Fake Oyuncular Hk.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sheytanist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Fake Oyuncular Hk.

Mesaj gönderen Sheytanist »

Merhaba arkadaşlar.

Oyunda bilindiği gibi bir çok kişinin fake'i çıktı.Yani benzer bir isimle farklı kişiler tarafından yeni karakterler açıldı.Yaklaşık 1-2 aydır oyuna giremiyordum ve Xsheytanistx isminde benimde fake'im çıkmış.Kısacası kullandığım karakterler 'Sheytanist,Sheyttanist' bu karakterler dışında herhangi bir karakterim yoktur ve isimlerimin başında/sonunda herhangi bir ekleme yoktur.Karakterlerim sadece savaşçı ve büyücüdür.İtem,para,maden zararına giren olursa,sorumlusu ben değilimdir.Bu kişi ile yakından uzaktan alakam yoktur.

Bu sadece benim için geçerli değil,herkesin başına dert olabilir.Birisi siz sanıp itemini verir sonra size musallat olur senin yüzünden kaptırdım diye.Herkesin dikkatli olması gerek.

Saygılar.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..

"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."

Sheytanist*
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Re: Fake Oyuncular Hk.

Mesaj gönderen Aeoroea »

Benımde Cakmalarım Cıkmıstı Halada Cıkıyor 1 Hafta Oncekı Olay Gıbı Konu Acma Geregı Duymadım Cunku Benı Bılen Bılıyor Oyle Seyler Yapmayacagımıda Bılırler Fakat Sen Konu Acmıssın Bu Baslık Altında Fake Karakterler Acıldıysa Burdan Devam Edelim Benım Karakterlerım;
Aeor,Aeorxbüyücü,Wiço,Sensizlikorkusu' dur Başka Karakterlerım Yoktur Dıkkatlı Olmanız Dıleklerımle .. Iyı Forumlar.
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

“Genel Sohbet” sayfasına dön