ikvoyuncusu2008 yazdı:ÖnceLikLe HayırLı OLsun.Fikir OLarak GüzeL ama Oyuna GeçiriLiş açısından Zor Bir İş .Oluşumunun Bünyesine SağLam BüyücüLeri Adapte EdebiLirsen En İyiLerin Arasında Yer aLırsın KesinLikLe.Lonca KuraLLarını Okudumda O Kadarda Acımasız DeğiL BiLindik KuraLLar Ama Üye ALımı Yaparken SağLam OLmayan Adam ALma Yoksa Bir Fiyaskoya Dönüşür ...
Evet kardeş tşk
Vandervaart yazdı:Türkiye Cumhuriyeti'ni mi yönetiosunuz ne bu Hyrlı olsun=)
saol kardeşim
Earth yazdı:Tebrikler, güzel düşünce. Hep merak etmişimdir zaten olsaydı asıl olurdu diye, sonunda biri bir büyücü loncası oluşturmak adına adımını attı. Umarım istediğiniz gibi olur. Gerçektten orjinal bi fikir çok beğendim :lol: Eğer loncanız bu kurulma aşamasında dağılmazsa gerçekten sizi örnek alıcak çok kişi çıkacaktır. Dolayısıyla ileride sadece savaşçılardan veya sadece şifacılardan oluşan bir lonca kurulacaktır diye bi haber gelirse hiç şaşırmayız
-----
Merhaba öncelikle.Loncanız hayırlı olsun.Daha önceleri benim aklıma gelmişti bu olay.Büyücü olmasıda çok iyi ayrı bir havası var büyücünün.İnşallah meranda tutunabilirsiniz ama loncayı açmadan önce bir kaç arkadaşını alıp kasıp 49 yapsan daha iyi olurdu.Bir yönetim kadrosu belli olmadan ve birazda kendinizi kanıtlamadan loncaya pek bir insan gelmeyebilir ama tebrik ederim çok güzel bir düşünce.Hayırlı olsun.