VEDA :(

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ccabbbxgao
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

VEDA :(

Mesaj gönderen Ccabbbxgao »

Yaklasık 1 yıldır ikv oynuyorum ve artık sıkılmaya basladm bunun ıcın oyunu bırakayorum KIMLERI KIRDIYSA KIMLERI UZDUYSEM OZUR DILERIM HEPINIZ HAKKNIZI HELAL EDIN ALLAGA EMANET OLUN KARDESLERIM eger kp kasmk ıcın car arıoyosanız carları sıze vereblrım tnıdgım kısıler bnden ısteyeblır fkat ıcındekı ıtemlerı almamk satıyla tanıdgım bırılerı ıstıosa bana ozel mesaj atsın sıfremı ve uyelık admı verıyım
Gaoxonur
Ccabbbxgao
Rhxmaster
Kullanıcı avatarı
gaox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: VEDA :(

Mesaj gönderen gaox »

can nereye böyle ya habersiz gitme kal ama dersenki illa gidicem tutamayız allaha emanet ol forumdan yada oyundan bana ulaş

Seninle ismimi paylaşmak güzeldi [Gaox]

UFUK
Gaoxinqi Lonesorcerer
Resim
Crvenazvezda Rhxstrong
xbaskanx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xbaskanx »

Ccabbbxgao yazdı:Yaklasık 1 yıldır ikv oynuyorum ve artık sıkılmaya basladm bunun ıcın oyunu bırakayorum KIMLERI KIRDIYSA KIMLERI UZDUYSEM OZUR DILERIM HEPINIZ HAKKNIZI HELAL EDIN ALLAGA EMANET OLUN KARDESLERIM eger kp kasmk ıcın car arıoyosanız carları sıze vereblrım tnıdgım kısıler bnden ısteyeblır fkat ıcındekı ıtemlerı almamk satıyla tanıdgım bırılerı ıstıosa bana ozel mesaj atsın sıfremı ve uyelık admı verıyım
Kullanıcı avatarı
Gomeos
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Gomeos »

Yaw buraközer sen daha 1 aya kadar milleti dolandırmadınmı.Milletten hangi yüzle hala item istiosun valla pes doğrusu :?
  • Resim
    yNçRxGOMEOS
    yNçRxGoMeOS
    yNçRxDocTR
    Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön