GÖLGE HARAMİLER
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GÖLGE HARAMİLER
forum1907 yazdı: Ulan #@!? halsıyetsız adam benım para ve gözlugumu senden nasıl calıyım sen benden caldın sende aktarım yaparken bana verdın ama ben sana gerı verdım ? neden cunku benım olan seyı neden sana verıyım ? o Çalıntı Çarlarıda bıyerıne sok tamam mı #@!? cocgu kufr ettırme bana s.gt kendı sunucunaKayaoğlu ve Tikiyy benım mah.de oynayan cocuk sende carını caldınn .
Lonca'dan süresiz uzaklaştırıldın...
Konu hırsızlık'dan ötürü değildir. Küfür ve hiç kimse ile huzur bozucu davranışlar üzerine diyalog kurmayın diye kurallarımız vardır demiştim. Şunu unutmayın bir çok insanlar bize saygı duyuyor ve bizleri örnek alıyorlar. Bizde onlara saygı duyuyoruz elbet. Amma işin özü içimizdeki arkadaşlar kötü örnek olacak davranışlar gösterebiliyor ise işte o insanlar bizim aramızda yer alması imkansızdır.
Bu gibi davranışlarda forumda veya oyunda gösteren olursa aynı şekilde Lonca'dan uzaklaştırılacaktır.
Saygılar ve sevgiler...
Bu arada üstüne basa basa tekrardan diyorum lütfen konu ile alakası olan yazmasın. Sanırım gayet açık bir kelime
ArdaHanII - SaLTuKBuGRa - MaGiCiaNn - DİYARBEKİR
En son ardahan tarafından 23 May 2010 18:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Salgın Koruyucusu
we aslm olsun canı gözüldenbLacksin yazdı:Selam olsun tüm dostlara
- CaNaVaRGeNCLiK
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Geri verdim diyorsun.Sonrada neden vereyim diyorsun çelişki var.Loncadanda atıldın haberin ola...forum1907 yazdı: Ulan #@!? halsıyetsız adam benım para ve gözlugumu senden nasıl calıyım sen benden caldın sende aktarım yaparken bana verdın ama ben sana gerı verdım ? neden cunku benım olan seyı neden sana verıyım ? o Çalıntı Çarlarıda bıyerıne sok tamam mı #@!? cocgu kufr ettırme bana s.gt kendı sunucunaKayaoğlu ve Tikiyy benım mah.de oynayan cocuk sende carını caldınn .
Ben nereden bileyim hırsız olduğunu bu adamın?TANIMSIZ yazdı:Peki arkadaşım mademki adam hırsız sen parayla gözlüğü nie ona veriyosun onu anlamadım.CaNaVaRGeNCLiK yazdı:
Gölge haramileri loncanızın adını kirletiyor bu şerefsizzler.Size bu hrsızların ismini vereyim.Yoyu - Zbteamxlider - Yemrett bu kişiler loncanızda bulundukça loncanız batmaya devam edecektir.Üstte kanıtıda var.Aktarım yaparken gözlüğümü ve paramı çaldı.Geri verdiği sürece sorun yok.Ama vermedikler isürece atılmalarını istiyorum.
Sedat Gevezeoğlu

- forum1907
- Sahaf Yardımcısı
Sayfayı Kirletmek istemıyorum . Dua et.

Crime of Team
Takım Suçu
Adalet ve Suç Bir arada
Her Hakkım Saklıdır®™
| l | lllll| lll||lll || llll + 18
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³
exoriusII : savascı
Iexoriusxşifa: şifacı
Iıııdappermanııı: buyucu
Iexoriusxşifa: şifacı
Iıııdappermanııı: buyucu
- KuTSaLGeNc
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Ctrlxaltxdelete------ ( 49 level SAVAŞÇI )
Vipviewera----------- ( 45 level BÜYÜCÜ kasma Aşamasında )
Vipviewera----------- ( 45 level BÜYÜCÜ kasma Aşamasında )
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
Lonca ısı garıtır sadece guvendıgım adamlara bakıcaksn azı karar cogu zarar
TTmShumpssss

- KuTSaLGeNc
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
shumpsss yazdı:Lonca ısı garıtır sadece guvendıgım adamlara bakıcaksn azı karar cogu zarar
Biz Kimi Alacagimizi Kimi ALmayacagimizi Iyi BIliyo SEn Rahat OL
KuTSaLGeNc TESKILATIN ILK VE TEK KUTSAL`I
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
KuTSaLGeNc yazdı:shumpsss yazdı:Lonca ısı garıtır sadece guvendıgım adamlara bakıcaksn azı karar cogu zarar
Biz Kimi Alacagimizi Kimi ALmayacagimizi Iyi BIliyo SEn Rahat OL
Belli iç savaş çıkmıs
KuTSaLGeNc TESKILATIN ILK VE TEK KUTSAL`I
TTmShumpssss