<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Kişisel tartışma yaratacak mesajlar silinmiştir. Lonca sayfalarında bu tarz tartışmalara girmeyiniz. Forum sayfanızı kapattırma ya sebep olacak bu tarz mesajları bize bildiriniz.

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
cansever18181
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen cansever18181 »

kurtreis yazdı:Kurt Loncası Geleneksel Ws Turnuvası bu gün yapılmış ve güzel bir etkinlik olarak sonuçlandırılmıştır güzel bir etkinlik oldu katılan tüm arkadaşlarımızı kutlarım birlikte hoşça vakit geçirdik ..

Savaşçı Kurtlarxfatiha 1. oldu

Büyücü Kurtlarxmelisa 1. oldu

Şifacı Kurtlarxltexasll 1. oldu

Kazanan arkadaşlarımızı Kutlarım sizlere turnuvadan bir kaç fotoyu paylaşım :)

Resim

Resim
güzel bir gündü aslında bu turnuvayı Tılsım'a yönelik yapsak daha dikkat cekici daha cekişmeli ve eğlenceli gecer
bunun ıcın lonca lıderlerı bır adım atmalı bu adımı reis atarsa daha güzel olur gibime geliyor ne dersınız ?????

Kurtlarxltexasll
Menderesx
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimekim »

Gerçekten güzel bir turnuvaydı MESUT kardeşim kendi adına konuş ltfn ben sadece bizim aramızda kalmasını tercih ederim.
Çünkü herkez bize imrenerek bakıyor.

turnuva da galip gelenleri kutluyorum gelenlerın de elıne yuregıne saglık :D
Resim

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**

*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
Kullanıcı avatarı
cansever18181
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen cansever18181 »

ibrahimekim yazdı:Gerçekten güzel bir turnuvaydı MESUT kardeşim kendi adına konuş ltfn ben sadece bizim aramızda kalmasını tercih ederim.
Çünkü herkez bize imrenerek bakıyor.

turnuva da galip gelenleri kutluyorum gelenlerın de elıne yuregıne saglık :D
öLe dıyorsan ole oLsun ıbrahım
ama imrenerek bakan kişiLer cekemedıgınden ögLedır bırak kendı haLında takıLsın onLar :!: :!:
biz işimize bakaLım :D :D
Menderesx
Kurtlarxltexasll
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Benim dün en çok hoşuma giden olay ben turnuvaya gelirken bana lodoslar dalınca Lonca arkadaşlarım topluca adadan gelerek ortalığı dağıtmıştı sonrasında 20 dakikalık bir savaş olmuştu gerçekten süper bir savaştı feci eğlenmiştik

Bu konuda murat abiden bir isteğim ve önerim olacak malum artık önümüzde yaz oyuna dönüşler artıyor Lonca olarak her hafta haftada 3-4 akşam topluca bir savaş yapalım işi olmayanların lonca karakterlerine girip savaşa katılmalarını zorunlu tutalım yani kısacası Tılsım'ın Klan savaşlarına KURTLAR damgası vuralım :D :D

TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

:) Sarıyerli haklısın artık loncamızın meteora eminönüne ağırlığını koyması şart...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Nocomment yazdı:Merhabalar

Kişisel tartışma yaratacak mesajlar silinmiştir. Lonca sayfalarında bu tarz tartışmalara girmeyiniz. Forum sayfanızı kapattırma ya sebep olacak bu tarz mesajları bize bildiriniz.

İyi forumlar

Yönetime ilgisinden dolayı Teşekkür Ederim ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Evet Arkadaşlar turnuva hepinizin olduğu gibi benimde çok eylendiğim güzel bir faaliyetimiz bir çok lonca bir araya gelip basit bir görevi yapamazken bizim bu tür organizsyonlar yapmamız bir Aile olarak birlik olabildiğimizi gösterir bu tür organizasyonlarımız her ay yapılıcaktır Kurt Loncası Geleneksel Ws Turnuvası Loncamıza has bir Faliyettir bunu bizden başka yapan yok ama yakın zamanda özentilerimiz çıkabilir her zaman olduğu gibi ;)

Arkadaşlar savaş konusuna deinmeniz isabet olmuş loncamızın en etkin ve başarılı olduğu konu sanıyorum ki meydan savaşları önceden sık sık meteora eminönüne iner bunu Tılsım'a gösterirdik son zamanlarda lonca içi faaliyetlerimiz olsun Tılsıma yönelik yardım faaliyetlerimiz olsun buna pek zaman bırakmıyordu ama artık bir çok konuda rahatlamış durumdayız bundan sonra Kurt Pençesi savaş meydanlarında esicek bu tür savaşlara her zamanki gibi toplu girilicek Konsey toplantısından sonra aktif hale getiriceğimiz Savaş Saldırı Takımlarıyla bu tür büyük savaşlar daha disiplinli daha şık bir hal alıcak bunlarıda zamanla daha iyi anlıycaksınız ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
RuTkaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RuTkaY »

Reis'im ve kurt loncası öncelikle selam olsun ;

Böyle güzel bir organizaysonda emeği geçen tüm Kurt loncası üyelerini başta tebrik etmek boyun borcudur. Gerçekten 2 adet de olsa resimlere bakıldığında lonca içi tatlı rekabetin çok güzel bir görüntü sergilediği malum. Bu etkinlik ile birlikte hem daha çok kaynaşmış hemde birbirinizin ne konuda, ne kadar yetenekli olduğunu tespit etmiş oldunuz. Daha fazla birbirinizi tanıdırnız. Sizleri tebrik ediyorum. Umarım yakında bu organizaysonu sunucuya yayar ve yıllara damgasını vuracak faaliyetlere imza atarsınız. Unutmayın akılda kalmak için ve her zaman anılmak için bir eser yaratmak lazımdır. Bu yapılacak faailetler ile birlikte yapılırsa ki eminim yapılır daha fazla anılır ve hayır duası alırsınız.

Tekrar tekrar sizleri kutlarım :)

DüeLLo'dan sevgiler...
Resim
..
.\.Emre./.
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

RuTkaY yazdı:Reis'im ve kurt loncası öncelikle selam olsun ;

Böyle güzel bir organizaysonda emeği geçen tüm Kurt loncası üyelerini başta tebrik etmek boyun borcudur. Gerçekten 2 adet de olsa resimlere bakıldığında lonca içi tatlı rekabetin çok güzel bir görüntü sergilediği malum. Bu etkinlik ile birlikte hem daha çok kaynaşmış hemde birbirinizin ne konuda, ne kadar yetenekli olduğunu tespit etmiş oldunuz. Daha fazla birbirinizi tanıdırnız. Sizleri tebrik ediyorum. Umarım yakında bu organizaysonu sunucuya yayar ve yıllara damgasını vuracak faaliyetlere imza atarsınız. Unutmayın akılda kalmak için ve her zaman anılmak için bir eser yaratmak lazımdır. Bu yapılacak faailetler ile birlikte yapılırsa ki eminim yapılır daha fazla anılır ve hayır duası alırsınız.

Tekrar tekrar sizleri kutlarım :)

DüeLLo'dan sevgiler...

Teşekkürler..
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD

“Lonca İletişim” sayfasına dön