hakkaten yhaExcellence yazdı:Adam üşenmemiş teker teker vs ye çağırmış iyi güzelde hiç biride hemen atalım dememiş.Özellikle mi seçtin bu kişileri hepsinin üstüde max mı? anlamadığım olay bu.Konuyu anlamadım açıkçası.
MeGaXTeaMın Seviyesi :))
Re: MeGaXTeaMın Seviyesi :))
her kuşun eti yenmezrockipsiz yazdı:hakkaten yhaExcellence yazdı:Adam üşenmemiş teker teker vs ye çağırmış iyi güzelde hiç biride hemen atalım dememiş.Özellikle mi seçtin bu kişileri hepsinin üstüde max mı? anlamadığım olay bu.Konuyu anlamadım açıkçası.
evet nerde kalmıştık :mrgreen:
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
:mrgreen:Myrmidon yazdı:her kuşun eti yenmezrockipsiz yazdı:hakkaten yhaExcellence yazdı:Adam üşenmemiş teker teker vs ye çağırmış iyi güzelde hiç biride hemen atalım dememiş.Özellikle mi seçtin bu kişileri hepsinin üstüde max mı? anlamadığım olay bu.Konuyu anlamadım açıkçası.
evet nerde kalmıştık :mrgreen:
ahhahha :mrgreen:soulofxkrnlk yazdı:Gecen Bir Megaya Dedim Foruma Girinde Seviyenize Bakın oda Diyoki niye bakayımki seviyem 49 benim xD
MackRuLzz

Gizlenmiş İçerikGöster
émpoweяiиq TєchиoŁoqy
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
³ ³ ° ¹ ³ ² ¹ ³ ° ¹ ²
Diamond ®
Şu konuyu açsana , hangi Mega nerde, ne zaman ?soulofxkrnlk yazdı:Gecen Bir Megaya Dedim Foruma Girinde Seviyenize Bakın oda Diyoki niye bakayımki seviyem 49 benim xD
-
Sifabasanx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
soulofxkrnlk yazdı:Gecen Bir Megaya Dedim Foruma Girinde Seviyenize Bakın oda Diyoki niye bakayımki seviyem 49 benim xD
megastar beyfendi w.s teklifim hala geçerli
zırhımı takmıcam söz
-
Sifabasanx
- FareAdam Düşmanı

konu kapandı arkadaşlar
bu gün meteordayım megaşifa efendiler moda geçmiş gördüm başladım maksimum 10 sn de pert
daha sonra çıktı savaşcısıyla girdi oda maksimum 14 sn de pert
konu kapanmıştır .
C h o o s e n s x r e f l e x
bu gün meteordayım megaşifa efendiler moda geçmiş gördüm başladım maksimum 10 sn de pert
daha sonra çıktı savaşcısıyla girdi oda maksimum 14 sn de pert
C h o o s e n s x r e f l e x
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Şifabasan sen çarını sildin dimi hatırlatırım seni çar silmesine vs de yenmiştim=)
Vandervaart 3-0 Şifabasan
- Excellence
- Teşkilat Neferi

Ahahahahahah bana felsefe,edebiyat yapan adam şifabasan kardeş vs de yenilmişVandervaart yazdı:Şifabasan sen çarını sildin dimi hatırlatırım seni çar silmesine vs de yenmiştim=)
EXCELLENCE
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Küçük bi hatırlatmalarda yapaym.Öncelikle fotolarda var elimde Şifabasan adlı kişinin inkar edeceğini sanmıorum.O Zaman orda Yaşar Abim yani LazurixRassaaa 49 lvl şifacısınıda 5-0 yenmştm o önemsiz vsydi 
Nyse Eski forumu sürekli takip edenler bilir.Şifabasan fotorafını koymuştu 13-14 yaşlarında bi çocuk olduğunuda hatırlatayım
Nyse Eski forumu sürekli takip edenler bilir.Şifabasan fotorafını koymuştu 13-14 yaşlarında bi çocuk olduğunuda hatırlatayım