Boş tartışma diye bişey yok.Kimin iyi ws yaptığıyla ilgili hiçbir bilgi şahsen benim umrumda değil.Fütursuzca konuşmalara davranışlara bir büyük olarak müdahale edemiyorsak onların daha iyi bir oyuncu yada bir arakadaş olmasında katkımız olmayacaksa neden girip çıkıyoruzki bu oyuna.3 senelik oyun mazisinde hırsızlık yalan dolan saygısız seviyesiz davranışlar bu oyuna hakim olmuşsa bunda en büyük sebeb bunu önleyebilecek gücü kudreti olan sözde kişilerin sadece kendi çıkarını kollamasıdır.Bu organizsyonla ilgili hiçbir olumsuz düşüncem yok aksine olumlu bakıyorum.Ama arakadaşımızın forum yazısındaki ifadeleri tasvip edilecek ifadeler değil es geçemedim..Sevgiler Saygılar
Ocipres
1.PLaNeeT HunTeR Ws TurNuvaSı . !
Re: 1.PLaNeeT HunTeR Ws TurNuvaSı . !
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- uLTasLaNqPeaCe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
PhxMecnun yazdı:Merhaba Arkadaslar,
Bos Tartısmalara Gerek Yok...
Bu Kadar Konusma Yerine Gelin 3 ay sonra Yapmayı dusundugum 2.Planet Huter ws Turnuvasını Biraz Erkene alalım istermisiniz Boyle Birseyi....
En azından 1.5 ay sonra yapalım bende katılmak istiyorum...Görelim istiyorum kim ak kimin kara olduğunu ...

- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
PhxMecnun yazdı:Merhaba Arkadaslar,
Bos Tartısmalara Gerek Yok...
Bu Kadar Konusma Yerine Gelin 3 ay sonra Yapmayı dusundugum 2.Planet Huter ws Turnuvasını Biraz Erkene alalım istermisiniz Boyle Birseyi....
en yakın zamanlara çekelim örneğin 29 mayıs cuma 20.00 saatleri gibi.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- Jikolata
- İri Fare Avcısı
YİNE HERKESİN ZORUNA GİTTİ.. !! İŞTE SİZ BUSUNUZ ... ÖVMEK NASIL OLUR BİLİOR MUSUN.. EN İYİSİ BENİM ANLADIN MI _? DAHA WS DE BİRİNCİ OLDUKTAN HEMEN SONRA WS TEKLİFLERİ GELDİ 1. OLMUŞSSUN Bİ WS ATALIM DİE ATTIGIM BÜTÜN HERKESİDE YENDİM..
KENDİNE GÜVENİ OLMAYAN İNSAN BOŞ İNSANDIR .. !!
PHX MECNUN BENCEDE 2. PLANET HUNTER WS TURNUVASINI BİRAZ DAHA ÖNE ALMAK LAZIM AMA BEN KATILMICAM O WS NİN BİRİNCİSİ İLE ATICAM... KENDİNE GÜVENİ OLAN VARSA GELİR 5 EL 100 M ..
SİZİN GİBİLERİN YÜZÜNDEN OYUNDA OYNANMAZ OLDU.. BU DAKİKADAN SONRA OYUNU BIRAKIYORUM..
YORUM YOK . !
PHX MECNUN BENCEDE 2. PLANET HUNTER WS TURNUVASINI BİRAZ DAHA ÖNE ALMAK LAZIM AMA BEN KATILMICAM O WS NİN BİRİNCİSİ İLE ATICAM... KENDİNE GÜVENİ OLAN VARSA GELİR 5 EL 100 M ..
SİZİN GİBİLERİN YÜZÜNDEN OYUNDA OYNANMAZ OLDU.. BU DAKİKADAN SONRA OYUNU BIRAKIYORUM..
YORUM YOK . !
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
bu ne küstahlık
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
çikita muz muz muz bende bırakdım oyunu en iyisi valla ne çekcem bu kadar şapşalı(meclisden dışarı söz)Jikolata yazdı:YİNE HERKESİN ZORUNA GİTTİ.. !! İŞTE SİZ BUSUNUZ ... ÖVMEK NASIL OLUR BİLİOR MUSUN.. EN İYİSİ BENİM ANLADIN MI _? DAHA WS DE BİRİNCİ OLDUKTAN HEMEN SONRA WS TEKLİFLERİ GELDİ 1. OLMUŞSSUN Bİ WS ATALIM DİE ATTIGIM BÜTÜN HERKESİDE YENDİM..
YORUM YOK . !
bi adamla 5msine vs attık o teklif hatta dedi 20msine atalım istiyosan dedm o kadar paran varmı iyi nyse dedi başladık vs ye 1-0 yapdım,2-0 yapdım bi bakdım beyfendiler yok he bide vsde yenilip sövenler var onlar ayrı bi mal bide 3-4 çapulcuyla birleşip kesenler var yani diyiceğim sonuçda bu bi Türk oyunu türkler oynuyor ne bekleyebilirsinki ?
NOt:kimse üstüne alınmasın alınan olursada çokda şeyimde yani

- Fearles
- Demirci Çırağı
Jikolata yazdı:YİNE HERKESİN ZORUNA GİTTİ.. !! İŞTE SİZ BUSUNUZ ... ÖVMEK NASIL OLUR BİLİOR MUSUN.. EN İYİSİ BENİM ANLADIN MI _? DAHA WS DE BİRİNCİ OLDUKTAN HEMEN SONRA WS TEKLİFLERİ GELDİ 1. OLMUŞSSUN Bİ WS ATALIM DİE ATTIGIM BÜTÜN HERKESİDE YENDİM..
YORUM YOK . !
Jikolata atalım 5 el.
Ffearles
Mfearles
Tfearles
Kacanlar
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
- KuTSaLGeNc
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
Jikolata yazdı:Tekrardan Böylesine Güzel Bir EtkinLiK İçiN Emegi Geçenlere Teşekkür EdiYoRuM..
Öncelikle Şunu Söylemek İstiyorum. Her Zaman En İyİ Ws Ciler Die Konu Açardım ve O LisTeye HEr Zaman KEndimi Yazardım(HakLı OLaRak)..
Bazı Kendini Bilmez Arkadaşlar Bana Bencillikle Bakıyordular . Hep Kendimi O listeye YazDıĞıM İçin Ama ŞimDi de Görülüyor ki En İyiler Arasında Ben Yine Varım.
Ve HEp OLucam. Siz İStesenizde İsteMeSeNizDe..
1.PLaNeT Ws TurNuVasINda 48 savaşçı ArAsınDan 1. Oldum.
BuNa Da ŞanS DeMeYin ArTık..
JiKoLaTa---angelgirl--MaGNuMM
Ecelin Olmasa İşin Zordu Yaa:)
Tebrik ediyorum SEnı Bırak Konusan Konussun Ancak Laf.....
Madem Begenmıyosunuz Turnuvaya KAtılsaydınız.....
Üstüde İYi Ws atmayı DA Biliyo....
KuTSaLGeNc Teşkilatın İlk Ve Tek KUTSAL'ı
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
-
- Acemi Savaşçı
en iyi olmak vs ile item ile veya para ile olmazJikolata yazdı:Tekrardan Böylesine Güzel Bir EtkinLiK İçiN Emegi Geçenlere Teşekkür EdiYoRuM..
Öncelikle Şunu Söylemek İstiyorum. Her Zaman En İyİ Ws Ciler Die Konu Açardım ve O LisTeye HEr Zaman KEndimi Yazardım(HakLı OLaRak)..
Bazı Kendini Bilmez Arkadaşlar Bana Bencillikle Bakıyordular . Hep Kendimi O listeye YazDıĞıM İçin Ama ŞimDi de Görülüyor ki En İyiler Arasında Ben Yine Varım.
Ve HEp OLucam. Siz İStesenizde İsteMeSeNizDe..
1.PLaNeT Ws TurNuVasINda 48 savaşçı ArAsınDan 1. Oldum.
BuNa Da ŞanS DeMeYin ArTık..
JiKoLaTa---angelgirl--MaGNuMM
oyunda seni seven kaç kişi var
arzlar da sevmiyor seni o niye
5-6 ay öncesinde bölgeden ettiğin küfürleri biliyoruz
geçenlerde de bayan bir arkadaşımın özeline küfür ettin charda ben vardım o sırada
sen kendini avut dur en iyiyim diye
oyunu bırakman da isabet olmuş senin gibi lavuklara gerek yok teşkilatta
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
bnecede biraz erkene al yoksa cok tartışma cıkacak 1 ay sonraya mesela...Jikolatanın 1 .liği ise övgüye değer herkes onu eleştirdi iyi veya kötü bir şekilde kötü eleştirenlere sözüm sizde katılsaydınız kendinize güveniyorsanız
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM