[OKO Taktikleri] Büyücü-Büyücüye karşı

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: [OKO Taktikleri] Büyücü-Büyücüye karşı

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

seloxbuyu yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
StReetVaNdaL yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
hakankusay yazdı:Bi kere büyücü kesilecekse meteoritten şaşılmamalı, genelde büyücülerle de hiç vs atmam çünkü kritik olayı var.Az bir canımız ve düşük zırh değerlerimiz olduğundan 2kritikle 49level bir büyücü öldürülebilir.Bana göre büyücü kesmek için meteorit ve buza verilmeli direnç kırma pek iş yapamıyor büyücüye karşı.

büyücü vs yapacaksa direk konsantrasyona sarılır zaten.İki büyücü aynı anda kons açar 2 yada 3 vuruşta bir taraf ölür birinin 5-10 canı kalır :) bunun artık olmadığını görüyoruz artık herkes buyu bozma açıyor eğer buyu bozmayı kritiğe denk getirirsen rahat kesersin ama şans işi.üzerinde az item olan bile full olanı kesebilir buyucu-buyucu şans.
aLakası yok büücü işi beceRi işi .! senı keserım dıyebılıcegın buyucu yetenk k0mbınasyonu soyler mıısn ? ve nasl kesicegini ?

15 olacaklar:
Meteorit
Buz
Konsantrasyon
Buyu bozma

gerisi kendi bileceğin iş zaten 8 puan kalıyor.
Sakın kons a vermeyın
siz kons acınca o size zihin atar 15 puan çöpte

ama unutmaki onunda 15 puanı zihinde olacağı için onada çöp olacak ;)
Kullanıcı avatarı
seloxbuyu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen seloxbuyu »

o konsa vermıyecegı ıcın çöp olmıcak ;)
Nick : Azimlixseloxbüyü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
Kullanıcı avatarı
StReetVaNdaL
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen StReetVaNdaL »

turkoxHAMSTER yazdı:
StReetVaNdaL yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
hakankusay yazdı:Bi kere büyücü kesilecekse meteoritten şaşılmamalı, genelde büyücülerle de hiç vs atmam çünkü kritik olayı var.Az bir canımız ve düşük zırh değerlerimiz olduğundan 2kritikle 49level bir büyücü öldürülebilir.Bana göre büyücü kesmek için meteorit ve buza verilmeli direnç kırma pek iş yapamıyor büyücüye karşı.

büyücü vs yapacaksa direk konsantrasyona sarılır zaten.İki büyücü aynı anda kons açar 2 yada 3 vuruşta bir taraf ölür birinin 5-10 canı kalır :) bunun artık olmadığını görüyoruz artık herkes buyu bozma açıyor eğer buyu bozmayı kritiğe denk getirirsen rahat kesersin ama şans işi.üzerinde az item olan bile full olanı kesebilir buyucu-buyucu şans.
aLakası yok büücü işi beceRi işi .! senı keserım dıyebılıcegın buyucu yetenk k0mbınasyonu soyler mıısn ? ve nasl kesicegini ?

15 olacaklar:
Meteorit
Buz
Konsantrasyon
Buyu bozma

önceLkLe ;
Meteorit Buz kullanıo oLucaksın .. Ve konsantrasyon dıosun.
konsntrasyon kullanıcaksn ,ne zaman acarsan aç problem değil çunkuben o an kutub kullanıo olacagm 15 puanın etkısız olucak . bnm buyu bozmam 15 snn de 15 ama ben sadece elektrk atıcam onuda bozamıcaksn bende senın attıgın her fızıgı bozarak, elektrık ıle buzu karsı karsıya getırecegım bundan sonra sen buz atıcaksn ben elektrk .. devam edıcek ıste bundan sonra ıs yetenek degıl ıtem degıl sadece BECERı ısı bunu kafanıza SokunBüyücü ; 15 kutup 15 fızık 15 buz yabp em de savasmaya benzemez .Tekrar soyluorm buyucu vs buyucu Şans işi değiL BECERİ işidir . anlamayanalr yorum ybmsn .

Lilreb
PrinceofaniL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen PrinceofaniL »

büyücüye büyücü vs atacaksanız öncelıkle üstünüz fevzi olacak + konsantrasyon olacak ama yetenek kullanmak bu noktadan sonra büyücün aklına kalmış bişe öncelıkle üstün fevzi cevriyeyse rakibi yanıltmak için yetenkler söyle olabilir kımseye demıyrm burda söleym dedm fizk 15 bilgsi 15 buz 15 bilgisi 15 meditasyn 15 büyü bozma 1 kutup 1 tesla 5 cons 1 neden meditayn 15 die sorarsanız üstünuz fevzi cevriyeyse büyü krtık 20. kusur oluyr hele birde ejder asanız varsa meditasynla 25. cıkıyr buda demek kı attıgnz her 2 büyünn 1 krtık ve rakıbın sansı cok az mesele zihnı gelırse ilk zihini sen atma rakıbın atsn buyuk ihtimalle tesla kurack ilk teslayı kes otur ardından teslayı sen kur ve conc ac rakıbnde senn cons 15 oldugunu düşünüp kutup acacaktr kutup ve zihnden kurtuldn rakıbn sansı kalmadı büyü bozmadn basla kutup bittikten sonra ilk buz buyk ihtimalle rakıp buzu tutcajtr ardındn fizk at buyk ihtimal krıtk gelecektır ve buda rakıbınızın sonu olacaktır . . . .

SaygıLarımla
Princeofanıl
Sonzol
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

StReetVaNdaL yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
StReetVaNdaL yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:

15 olacaklar:
Meteorit
Buz
Konsantrasyon
Buyu bozma

önceLkLe ;
konsntrasyon kullanıcaksn ,ne zaman acarsan aç problem değil çunkuben o an kutub kullanıo olacagm 15 puanın etkısız olucak . bnm buyu bozmam 15 snn de 15 ama ben sadece elektrk atıcam onuda bozamıcaksn bende senın attıgın her fızıgı bozarak, elektrık ıle buzu karsı karsıya getırecegım bundan sonra sen buz atıcaksn ben elektrk .. devam edıcek ıste bundan sonra ıs yetenek degıl ıtem degıl sadece BECERı ısı bunu kafanıza SokunBüyücü ; 15 kutup 15 fızık 15 buz yabp em de savasmaya benzemez .Tekrar soyluorm buyucu vs buyucu Şans işi değiL BECERİ işidir . anlamayanalr yorum ybmsn .

en son buyucu buyucu vs yaptığımda lvl 39 du.ve bu yetenek kombinasyonu ile her buyucuyu yeniyordum.şuan sunucumda vs olmadığı için buyucu buycu için senin deiğin saçma şeyler çıkmış.burdan yazmaya benzemez.sen karşındaki buyucunun ne kullandığını bilmeden bu yeneten sistemi ile karşısına çıkarsan kapaklanıp oturursun.benim meteorit kullanıp kullanmadığımı bilmediğin için buyu bozmaya vereceğin puanlar dediğin gibi çöpe gidecek.ve benim konsantrasyona verdiğim 15 puan gibi senin kutba verdiğin 10-15 puan çöpe gidecek.ki eğer ben konsantrasyon kullanmıyorsam kutba vereceğin puanlar toptan çöpe gidecek.
Kullanıcı avatarı
kabusxbalistikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen kabusxbalistikx »

size büyü atcaı zaman büyü bozma atın :D
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
StReetVaNdaL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

aLakası yok büücü işi beceRi işi .! senı keserım dıyebılıcegın buyucu yetenk k0mbınasyonu soyler mıısn ? ve nasl kesicegini ?[/quote]

15 olacaklar:
Meteorit
Buz
Konsantrasyon
Buyu bozma

[/quote]
önceLkLe ;

[/quote]

en son buyucu buyucu vs yaptığımda lvl 39 du.ve bu yetenek kombinasyonu ile her buyucuyu yeniyordum.şuan sunucumda vs olmadığı için buyucu buycu için senin deiğin saçma şeyler çıkmış.burdan yazmaya benzemez.sen karşındaki buyucunun ne kullandığını bilmeden bu yeneten sistemi ile karşısına çıkarsan kapaklanıp oturursun.benim meteorit kullanıp kullanmadığımı bilmediğin için buyu bozmaya vereceğin puanlar dediğin gibi çöpe gidecek.ve benim konsantrasyona verdiğim 15 puan gibi senin kutba verdiğin 10-15 puan çöpe gidecek.ki eğer ben konsantrasyon kullanmıyorsam kutba vereceğin puanlar toptan çöpe gidecek.
[/quote]
Ben buradan kafama göre bir şey yazmıyoru muyguladığım bır yetenek komb . var ve sunucuda bir kişiyi kesemıorum . oda cok yakın bır arkadasım .. geLeLm konuya .;
karsmdakı buyucu benı ılılendırmez eer buyucu kesmek ısteyen varsa dedıklerımı uygulası nkese. gerısı becerıye kalıyor ;
15 yıldırı m15 bılgısı 15 buyu bozma 15 medıtasyon 15 konsantrasyon 1 kutup 15 zıhın 7tesla bu akadar basıt .. Sen ne kullanırsan kullan bu yrttenk karsıkı her buyucuyu ezer geçer kardesm hadı sana koLay geLsn . buyucu ws snde kutuba 15 veren buyucu zaten buyuucu degıldır .
Lilreb
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

öyle birşey söylüyorsun ki bu sadece parası bol olan kişiler için geçerli.Ben istediğim zamen makine yaparım param çok sorunum yok.ama bi kişi eğer parası kısıtlı ise her vs de yeni kombinasyın yazamaz.savaşçı vslerinde zihin 15 olduğu zaman kutup olmadan da savaşçı keserim.zaten buyucu buyucu vs lerini 2 yıldır yapmıyorum ama savaşçı kesmem gerekirse her türlü keserim.fakat çoklu saldırılar için kutup kesinlikle 15 olmalıdır.ve her büyücü her an makine yapamayabilir;)
Kullanıcı avatarı
StReetVaNdaL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

turkoxHAMSTER yazdı:öyle birşey söylüyorsun ki bu sadece parası bol olan kişiler için geçerli.Ben istediğim zamen makine yaparım param çok sorunum yok.ama bi kişi eğer parası kısıtlı ise her vs de yeni kombinasyın yazamaz.savaşçı vslerinde zihin 15 olduğu zaman kutup olmadan da savaşçı keserim.zaten buyucu buyucu vs lerini 2 yıldır yapmıyorum ama savaşçı kesmem gerekirse her türlü keserim.fakat çoklu saldırılar için kutup kesinlikle 15 olmalıdır.ve her büyücü her an makine yapamayabilir;)
Şimdı arkadasım konuyu saptırttırma burası buyu karsı buyu konusu ve yabtgn yorumlara dıkkatlıce bak bakm ne savascısından bahsedıosun para ısıne gelınce ben nasıl oalcagını soylemısm gerısnı benı ılgıelndrmez
Lilreb
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen melodrama44 »

Büyücüye büyücü vs lerinde en önemli şey kritik atmaktır. bunun için üstünüzün kritik olması lazım. bir diğer konu ise bilge ymiş fevziymiş azatmış farketmez oynamayı bilen istediğiyle keser uzatmaya deymez.
keşke

1 temmuz 2012.

“Büyücü” sayfasına dön