İstanbul Kıyamet Vakti Sesli iletişim
İstanbul kıyamet vakti bilindiği gibi oyuncuların birbirleri ile rahat haberleşebildikleri,
rahat ca yazışabildikleri sohbet edebildikleri Bir online oyundur, Ve bu oyununda dierleri gibi plus paketleri bulunmaktadır.
Bu plus paketine sahip olanlar biraz daha avantajlı arkadaşlarıyla özel sohbetler yapabilmektedir örneğin Klan konuşmaları
Bölge hattı konuşmalarına katıla bilmek gibi, Bizim düşüncemiz Plus pakat olmadan herkezin kullana bileceği ve oyuna daha
bir heycan katıcak bi ön görüştür.
Düşüncemiz şu şekilde; İkv yazı ile haberleşme devrinde bir yenilik oyuncular gurup daveti gibi karşısındakine sesli iletişim,
daveti gönderecek ve karşısındaki kişinin o anda kullandığı pc sinde mikrofon gibi ses donanımları varsa ona böyle bir davet gelicek,
Eğer yeterli ses donanımı yoksa bu davet onda gözükmeyecek, Daveti kabul edince daveti yolluyan ile sesli konuşabilercek, Yazarak uzun bir zamanda
anlata bildiği kimi şeylerikarşısındakine ayrıntılı ve kısa bir sürede anlatacaktır, Ve bu şekilde oyun biraz olsada eğlenceli bir hale gelecektir,
Düşünsenize klan savaşının ortasında arkadaşınıza birşey söylüyeceksiniz, o şeyi yazdığınız zaman maus ve klavye konturolünüzü kaybediyorsunuz ve o anda
rakip klan sizi kesmeye başlasa ya yazma işini bırakıp karşılık vereceksiniz yada yazma işini bitirip öyle karşılık vereceksiniz ancak siz yazana kadar
rakip klan sizi öldürdü, Bunun yerine arkadaşınızla konuşarak haberleştiğinizde hem maus konturolünüzü elinizden bırakmamış olacaksınız hemde
oyun daha bir eğlenceli hale gelecektir.
Desteklerinizi bekliyoruz(WILD LONCASI)
-=|=- Sesli iletişim -=|=-
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
- HanedanLevni
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: -=|=- Sesli iletişim -=|=-
Bunun için yardımcı program kullanabilirsin. Birçok kullanıcı hatta lonca üyeleri daha iyi organize olabilmek adına skype programını kullanıyor. Sizde bu programı kullanarak sohbet ederek oyunu oynayabilirsin. İkv içerisinde sesli konuşma yapabilmek için ayrı bir altyapı organizasyonu gerekeceği gözönünde bulundurulursa ekstra emek ve maliyet temin etmek gerekir.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Hanedanxlevni Hanedanxgauss
Hanedanxlevni Hanedanxgauss
Uzun Ve Maliyet İster.
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi

Haklısınız uzun ve maliyetli ama böyle birşey olsa bence oyun biraz daha eğlenceli olurdu :|
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi

Zaten biz arada msn den konuşma bağlantısı açıyoruz bunu oyun üzerinden yapmak amacımız
Olurdu Tabiki Ama , Belki bilgileri bunu Aşıyordur. Microsofttan Adam getirtseler Olur :lol: :lol:
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "
kotanın içine eder xD
-
DoGanSarLi
- FareAdam Düşmanı

Sesli iletişim istiyorsan, git Counter oyna. Yok arabesk müziği açanı var, yok kadın sesi açanı var, Tövbe... Biraz mantık arayın lütfen söylediklerinizede
Ses ver yiğidim ses ver yoksa beni duymuyormusun ? 

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Sunuculara aşırı yüklenme olur. Bu da aşırı bandwith(bant genişliği) demek...
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.