ve bakın orda ilk ben öldüm gelene kadar bir kişi daha öldü ve ben geldiğimde yerde megax ölmüş yatıyo şifadan çan istiyo adma oturyo sıra noktaxenesde adama orda dalıyaolr onada çan basmıyo geçmiş oturyo sizce bu adam em satmıyomu yanımızda dolanıp kall..şler
<< Kurşunlarınız var, ancak silahlarınız boşaldığında ölmüş olmamı ümit edin. Şayet ayakta kalırsam silahlarınızı dolduramadan ölmüş olursunuz. >>
isterseniz hanedanxbatom mu herneyse onunda küfürlü fotosunu koyayımı reziller em satmaz dediğiniz 3kuruşluk adma yanı başımızda biz ölüyoz diyer arkadşalrda em satıgını düşünyoda plusalrı yok bi megaxle ben yazdım ordada okursunuz megax ölürken admaın akrşısına geçmiş çan basmıyo oturyo sorna herkes ölünce kendide ölüyo skor veriyo pez...lar sizden bi çaçık olmaz bide ismini vermiyeişm bana tmm sus akrdeş diyen hanedanx sen bi ssu dedin gerisi inamadı ona koydum ve gerekirse bidaha koyarım :DD:D:D:D:D::D:D:D
<< Kurşunlarınız var, ancak silahlarınız boşaldığında ölmüş olmamı ümit edin. Şayet ayakta kalırsam silahlarınızı dolduramadan ölmüş olursunuz. >>
ulan çan basdıgında herkes ölüd azerken olsaydı o adam 5kişi arasına dalmadı biz öldük bride sancakda yeni geliyo biride ben yanına geldim megaxde ölmüş enson noktax kalmış ozman sen neden bize can basmıyonda adamdan çok biz ölüyoz dengesiz senin ana baban bölemi ögretti aile terbiyesi al önce ve kim loncadan çıkmış ml ben loncamdayım ve memnun konuyu saptırma ml
inanmayan zaten gider ordaki emdeki admalra sorar herkes ölüyo enson nokta kalınca adam tek başına 5kişiye dalmış diyaolr yalancıalr ayrıca o dkda admalr 4kişi kaldı emde ve biz 6kişiyiz neden se hep biz ölüyoz ve sen şifa basacan diye güvenipde dalıyo herkes fotoya yorum yapma altını oku sonra sus otur gid anne ya diye ağla
foto herşeyi gösteriyo diyonuzda fotoda hiç bişiy yok orda 1kişi ölmüş dierlerinin canı 100 sen ne hakla millete em satar dersin azcık karakterli olun ölne şahısda ne #@!? olduğu belli arz cardayken hanedanlar onu kesti diye millete atıp tutuyo insan olun biraz :evil:
lan saf arkadaşım orda ölen adamdamı boş konuşuyo gözüne sokmuyayım fotoyu mal arkadşaım ilk ben öldüm geldim ben yodlaykenbiri ölüyo ben geldiğimde megax ölüyo anladınmı şifada orda oturyo bak şimdi bide küfür eden hanedanx leri koyayım bukadarlık admalr işdeyazışmaya bak