Büyü Piyasasından Anlayan Biri Yardım Edebilrmi ?
Büyü Piyasasından Anlayan Biri Yardım Edebilrmi ?
Arkadaslar sancak sunucusunda elimde 800m civarı para var. Tüm mal varlığımı sattım ve artık büyücü olmanın zamanı geldi diye düşündüm. Aklımda şöyle bişey var 800m ' in 250m ine Ejder asa üretip geri kalan 550m ' in 300 üne fevzi cevriye bilge cevriye karışık tek takım alsam. Geri kalan 250m Neclus Kolye Neclus Yüzük Neclus GB-Amplikatör almama yetermi ? Piyasadan Anlayan Birisi yardım ederse sevinirim...

- evrybodycry
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Büyü Piyasasından Anlayan Biri Yardım Edebilrmi ?
Amflikator zorda diğerlerini alırsın...
GÖKxIIxCeDRiCxII===49 lwl
AFTERLİFE

AFTERLİFE

dizeceğim fevzi cevriye bilge cevriye kolye yüzük takımını tek item alırım bilge -fevzi ozaman yetermi zırha :?:

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Fevzi Bey yerine Bilge + Cevriye dizmeni tavsiye edebilirim. Hem daha fazla yerde iş görüyor Okolarda Yavaşlatmada üstüne yok 
Zırhlar konusunda ne olacağını bilmediğimizden alır mısın alamaz mısın birşey diyemiceğim
Zırhlar konusunda ne olacağını bilmediğimizden alır mısın alamaz mısın birşey diyemiceğim
İtemleri Tek set olarak değilde Yarısını Fevzi Cevriye Yarısını Bilge Cevriye yapıcam. Ejderdi Felan derken 250m nakit kalıyor kolye yüzük bide zırh işte önemli olanları dizebilrmiyim bu paraya onu merak ediyorm.ORHANBEY yazdı:Fevzi Bey yerine Bilge + Cevriye dizmeni tavsiye edebilirim. Hem daha fazla yerde iş görüyor Okolarda Yavaşlatmada üstüne yok

- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: İstiklal
800 m ' Nin Toplamına Yeni İtemlerden Anca 2 veya 3 tane anca alırsın boşuna çöp olcak itemlere para verme bana göre...
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Merhabalar
Önümüzde güzel günler var bence
DEREYİ GÖRMEDEN PAÇALARI SIVAMA.
Önümüzde güzel günler var bence
DEREYİ GÖRMEDEN PAÇALARI SIVAMA.

SİNCE 2007...
HerSeyimi satipta 800m para yaptim demez mi bide
.Adam gibi solesene TL ile aldigini neden cekiniosun=)
yNçRxGOMEOS
yNçRxGoMeOS
yNçRxDocTR
Emin ol senin dediğin gibi olmadı o iş . kim olduğumu bilsen aklın hayalin uçar . :geek:Gomeos yazdı:HerSeyimi satipta 800m para yaptim demez mi bide.Adam gibi solesene TL ile aldigini neden cekiniosun=)

SoNy123 sen neden kimliğini açıklamıon anlamadım sen ayın 15'inde bana 10m vercen ama kimliğini açıklamadan nası vercen özel mesajdan söle bari ben sölemem kimseye 

New StyLe