*VeDa*
- batuxxintikam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: *VeDa*
desteklerinden dolayı herkese tesekkür ederim suan carları almak için büyük ugras içindeyim carları banlattım kullanamaz durumdalar pazartesi myneti arayacagım insallah geri alabilirim.

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
zere dıyom bu konusan batu degıl la batum valla sana bunu nası yaprlar kım yaptı bılıyosan nıck vermen yeterlı supelendıgın bırısı yada bırılerı varmı
COK GECMIS OLSUN KARDEŞIM BEN Tskxhxgenelkrmay
charları gerı alman icin butun arklar ugraşacagız yeterkı charlarına kavuş
COK GECMIS OLSUN KARDEŞIM BEN Tskxhxgenelkrmay
charları gerı alman icin butun arklar ugraşacagız yeterkı charlarına kavuş

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- batuxxintikam
- Sahaf Yardımcısı
saol mehmet suan carları geri almayla ugrasıyorum zaten bi geri alırsam cok kişiye dar edicem oyunu az önce basıma gelen olayı bi görsen deli oldum carlarım calındı dedim Optimusbrayn diye car acmıs adamın biri tesadüf diyor. gelde delirme yüzsüzlügün bu kadarı

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
bole #@!? ler cok batum allah sabır versın elımden gelenı yapacam sen bızım aıledensın olmasanda sonucta en yakın ark sın senın ıcın butun charları sıler oyunu bırakırım he de olurum senın ıcın bunu unutma hıç... hep bırlık olursak kımse bızı cokertemez.

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- batuxxintikam
- Sahaf Yardımcısı
eyw mehmetim eksik olma biz arz klanı olarak bir aileyiz zaten her zaman ilgilendigi içinde (rebel) buraga cok tesekkür ederim o olmasa sanırım hersey gitmiş kurtarma ihtimali kalmamıstı

- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
Bu gün batuyla buluştuk. Ettiğim bir kaç tehditten sonra oyunu bırakma isteğinden vaz geçti. Ha bu arada İstanbulu çok güzel gezdik Ötüken ve Hasretimsin olarak tanıdığınız can kardeşimiz Hasan da bizlerle idi. Buluşma resimlerini yakında yayınlarız :=) O adi hırsızlar itemini yada parasını çalarak Batu'ya bir zarar verebileceklerini sanmasınlar biz dostları her zaman Batu'nun yanında var olmaya devam edeceğiz. karakterini yine kasarız itemini yine dizeriz rahat olsunlar.
Ancak şunu hiç bir zaman unutmasınlar ;
haklının hakkı kimsede kalmaz sahibine döner. Fakat kul hakkı yiyen hem bu dünyada hemde ötekinde o hakkı bir yerinden çıkartır.
Bizim duamız şu anda o hırsızdan "bahsur" olarak çıkmasıdır
Ancak şunu hiç bir zaman unutmasınlar ;
haklının hakkı kimsede kalmaz sahibine döner. Fakat kul hakkı yiyen hem bu dünyada hemde ötekinde o hakkı bir yerinden çıkartır.
Bizim duamız şu anda o hırsızdan "bahsur" olarak çıkmasıdır
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
-
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Merhaba Kardeşim;
Öncelikle bu olay her zaman olduğu gibi birkez daha beni üzdü. Buda demektirki Beyazköşkden bır yıldız daha kaydı. Sana reel hayatında mutluluklar ve başarılar dilerim. Umarım İKV deki dostlarını anılarını unutmazsın, bilirsinki bu sunucudan kimler geldi geçti betadan beri onlar unutmadı sende unutma.
Birde sana tavsiyem olcak Üyelik bilgilerini içeren bir e-mail ile İKV/Destek takımına basvur. Eğerki başarabilirsen karakterlerin silinse bile geri yükleyebiliyorlar sanırsam. Genel Etkileşim de bir konuda okumuştum hatta o arkadaşımıza Yönetimden de cevaplar verilmişti. Sende şansını bir dene derim.
Hoçakal , Tüm güzellikler ve esenlikler seninle olsun..
Öncelikle bu olay her zaman olduğu gibi birkez daha beni üzdü. Buda demektirki Beyazköşkden bır yıldız daha kaydı. Sana reel hayatında mutluluklar ve başarılar dilerim. Umarım İKV deki dostlarını anılarını unutmazsın, bilirsinki bu sunucudan kimler geldi geçti betadan beri onlar unutmadı sende unutma.
Birde sana tavsiyem olcak Üyelik bilgilerini içeren bir e-mail ile İKV/Destek takımına basvur. Eğerki başarabilirsen karakterlerin silinse bile geri yükleyebiliyorlar sanırsam. Genel Etkileşim de bir konuda okumuştum hatta o arkadaşımıza Yönetimden de cevaplar verilmişti. Sende şansını bir dene derim.
Hoçakal , Tüm güzellikler ve esenlikler seninle olsun..
SorcererMaN - Göçmentürk - Örgülüxsorcerer
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
Batu'cum Geçmiş Olsun Kardeşim.
-
- FareAdam Düşmanı
Merhabalar ;
Öncelikle geçmiş olsun....
Sabah itibariyle Şifaci çarından bana bazı talepler geldi buda demek oluyor ki Suçlu pekte uzakta değil. Beni ve seni iyi tanıyor.
Karakterlerin pluslu olduğu için Bu konuda İKV DESTEK sana yardımcı olacaktır emin ol. Desteğe ID numaran ve karakter adlarını yollaman yeterlidir. Cevabın gelmesini bekle saygılarımla.
Öncelikle geçmiş olsun....
Sabah itibariyle Şifaci çarından bana bazı talepler geldi buda demek oluyor ki Suçlu pekte uzakta değil. Beni ve seni iyi tanıyor.
Karakterlerin pluslu olduğu için Bu konuda İKV DESTEK sana yardımcı olacaktır emin ol. Desteğe ID numaran ve karakter adlarını yollaman yeterlidir. Cevabın gelmesini bekle saygılarımla.
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
- ALphonse
- İskele Babası
batuxxintikam yazdı:konuya nereden baslayacagımı inanın bilmiyorum acısıyla tatlısıyla gecen 2,5 senenin hatıraları dostlukları unutulmaz.
karakterlerim olan Optımusbrayn Optimusbraynn karakterlerim calınmıstır.
her kimin kalbini kırdıysam kırdıgım herkesten özürü bir borc bilirim. Benden yana herkese varsa bi hakkım helal olsun sizde Hakkınızı helal edin. Diyecegim son sey dünya malı dünyada kalır oyunda olsa ama karakterleri calan kişiye bedduada etmiyorum değmez.
saygılarımla.
Batu Cok geçmiş olsun kardeşim
Alphonsee
€@"é