ANKAYA GELELİ 1 2 AY OLMUŞ YADA OLMAMIŞ DAHA ANKALI OLMADAN ANKADA KENDİÇAPINDA TARAF OLMAYA KALKAN SÖZ SAHİBİ OLMAYA ÇALIŞAN KİŞİ YADA KİŞİLER SİZ DİĞER SUNUCULARDA SÜRTERKEN BEN BU SUNUCUDA EMEK HARCADIM SİZKİ BANA KARŞI GRUP OLMAYA CALIŞIYORSUNUZ BU ANKANIN ANKA OLMASI İÇİN ÇOK ÇALIŞTIM ESKİLER BUNU BİLİR ÇOK ARKADAŞIM BIRAKACAKKEN BİZ BİRE BİRİMİZE DESTEK ÇIKTIK MORAL VERDİK ŞİMDİ SİZ KİM OLUYORSUNUZKİ BANA DİL UZATIYORSUNUZ SİZE BU SON UYARIM OLACAK BUNDAN SONRA KLANDAN YADA BÖLGEDEN PERVASIZCA KONUŞANA BU SUNUCUDA OYUN U HARAM EDERİM EFENDİCE AĞZINIZI TUTAR SESİZ SEDASIZ OYUN OYNARSINIZ YADA BIRAKIR GİDERSİNİZ BU SUNUCUDA BEN EMEK ALIN TERİ PARA DÖKTÜM HER GÖREVİ 49 PAKETTEN İTİBAREN ORGANİZE ETTİM TAKTİK STRATEJİ GELİŞTİRDİM KASAMDAN 10 000 LERCE OT ÇÖP Ü FEDA ETTİM 100 LERCE SAF MADENİ FEDA ETTİM ŞİMDİ GELMİŞ BURDA SÖZ SAHİBİ OLUP SAĞA SOLA DİL UZATIYORSUNUZ BENDE O DİLLERİ KOPARACAK O KAFALARI KESECEK GÜC KUDRET VAR KENDİNİZİ AKILLI YERİNE KOYMAYIN BURASI OYUNDA OLSA BİR NEVİ ERMEYDANIDIR BENİM YERİME GEÇMEK KONUMUMA GEÇMEK İÇİN ÖNCE KENDİNİZİ İSPAT EDİN
TARIK GÜLLE (Withoutlove Taçmahal Loveless Browning )
ANKA YA YENİ GELENLERE
- withoutlove
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
ANKA YA YENİ GELENLERE
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
Re: ANKA YA YENİ GELENLERE
Selamlar.
Tarıkcım. hayırdır. Noluyo yav. Bi kaç gün ara verdik. Yine basmıslar damarına.
seni kızdıranları bana de bakiim bi kimlermiş bu faturasız kaçak işporta üyeler.
seni kızdırmamalrı gerektiği konusunda ben onlara brifing vereyim olmadı sarı peruk takar 3 - 5 de sade gazoz koyar ceplerine sana yollarım. Ama sakin ol ve küçük harflerle yaz ki MÜDÜR lüğün tescillensin. Hehehe.
Geliyom ben döncem ben sana tarıkcım . Sakin ol sen emi. Sen beni sevviiiinn miiii ::::......::::
Blade
seni kızdıranları bana de bakiim bi kimlermiş bu faturasız kaçak işporta üyeler.
seni kızdırmamalrı gerektiği konusunda ben onlara brifing vereyim olmadı sarı peruk takar 3 - 5 de sade gazoz koyar ceplerine sana yollarım. Ama sakin ol ve küçük harflerle yaz ki MÜDÜR lüğün tescillensin. Hehehe.
Geliyom ben döncem ben sana tarıkcım . Sakin ol sen emi. Sen beni sevviiiinn miiii ::::......::::
Blade
Saygılarımla...
Blade
Blade
- withoutlove
- Cin Avcısı
Blade yazdı:Selamlar.
Blade
Seviiimmmmmm ama sevmiiimmmmmmmmmmmmm sen sarı peruk takmiiinnnn
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Tarık abi ; söylediklerinin bir kısmında haklısın.
Bu sunucudaki neredeyse herkese pekçok yardımların olmuştur.
Bunu kimse inkar edemez.
Ben dahil olmak üzre pek çok kez nasihatlerde bulunmuş yol gestermiştin.
Bizler için emek sarfetmiştin.
Lakin ; bu konuşmalarında tehtitkar bir yaklaşım seziyorum.
Bu böyle devam edicekse inan o sunucuda fazla kişi kalmıyacaktır.
Belki sende bunu istiyorsun , bunu bilemem ama ;
Bu sunucu için inan bende çok çalıştım.
Emek sarfettim , yaklaşık iki buçuk sene boyunca bende para , saf maden ve ot çöp leri feda ettim.
Şu kadim işi sanırım ortamı bir hayli gerdi.
Bu yüzden sunucuyu çoğu kişi terketti.
İşte bu yüzden ben derimki ;
Madem abisin , abiliğin gereğini bir kez daha yap.
Hatası olanları affet.
Büyüklük affetmektir.
Böyle efelenerek konuşmaktansa biraz daha iyimser yaklaş kişilere ki anka hala canlı kalabilsin.
Abiliğin gereği budur.
Bunu kimse inkar edemez.
Emek sarfettim , yaklaşık iki buçuk sene boyunca bende para , saf maden ve ot çöp leri feda ettim.
Hatası olanları affet.
Büyüklük affetmektir.
Böyle efelenerek konuşmaktansa biraz daha iyimser yaklaş kişilere ki anka hala canlı kalabilsin.
Abiliğin gereği budur.
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx - Hunxfantom
- withoutlove
- Cin Avcısı
Alp im bizim amacımız kimseye efelik başlık yada krallık taslamak değil bunu sende biliyorsun ama görev esnasında bozgunculuk yapanı nasıl affedeyim bir dünya insanın emeğini adam boşa harcamışsa sen benim görevlerde ne kadar ciddi ve disiplinli olduğumu bikliyorsun sebeb disiplin bir işi başarmanın yüzde 60 ını oluşturur gerikalan doğru donanım ve doğru taktiktir ama bazı arkadaşlar bu disiplin olayını çok farklı yotumluyorlar ben görevde her kese lütfen ck aç can bas dikkat atarmısınız mı yazacam bu mantıklımı değil bunu bekleyenlerde zır cahilFantomx yazdı:Tarık abi ; söylediklerinin bir kısmında haklısın.
Bunu kimse inkar edemez.
Hatası olanları affet.
Büyüklük affetmektir.
Abiliğin gereği budur.
benim gözümde bu kadar diyecem o cahillerin hepsi aklını başına alıp gelecek özür dileyecek sen büyüksün hatta en düyük sen sin diye klan bölge yazacaklar ancak öyle
- apocalypticaxx
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
Öncelikle herkese selamlar.
Bu sunucaya geleli fazla olmadı.Oyuna hep oyun gözüyle baktım, hala da öyle birşey değişmedi .Anka sunucusuna girdigim ilk günlerde, taraf olmaktan bahsedenler kendileri tam bir taraf olmuşlardı bu normaldir oyunda bayadır varsınız oynamışsınız dogaldır fakat bu taraflıktan da başka bişey kendilerini oyunda kral sanıyorlardı.
Öyleki kendi grubunun dışındakilerin selamını bile almıyorlar (bunların kendiniz oldugunuzu çok iyi biliyorsunuz).Fakat umursamadım daha sonra oyunda sanal bir yaratık kesilince dahada size deger kattıgınızı düşündünüz galiba ,yada nirvanaya filan çıktıgınızı düşündünüz.
Ona da tamam fakat daha sonra oyunda Biz böyleyiz şöyleyiz demeye başladınız . İşte o zaman taraf olamayanlar bile size karşı taraf olmaya ittiniz. Burda göz dağı vermeye çalışıyorsun bu sanal bir oyundur komik duruma düşünüyorsun
insanlarla sohbete girdigin de yaşını söylediginde kendine oldugun görüntüsü verdiriyorsun ama burdaki yazılarınlada basit oldugun gösteriyorsun yaşına hürmetim var oyunda karşılıklı tartıştık ve sen her tartışmada
Seviyesizligini yaptın aile muhabeti yaptın fakat ben agzıma öyle bir kelime almadım şimdi itiraz edip benim küfür ettigimi söyliceksin hatta en yakın arkdaşında bunu bir hindinin kafa sallaması gibi onaylıyacak.
Bu yazdıgımdan sonra diger yandaşların çeşit çeşit basit yazılar yazıcak umrumda değil önemsemiyorum. Oyun için taktik strateji geliştiriyorsun böyle güzel işler yapabiliyorsan bunları hayatta yapmanı öneririm sana ,sanal dünyaya kendini kapatma .
Kendine bir imaj vermişsin Senin sanal yerinde sanal kahramanların gözü olur.Burası bir oyun yeri ermeydanı değil daha bunu kavrayamamışsın umarım anlarsın sana temennim bu.
Bu sunucaya geleli fazla olmadı.Oyuna hep oyun gözüyle baktım, hala da öyle birşey değişmedi .Anka sunucusuna girdigim ilk günlerde, taraf olmaktan bahsedenler kendileri tam bir taraf olmuşlardı bu normaldir oyunda bayadır varsınız oynamışsınız dogaldır fakat bu taraflıktan da başka bişey kendilerini oyunda kral sanıyorlardı.
Öyleki kendi grubunun dışındakilerin selamını bile almıyorlar (bunların kendiniz oldugunuzu çok iyi biliyorsunuz).Fakat umursamadım daha sonra oyunda sanal bir yaratık kesilince dahada size deger kattıgınızı düşündünüz galiba ,yada nirvanaya filan çıktıgınızı düşündünüz.
Ona da tamam fakat daha sonra oyunda Biz böyleyiz şöyleyiz demeye başladınız . İşte o zaman taraf olamayanlar bile size karşı taraf olmaya ittiniz. Burda göz dağı vermeye çalışıyorsun bu sanal bir oyundur komik duruma düşünüyorsun
insanlarla sohbete girdigin de yaşını söylediginde kendine oldugun görüntüsü verdiriyorsun ama burdaki yazılarınlada basit oldugun gösteriyorsun yaşına hürmetim var oyunda karşılıklı tartıştık ve sen her tartışmada
Seviyesizligini yaptın aile muhabeti yaptın fakat ben agzıma öyle bir kelime almadım şimdi itiraz edip benim küfür ettigimi söyliceksin hatta en yakın arkdaşında bunu bir hindinin kafa sallaması gibi onaylıyacak.
Bu yazdıgımdan sonra diger yandaşların çeşit çeşit basit yazılar yazıcak umrumda değil önemsemiyorum. Oyun için taktik strateji geliştiriyorsun böyle güzel işler yapabiliyorsan bunları hayatta yapmanı öneririm sana ,sanal dünyaya kendini kapatma .
Kendine bir imaj vermişsin Senin sanal yerinde sanal kahramanların gözü olur.Burası bir oyun yeri ermeydanı değil daha bunu kavrayamamışsın umarım anlarsın sana temennim bu.
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
İşte bunu tahmin ediyordum ve gayet de doğal karşılıyorum.
Tartışma açılı bir konudan çıkan sonuç tarışmanın büyümesidir.
Bunu ben istermiydim asla ama oldu.
Şimdi yapılması gereken şey tartışmayı büyütmek değil,suhuletle çözülmesini beklemek.Ama sanmıyorum.
Oyundaki eskiler bu tartışmaya mutlak müdahil olucaktır.
Kimi birinin kimi öbürünün tarafını tutucaktır.
Ve tartışma git gide büyüyecektir.
Ben bazılarının kardeşleri olarak bazıların ağabeyi olarak tartışmayı büyütmemenizi istiyorum.
TArtışma büyürse oyun çekilmez olur.Zaten Anka dan ayrılma sebebimde bu tartışmaların başlamış olmasıydı.
Ben bu tartışmada taraf olmak istemediğimden anka yı bıraktım.
Gelin sizde tartışmayı bırakın ve oyunun keyfini çıkarın.Dikkatinizi çekerim OYUN kelimesini kullanıyorum.
Sonuçta oyun yani.Onun için ;
Tekrarlıyorum , birbirinizi daha fazla rencide etmeden , konuyu kapatın.Ve oyununuzu oynayın.
İYİ FORUMLAR
Tartışma açılı bir konudan çıkan sonuç tarışmanın büyümesidir.
Bunu ben istermiydim asla ama oldu.
Şimdi yapılması gereken şey tartışmayı büyütmek değil,suhuletle çözülmesini beklemek.Ama sanmıyorum.
Oyundaki eskiler bu tartışmaya mutlak müdahil olucaktır.
Kimi birinin kimi öbürünün tarafını tutucaktır.
Ve tartışma git gide büyüyecektir.
Ben bazılarının kardeşleri olarak bazıların ağabeyi olarak tartışmayı büyütmemenizi istiyorum.
TArtışma büyürse oyun çekilmez olur.Zaten Anka dan ayrılma sebebimde bu tartışmaların başlamış olmasıydı.
Ben bu tartışmada taraf olmak istemediğimden anka yı bıraktım.
Gelin sizde tartışmayı bırakın ve oyunun keyfini çıkarın.Dikkatinizi çekerim OYUN kelimesini kullanıyorum.
Sonuçta oyun yani.Onun için ;
Tekrarlıyorum , birbirinizi daha fazla rencide etmeden , konuyu kapatın.Ve oyununuzu oynayın.
İYİ FORUMLAR
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx - Hunxfantom
- withoutlove
- Cin Avcısı
Seviyeden bahsettiğini görüyorum ama seviye derken neyi kasttetdiğini bir türlü anlamış değilim önce sen kendin bir seviyeye yüksel sonra konuş sizki gelir gelmez kendi çapınızda ahkamlar kestiniz biz bize uyan herkese kucak açtık uymayanlar ilede selam sabahı kestik bu bu zamana kadar böyle oldu böylede olacak biz bize değer verip bizim sözümüzü dinleyenlerin sözlerine değer verir sözlerini dinleriz buda böyle biline bundan ötesi yada gerisi ne olmuştur ne olacaktı .apocalypticaxx yazdı:Öncelikle herkese selamlar.