Ceza Bildirimi Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Ceza Bildirimi Hk.

Mesaj gönderen kaBocNn »

Durmadan maiL atmama rağmen haLa cevap yok.
Son çaremiz Forum oLdu.
Sorun Şu.
HiçBirşey yok iken , Kendı çapımda item aLırken , Birden susturuLdum :)
Bende biLmiyorum ne oLdu. DiyenLer oLucakLar tabiki , Birşey yapmassan susturuLmassın.
Haksız oLsam konu açma qirişiminde buLunmam. BunLarı geçtım neyse.
Ceza itirazında buLundum Tık yok onada eyvaLLah :)

AsıL sorun şu ;

Bana qeLen geLen ceza biLdiri maiLi qörduqunuz qibi içeriği Boştur. Cezamın süresi Nedir biLmiyorum. Desteğe mesaj Attım. Gelen maiLi yanıtLadım. Ama Cevap maLesef yok. BeLki buradan Bir yetkıLı yardımcı oLur ;)

Resim
GocmenTurk
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Ceza Bildirimi Hk.

Mesaj gönderen GocmenTurk »

Merhaba;
Susturulma cezasını o an için değil daha önceki yapmış olduğunuz bir hatadan dolayı aldığınızı belirtmek isterim. Cezalar gönderilen şikayet yoğunluğuna göre zaman değişikliği gösterebilir.

İD üyeliğinizin bağlı bulunduğu (mynet) e-posta kutusu, (ttnet) e-posta kutusu veya (sobee) hotmail kutusuna ceza bilgilerinizle ilgili mutlak bir e-mail gönderilmiştir. Sürekli İKV destek takımına attığınız e-mail 'ler yüzünden geri cevap beklemeniz mümkün olamaz çünkü sadece siz değil sizin gibi 100 lerce kişiden gelen e-mailleri takip etmek zaman alır. Gerektiği zaman aşımında attığınız tek ceza itiraz mail'ine mutlak bir cevap gelecektir.

:arrow: NOT: Posta kutunuzun spam panelini kontrol ediniz.
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Ceza Bildirimi Hk.

Mesaj gönderen Erdogan »

kaBocNn yazdı: Durmadan maiL atmama rağmen haLa cevap yok.
Bu gibi durumlarda bir adet itiraz e-postası gönderip cevap bekleyiniz. Birden fazla gönderilen e-postalar yanıt almanızı geciktirecek, hatta bazı durumlarda imkansızlaştıracaktır.

Belirtildiği üzere bu tip bildirimler forum üzerinden değil, ikvdestek üzerinden yapılmalıdır. Forum üzerinden bir yanıt alamazsınız.

Bilginize..
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön