hanedanxler içeri utanmadan gelin

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Dreamteamxykurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

hanedanxler içeri utanmadan gelin

Mesaj gönderen Dreamteamxykurt »

bakın bu adma em satmaz diyosunuz bune

url=http://urlal.com/dqqf]Resim[/url

ve bakın orda ilk ben öldüm gelene kadar bir kişi daha öldü ve ben geldiğimde yerde megax ölmüş yatıyo şifadan çan istiyo adma oturyo sıra noktaxenesde adama orda dalıyaolr onada çan basmıyo geçmiş oturyo sizce bu adam em satmıyomu yanımızda dolanıp kall..şler
<< Kurşunlarınız var, ancak silahlarınız boşaldığında ölmüş olmamı ümit edin. Şayet ayakta kalırsam silahlarınızı dolduramadan ölmüş olursunuz. >>
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Re: hanedanxler içeri utanmadan gelin

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

ulan sen kadar koca kafalı adamsın 5 kısının ıcıne mı gırcem loncadan kovdular hala kufurbaz ve sahtekarsın kımın ne oldugunu goruyoruz herkese bastım sıfa kımse basmadım dıyemez sende kalıtenı bellı ettın
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

umarım ordakı kısaltmayı yonetıcıde gorur ve geregını yapar ıyı forumlar arkadaslar
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
trixte
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen trixte »

Foto Herşeyi Gösteriyor.. Merak Etme...
Kullanıcı avatarı
Dreamteamxykurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

isterseniz hanedanxbatom mu herneyse onunda küfürlü fotosunu koyayımı reziller em satmaz dediğiniz 3kuruşluk adma yanı başımızda biz ölüyoz diyer arkadşalrda em satıgını düşünyoda plusalrı yok bi megaxle ben yazdım ordada okursunuz megax ölürken admaın akrşısına geçmiş çan basmıyo oturyo sorna herkes ölünce kendide ölüyo skor veriyo pez...lar sizden bi çaçık olmaz bide ismini vermiyeişm bana tmm sus akrdeş diyen hanedanx sen bi ssu dedin gerisi inamadı ona koydum ve gerekirse bidaha koyarım :D:DD:D:D:D:D::D:D:D
<< Kurşunlarınız var, ancak silahlarınız boşaldığında ölmüş olmamı ümit edin. Şayet ayakta kalırsam silahlarınızı dolduramadan ölmüş olursunuz. >>
Kullanıcı avatarı
Dreamteamxykurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ulan çan basdıgında herkes ölüd azerken olsaydı o adam 5kişi arasına dalmadı biz öldük bride sancakda yeni geliyo biride ben yanına geldim megaxde ölmüş enson noktax kalmış ozman sen neden bize can basmıyonda adamdan çok biz ölüyoz dengesiz senin ana baban bölemi ögretti aile terbiyesi al önce ve kim loncadan çıkmış ml ben loncamdayım ve memnun konuyu saptırma ml
Kullanıcı avatarı
Dreamteamxykurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

inanmayan zaten gider ordaki emdeki admalra sorar herkes ölüyo enson nokta kalınca adam tek başına 5kişiye dalmış diyaolr yalancıalr ayrıca o dkda admalr 4kişi kaldı emde ve biz 6kişiyiz neden se hep biz ölüyoz ve sen şifa basacan diye güvenipde dalıyo herkes fotoya yorum yapma altını oku sonra sus otur gid anne ya diye ağla
Kullanıcı avatarı
reform34
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen reform34 »

foto herşeyi gösteriyo diyonuzda fotoda hiç bişiy yok orda 1kişi ölmüş dierlerinin canı 100 sen ne hakla millete em satar dersin azcık karakterli olun ölne şahısda ne #@!? olduğu belli arz cardayken hanedanlar onu kesti diye millete atıp tutuyo insan olun biraz :evil:
Kullanıcı avatarı
Dreamteamxykurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

lan saf arkadaşım orda ölen adamdamı boş konuşuyo gözüne sokmuyayım fotoyu mal arkadşaım ilk ben öldüm geldim ben yodlaykenbiri ölüyo ben geldiğimde megax ölüyo anladınmı şifada orda oturyo bak şimdi bide küfür eden hanedanx leri koyayım bukadarlık admalr işdeyazışmaya bak
Kullanıcı avatarı
Dreamteamxykurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

alın buda hanedanx lerin g.. yemediğinde ettikleri lafalr banaküfür ediyo diyoalrda foto analtıyo ben etiysem foto alsın yolasınalr .
url=http://urlal.com/dqqf]Resim[/url
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön