Tek bir rica

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Deathless
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Tek bir rica

Mesaj gönderen Deathless »

Arkadaşlar oyunda ard arda gelen genç yaşta vefat eden arkadaşlardan sonra biraz düşünürsek 3 günlük dünyada kimsenin birbirini üzmesine gerek yok bölgeden sövenlermi dersin char açıp dümdüz gidenlermi dersin cirit atıyorlar..İnsan hiç her milli maçta tek yürek olan, bir şehit verdiğinde tek bilek olan, terörü tek ses lanetleyen kardeşine küfredermi.?Bir anlık sinirle yola çıkılıyor sonra belkide pişman olunuyor.Adamı kırıpda özür dilemedikden sonra inat ettikden sonra pişmanlığın faydasını biri bana açıklayabilirmi ? Aramızda özür dilemeyi acizlik sananlar war ya böyle bişey olurmu..Ölen insanın yaşarken değeri bilinmez ne zamanki ölür dersin ki aa bak şunu yanlış yapmışım keşke yapmasaydım o adamın belki bana içi buruktur.İnsanların yaşarken değerini bilmedikten sonra ölünce bilsen ne fayda..Tek ricam Oyunu artık biraz daha olgun seviyeli oynayalım saçma sapan polemikler saçma sapan kavgalar yapmaya gerek yok aman şu yönetici içeri diyip olmayan eşyasını war gibi göstermeye calışan cakallar war.Diyelim ki bi şekilde beleş bi eşyaya sahip oldu.İnsanın kendi emeğiyle yapmadığı bir şeyden zevk alması nasıl bişeydir anlamıyorum.Soyulduğumumu düşünüyorsunuz HAYIR soyulmadım sadece biraz insan kalmamız gerektiğini, er yada geç kimsenin hakkının kimsede kalmayacığını ve kimsenin basit şeyler için kimseyi kırmaması taraftarıyım..YANLIŞMIYIM??
Resim
Kullanıcı avatarı
Deathless
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Tek bir rica

Mesaj gönderen Deathless »

Eğer warsa benimle bi derdi olan kırdığım insanlardan tek tek özür diliyorum..
Resim
Kullanıcı avatarı
Gkhnxbobret
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Gkhnxbobret »

Deathless yazdı:Arkadaşlar oyunda ard arda gelen genç yaşta vefat eden arkadaşlardan sonra biraz düşünürsek 3 günlük dünyada kimsenin birbirini üzmesine gerek yok bölgeden sövenlermi dersin char açıp dümdüz gidenlermi dersin cirit atıyorlar..İnsan hiç her milli maçta tek yürek olan, bir şehit verdiğinde tek bilek olan, terörü tek ses lanetleyen kardeşine küfredermi.?Bir anlık sinirle yola çıkılıyor sonra belkide pişman olunuyor.Adamı kırıpda özür dilemedikden sonra inat ettikden sonra pişmanlığın faydasını biri bana açıklayabilirmi ? Aramızda özür dilemeyi acizlik sananlar war ya böyle bişey olurmu..Ölen insanın yaşarken değeri bilinmez ne zamanki ölür dersin ki aa bak şunu yanlış yapmışım keşke yapmasaydım o adamın belki bana içi buruktur.İnsanların yaşarken değerini bilmedikten sonra ölünce bilsen ne fayda..Tek ricam Oyunu artık biraz daha olgun seviyeli oynayalım saçma sapan polemikler saçma sapan kavgalar yapmaya gerek yok aman şu yönetici içeri diyip olmayan eşyasını war gibi göstermeye calışan cakallar war.Diyelim ki bi şekilde beleş bi eşyaya sahip oldu.İnsanın kendi emeğiyle yapmadığı bir şeyden zevk alması nasıl bişeydir anlamıyorum.Soyulduğumumu düşünüyorsunuz HAYIR soyulmadım sadece biraz insan kalmamız gerektiğini, er yada geç kimsenin hakkının kimsede kalmayacığını ve kimsenin basit şeyler için kimseyi kırmaması taraftarıyım..YANLIŞMIYIM??
Katılıyoruum sana kardeş 3 günlük dünya ne olacağımız belli değil herkezle iyi geçinsek küfürsüz konuşsak bişey mi olcak sanki kalp kırmaya gerek yok....
Devilx LonCasI
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Keşke Öyle Olsa Tek Temennimiz Yazdığın Cümleleri Uygulamak.. :!:

Ama Şöylede Bir Söz Var Ozanımız Aşık Veysel Şatıroğlu'na Ait ; Koyun kurt ile gezerdi fikir başka başka olmasa..

Burada Fikirleri Aynı Tutmak Önemli Ama İlla Biri Çıkıyor Farklı Düşünceler İçerisinde Oluyor.Bir Başka Kişi

İse Başka Başka Düşünceler İçerisinde Olunca Durum ; Önce Tartışmak , Sonra Küfür Sonra Sonra Diye Gidiyor.

Ama Unutmamak Gerekirki ; İyilik Yanında .. Kötülük Karşında .. Ölüm Heranda !

Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'

“Genel Etkileşim” sayfasına dön