Ataxogeday), Ataxayyildiz carimi da Enes abi (Ataxenes) kullanicak . Sadece basimda Ata yazmicak ben yine sizlerleyim
Bundan sonra Terbiyeci isimli carla oyuna devam edicem bilgilerinize ..
AteşSalih -- TERBİYECİ

kupluce yazdı:Loncadan ayrildim arkadaslar lonca forumunda yazmistim burayada yazim dedim . bundan sonra Ataxbeyaz carimi Vahit abi (Ataxogeday), Ataxayyildiz carimi da Enes abi (Ataxenes) kullanicak . Sadece basimda Ata yazmicak ben yine sizlerleyimBundan sonra Terbiyeci isimli carla oyuna devam edicem bilgilerinize ..
CyBeRxKiLLeR-CyBeRxTraNcE-CyBeRxqöLge-AtaxBerZaH

Onur olum oyunundaki kiyagindan dolayi tesekkur ediyorum bitanesinTraNncE yazdı:kupluce yazdı:Loncadan ayrildim arkadaslar lonca forumunda yazmistim burayada yazim dedim . bundan sonra Ataxbeyaz carimi Vahit abi (Ataxogeday), Ataxayyildiz carimi da Enes abi (Ataxenes) kullanicak . Sadece basimda Ata yazmicak ben yine sizlerleyimBundan sonra Terbiyeci isimli carla oyuna devam edicem bilgilerinize ..
:? la ne oldu o nerden cıktı benim haberim yok
AteşSalih -- TERBİYECİ

Yaw salla oyunu o iş nerden cıktı benim haberim yok aksamdan aksama girebliliyorum anca İşten dolayı :?kupluce yazdı:Onur olum oyunundaki kiyagindan dolayi tesekkur ediyorum bitanesinTraNncE yazdı:kupluce yazdı:Loncadan ayrildim arkadaslar lonca forumunda yazmistim burayada yazim dedim . bundan sonra Ataxbeyaz carimi Vahit abi (Ataxogeday), Ataxayyildiz carimi da Enes abi (Ataxenes) kullanicak . Sadece basimda Ata yazmicak ben yine sizlerleyimBundan sonra Terbiyeci isimli carla oyuna devam edicem bilgilerinize ..
:? la ne oldu o nerden cıktı benim haberim yok
![]()
CyBeRxKiLLeR-CyBeRxTraNcE-CyBeRxqöLge-AtaxBerZaH

kupluce yazdı:Loncadan ayrildim arkadaslar lonca forumunda yazmistim burayada yazim dedim . bundan sonra Ataxbeyaz carimi Vahit abi (Ataxogeday), Ataxayyildiz carimi da Enes abi (Ataxenes) kullanicak . Sadece basimda Ata yazmicak ben yine sizlerleyimBundan sonra Terbiyeci isimli carla oyuna devam edicem bilgilerinize ..
Salih Şu işi Bize Bi Anlatsan :?: :geek:
----CyBeRxAvcı--CyBeRxswaqeR--AtaxumuT----

Medeni olmayan milletler, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdur. M.Kemal ATATÜRK

Medeni olmayan milletler, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdur. M.Kemal ATATÜRK
Loncayla ilgili bi sorun yok arkadaşlar içinde bulunduğum için sunucunun en güzel loncası olduğunu biliyorum fakat lonca değilde biraz sade takılmaya ihtiyacım var. Olcay ve Vahit abiyle konuştum anlayışlı karşıladılar sağolsunlar. Tekrar bir loncaya katılmak istersem adresim bellidir
AteşSalih -- TERBİYECİ

Arkadaşlar Salih aramızdan ayrıldı denilmez buna.
Sadece kullanmış olduğu bütün karakterlerinin ön isimleri Ata olduğundan kendisine özel bir karakter yapmak için dinlenmeye çekilmiştir
Karakter ismi ne olursa olsun salih Ata lonca üyesidir
Olcay ve benle konuşup bilgimize başvurmuştur
Vesselam
Sadece kullanmış olduğu bütün karakterlerinin ön isimleri Ata olduğundan kendisine özel bir karakter yapmak için dinlenmeye çekilmiştir
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

Vahit yazdı:Arkadaşlar Salih aramızdan ayrıldı denilmez buna.
Vesselam
ATAXVAHİT ADLI HİLECI MILLETIN HAKKINI YEMEGE UTANMIYONMU LAN SEREFSİZ .
Kp hilesi yapıyor bu acmıs pROGRAMI KASIYO KP . :evil:
Rekabet etmem rekabet yaratırım ona buna değiL ben sadece daLgama bakarım [;
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
Ήéя Кâяéѕi گiуâнâ ฿σуâимιş ฿iя ฿υŁмâcâуιм Çözмéуé ÇâŁιşтιкçâ Ĭçiмđé КâуЪσŁυяѕυи
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
Ήéя Кâяéѕi گiуâнâ ฿σуâимιş ฿iя ฿υŁмâcâуιм Çözмéуé ÇâŁιşтιкçâ Ĭçiмđé КâуЪσŁυяѕυи
iyi Sade Takıl bakalım azkupluce yazdı:Loncayla ilgili bi sorun yok arkadaşlar içinde bulunduğum için sunucunun en güzel loncası olduğunu biliyorum fakat lonca değilde biraz sade takılmaya ihtiyacım var. Olcay ve Vahit abiyle konuştum anlayışlı karşıladılar sağolsunlar. Tekrar bir loncaya katılmak istersem adresim bellidir![]()
----CyBeRxAvcı--CyBeRxswaqeR--AtaxumuT----

KamiLxD yazdı:Vahit yazdı:Arkadaşlar Salih aramızdan ayrıldı denilmez buna.
Vesselam
ATAXVAHİT ADLI HİLECI MILLETIN HAKKINI YEMEGE UTANMIYONMU LAN SEREFSİZ .
Kp hilesi yapıyor bu acmıs pROGRAMI KASIYO KP . :evil:
Terbiyesizlik yapma o carda kac kisinin emegi var biliyomusun sen her gun kac kisi gir cik yapiyo kamil ismini bile gizlemis :!:
AteşSalih -- TERBİYECİ