Meranın ve ikvnin ilk Büyücü loncası Magicx

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
North
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Meranın ve ikvnin ilk Büyücü loncası Magicx

Mesaj gönderen North »

Merhaba ; Kadim dostlarım meranın gelişen teknolojisi ve ilerleyen gücünde sizlerin karşısına mükemmel bir takım ile çıkacağız.Meranı sarsacak loncamız Magicx loncasıdır.İstanbul Kıyamet Vakti camiasında tek lonca olacağız.Amacımız meran sunucusunda Dostluk,Birlik,Beraberlik,Güç ve Azimdir.Kurallarımız acımasız olup, meranın gelecekte İKV nin en büyük loncası olmaktır.Hedefimizin başında bu vardır.Kurallarımız aşşağıdaki gibidir.

Magicx Loncasının Temel Kuralları ;

1.15 yaş altı alım yapılmamaktadır.
2.Loncamıza sadece 25 kişilik şaheser bir büyücü ekiple birlikte acımasız 5 şifacı alınacaktır.
3.Lonca üyelerinin Telefonu ve E-mail veya Facebook olması şarttır.
4.Günlük en az 2 saat en fazla 3 buçuk saat oyunda online olmaları şarttır.(Saat koymamızın nedeni İKV dışında ailenize vakit harcamanızdır.)
5.Lonca için haftalık herkesten 100 bin toplanacaktır.(Toplamamızın nedeni gelecekte 49 seviyelerde herkesin elinde 1 şaheser bulunmasıdır, paralar lonca çarına ait 1 lwl çara aktarılacaktır para toplamı 30 seviyeden sonra gerçekleşecektir toplanacak çarın adı MagicxTeam dır.)
6.Her hafta pazar günü toplantı yapılacaktır.(20 lwl sonrası için)
7.Loncamızda 7 ihtar olacaktır.(7 ihtarı geçtiği zaman Lonca çarını silmesi zorunludur.)

Şimdilik kurallarımız böyledir.Kurallar ağır.Bu loncada kalabilecekler en iyilerdir.
Alımlar ilk bu konuya cevap gönderildikten sonra oyunda konuşulucaktır. 02.06.09 tarihinde lonca çarları kasılacaktır ben dahil 1 lwl başlanacaktır saygılar.
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir

Sınıf: Şifacı
Seviye:39

___________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
woltaj
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Meranın ve ikvnin ilk Büyücü loncası Magicx

Mesaj gönderen woltaj »

Öyle seyler yazmıssınkı bu laflara Çocuk bile güler İkv camiasının tek loncası .D Pehhh hanı lonca kurduk meranda bısıler yapıcaz desen anlarım h.o derımde meran ı gectım İkv de tek lonca olcaz demek :d hacı muratta binip unıversıte caddesınde ismaıl yk acıp sankı bmw kulanıomus gıbı hava atmaya denır Hadı gıt ısıne dıyorum :)
Cok yaklasma carparım
MERAN---WOLTAJ
Kullanıcı avatarı
North
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen North »

North yazdı:Merhaba ; Kadim dostlarım meranın gelişen teknolojisi ve ilerleyen gücünde sizlerin karşısına mükemmel bir takım ile çıkacağız.Meranı sarsacak loncamız Magicx loncasıdır.İstanbul Kıyamet Vakti camiasında tek lonca olacağız.Amacımız meran sunucusunda Dostluk,Birlik,Beraberlik,Güç ve Azimdir.Kurallarımız acımasız olup, meranın gelecekte İKV nin en büyük loncası olmaktır.Hedefimizin başında bu vardır.Kurallarımız aşşağıdaki gibidir.

1.15 yaş altı alım yapılmamaktadır.
2.Loncamıza sadece 25 kişilik şaheser bir büyücü ekiple birlikte acımasız 5 şifacı alınacaktır.
3.Lonca üyelerinin Telefonu ve E-mail veya Facebook olması şarttır.
4.Günlük en az 2 saat en fazla 3 buçuk saat oyunda online olmaları şarttır.(Saat koymamızın nedeni İKV dışında ailenize vakit harcamanızdır.)
5.Lonca için haftalık herkesten 100 bin toplanacaktır.(Toplamamızın nedeni gelecekte 49 seviyelerde herkesin elinde 1 şaheser bulunmasıdır, paralar lonca çarına ait 1 lwl çara aktarılacaktır para toplamı 30 seviyeden sonra gerçekleşecektir toplanacak çarın adı MagicxTeam dır.)
6.Her hafta pazar günü toplantı yapılacaktır.(20 lwl sonrası için)
7.Loncamızda 7 ihtar olacaktır.(7 ihtarı geçtiği zaman Lonca çarını silmesi zorunludur.)

Şimdilik kurallarımız böyledir.Kurallar ağır.Bu loncada kalabilecekler en iyilerdir.
Alımlar ilk bu konuya cevap gönderildikten sonra oyunda konuşulucaktır. 02.06.09 tarihinde lonca çarları kasılacaktır ben dahil 1 lwl başlanacaktır saygılar.
Arkaşlar olumsuz düşüneneler sayfamızı kirletesin
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir

Sınıf: Şifacı
Seviye:39

___________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Sana tavsiyem loncayı kapa :mrgreen: Ama illede bir lonca açıcam diyorsan ilk önce arkadaşlarınla birlikte kadronu kur bu kişileri kasıp 49 yapıp itemlerini saglam et ondan sonra üye alımlarına başla derim yinede sen bilirsin

Hayırlı olsun
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
Xrock
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Xrock »

Biraz Abartılı ama h.o xD xD
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Tebrikler, güzel düşünce. Hep merak etmişimdir zaten olsaydı asıl olurdu diye, sonunda biri bir büyücü loncası oluşturmak adına adımını attı. Umarım istediğiniz gibi olur. Gerçektten orjinal bi fikir çok beğendim :lol: Eğer loncanız bu kurulma aşamasında dağılmazsa gerçekten sizi örnek alıcak çok kişi çıkacaktır. Dolayısıyla ileride sadece savaşçılardan veya sadece şifacılardan oluşan bir lonca kurulacaktır diye bi haber gelirse hiç şaşırmayız :)
-----
EARTH

DisToRtioN
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Türkiye Cumhuriyeti'ni mi yönetiosunuz ne bu =) Hyrlı olsun=)
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen morukkelleci »

North yazdı:
North yazdı:Merhaba ; Kadim dostlarım meranın gelişen teknolojisi ve ilerleyen gücünde sizlerin karşısına mükemmel bir takım ile çıkacağız.Meranı sarsacak loncamız Magicx loncasıdır.İstanbul Kıyamet Vakti camiasında tek lonca olacağız.Amacımız meran sunucusunda Dostluk,Birlik,Beraberlik,Güç ve Azimdir.Kurallarımız acımasız olup, meranın gelecekte İKV nin en büyük loncası olmaktır.Hedefimizin başında bu vardır.Kurallarımız aşşağıdaki gibidir.

1.15 yaş altı alım yapılmamaktadır.[mümkün]
2.Loncamıza sadece 25 kişilik şaheser bir büyücü ekiple birlikte acımasız 5 şifacı alınacaktır.[acıyan lonca çarını silecektir]
3.Lonca üyelerinin Telefonu ve E-mail veya Facebook olması şarttır.[Erkek kız farketmez cinsiyet kayırmaz]
4.Günlük en az 2 saat en fazla 3 buçuk saat oyunda online olmaları şarttır.(Saat koymamızın nedeni İKV dışında ailenize vakit harcamanızdır.)[allah razı olsun ver elini öpem]
5.Lonca için haftalık herkesten 100 bin toplanacaktır.(Toplamamızın nedeni gelecekte 49 seviyelerde herkesin elinde 1 şaheser bulunmasıdır, paralar lonca çarına ait 1 lwl çara aktarılacaktır para toplamı 30 seviyeden sonra gerçekleşecektir toplanacak çarın adı MagicxTeam dır.)[İndiregandix][adam itemsiz şaheserle dolaşsın]
6.Her hafta pazar günü toplantı yapılacaktır.(20 lwl sonrası için)[20 lvl altı ne halt yerse yesin]
7.Loncamızda 7 ihtar olacaktır.(7 ihtarı geçtiği zaman Lonca çarını silmesi zorunludur.)[lan adamın parasını verin bare :mrgreen: ]

Arkaşlar olumsuz düşüneneler sayfamızı kirletesin
kendi diyor.
Kullanıcı avatarı
Kuzeyx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Kuzeyx »

Slm.a ArkdaşLar prendol loncdan ayrıldın bakıyorum bize fakir diyosun bizden apra dileniodun vermdik die fakir olduk he ezme Loncası acıomussun Hayırlı Olsun ama adamına göre Muamele et Kocum Yol.. al Bizmle Muhtab Olma 15 yasındaki Velet..iyi ForumLar..
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı

KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı

Gün GeLir DevRan Döner Be Kardeşim. YaptıgınLa KaLmaz..!!!
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

ÖnceLikLe HayırLı OLsun.Fikir OLarak GüzeL ama Oyuna GeçiriLiş açısından Zor Bir İş :D .Oluşumunun Bünyesine SağLam BüyücüLeri Adapte EdebiLirsen En İyiLerin Arasında Yer aLırsın KesinLikLe.Lonca KuraLLarını Okudumda O Kadarda Acımasız DeğiL BiLindik KuraLLar :D Ama Üye ALımı Yaparken SağLam OLmayan Adam ALma Yoksa Bir Fiyaskoya Dönüşür ;) ...
[YaLNıZSavaŞÇII]

“Genel Sohbet” sayfasına dön