2 senedir bu oyunu oynuyorum böle rezillik görmedim.........

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
leoNHeaRt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: 2 senedir bu oyunu oynuyorum böle rezillik görmedim.........

Mesaj gönderen leoNHeaRt »

abuzeddin yazdı:ilk büyücümle ölüm oyununa katılıyorum tamam güzel ilk 3e kalıyorum oda güzel ama ilk 3 e kaldığımı bilmiyorum neden kazanan Xaster adlı oyuncu DEV nerul lun içine girmiş ve ben onu seçemedim ötekine dalıyodum baktım gm bana dalıyo (tabi ben öle sandım) sinirlendim kutup mutup açamdaım meyersem içinden Xaster varmış ne bilim şimdi ben bu ilk büyük haksızlık................ gelelim 2. haksızlığa savaşçımla giriyorum bu sefer ve 75 kişi içinden 1. çıkıyorum verilen hediye ne dersiniz 50 tane enerji iksiri ile farabi modeli plevne modeli yüzük ne bu şimdi????şaka mı?????bu kadar mı değersiziz.......bari bi yücelen item verseydiinz???
Tab tuşuyla seçebilirdin ağlamana luzum yok...
  • ResimResim
  • MadeNKasası
  • ıIıLEONHEARTıIı
  • KozMaça
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen abuzeddin »

siz beni anlamıyorsunuz galiba ben hediyeyi geçtim tamam tab tuşuyla seçemiyorum çünkü 75 kişi bir yerde olduğu için pc acayip kastı ve bu son 3 kişi kalana kadar devam etti tab tuşuna basmama gerek yoktu çünkü kazanan oyuncu DEV in içinde olduğu için ve 2. olan oyuncu tam karşımda olduğu için o adama daldım 1. olan oyuncu hespta yoktu DEV bana dalıyo sandım ve bir an panik oldum hiç bir şey yapamadım ne kutup ne zihin ....
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen rockipsiz »

Dirkraederxx yazdı:beyenmiyorsan oyunu oynama seni zorlayan yok . bir şikayetin varsa ikv destek ;) oyunu çok büyütmeyin. yok öyle yok böyle. ne oldu yani ölmedin ya ;)
ewt katılıorum

“Genel Etkileşim” sayfasına dön