bana versene 35mshumpsss yazdı:Gel ben sana 35m verıyım 35 bının lafını yapıorsn bırader
Adam parayı aldı kaçtı.
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Adam parayı aldı kaçtı.
bir varmış bir yokmuşum
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Loncusız
Para verip konunun kapanamsını önerenler espiri yaparak işi pişkinliğe vuruyor. Bunu görenler sahtekarlığa heves ediyor nede olsa espiri konusu, kimse ayıplamıyor diye. Utanmasanız helal olsun diyeceksiniz?
35 bin için konu açma meselesi değil bu, yalan söylemek, aldatmak, dolandırmak söz konusu.
Bence bu espiri konusu değil, ayıplanması ve kınanması gereken bir durum. Davranışlarınızla kişilere örnek olunuz.
Doğru ile yanlışı ayıralım Lütfen.
35 bin için konu açma meselesi değil bu, yalan söylemek, aldatmak, dolandırmak söz konusu.
Bence bu espiri konusu değil, ayıplanması ve kınanması gereken bir durum. Davranışlarınızla kişilere örnek olunuz.

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
shumpsss ARtislign .Luzumu Yoq
Oyle Tıplı INsnlara Guvenırsen Olrsun Boyel xD
35k Nin Şeyini ETme Diyede Etmeyin Millet 35 k için çar soyuorlar emekle yapılmıs üyeligleri
35k Nin Şeyini ETme Diyede Etmeyin Millet 35 k için çar soyuorlar emekle yapılmıs üyeligleri
Buqs Loncası Lideri
Buqs Loncası Kısa Zamanda Açılcaktır..
Buqs Lonca Alımları Baslamistir...
İlk 25 Kisiye 1m Hediye !!
Uye Sayısı =18
buqs@w.cn Mail !!
Web Sitesi Yapım Aşamasında
Buqs Loncası Kısa Zamanda Açılcaktır..
Buqs Lonca Alımları Baslamistir...
İlk 25 Kisiye 1m Hediye !!
Uye Sayısı =18
buqs@w.cn Mail !!
Web Sitesi Yapım Aşamasında
eCeL uReTCeMPROF yazdı:bana versene 35mshumpsss yazdı:Gel ben sana 35m verıyım 35 bının lafını yapıorsn bırader
TTmShumpssss

sAnAne la benım basma cok geldı bılırım sen yokken bız wardık bana mı oretıyorsnBuqs yazdı:shumpsss ARtislign .Luzumu Yoq
TTmShumpssss

-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
senin kadar gereksiz bir insan yok yaCastersimurganka yazdı:la fotolar çıkmamış ?
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
Len Ben Betaları Kaptırdım Foruma Konu Açmadım 
200 Bono + 100 m Para , 2 Ecel 2 ejder 2 ashab Malzemesi (Kadimler hariç) , 30 AKİK 30 SİBİRYALI Kaptırdım Konu Açmadım
Charlarımı Tekrar Çaldırdım , Buluşma Hatırası (FanArt 09' Hediyesi) + 60m daha kaptırdım Yine Konu Açmadım
Saçma Saçma Konularla Forum Kirliliği Hoş Değil.
200 Bono + 100 m Para , 2 Ecel 2 ejder 2 ashab Malzemesi (Kadimler hariç) , 30 AKİK 30 SİBİRYALI Kaptırdım Konu Açmadım
Charlarımı Tekrar Çaldırdım , Buluşma Hatırası (FanArt 09' Hediyesi) + 60m daha kaptırdım Yine Konu Açmadım

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- uLTasLaNqPeaCe
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Geçmiş oLsunYaLnIzKaLp yazdı:Len Ben Betaları Kaptırdım Foruma Konu Açmadım
Charlarımı Tekrar Çaldırdım , Buluşma Hatırası (FanArt 09' Hediyesi) + 60m daha kaptırdım Yine Konu Açmadım![]()
Ayrıca konu açmaındaki sebep ;
Açmasının sebebi ise budur...Para dediğin nedir ki bugün var yarın yok...Ama size tavsiyem eğer +18 iseniz savcılığa başvurun...SOVE yazdı:Para verip konunun kapanamsını önerenler espiri yaparak işi pişkinliğe vuruyor. Bunu görenler sahtekarlığa heves ediyor nede olsa espiri konusu, kimse ayıplamıyor diye. Utanmasanız helal olsun diyeceksiniz?

- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
SOVE yazdı:Para verip konunun kapanamsını önerenler espiri yaparak işi pişkinliğe vuruyor. Bunu görenler sahtekarlığa heves ediyor nede olsa espiri konusu, kimse ayıplamıyor diye. Utanmasanız helal olsun diyeceksiniz?
YaLnIzKaLp yazdı:Len Ben Betaları Kaptırdım Foruma Konu Açmadım
Charlarımı Tekrar Çaldırdım , Buluşma Hatırası (FanArt 09' Hediyesi) + 60m daha kaptırdım Yine Konu Açmadım![]()
adamlar çok güzel noktayı koymuş.ayrıca tolga harbiden KİNG sin
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters