Durduk Yere iftira Atanlar ..!
Durduk Yere iftira Atanlar ..!
Arkadaşlar Ben burdaki bazı insanları hiç anlamış değilim.nden durduk yere iftira atıyorlar ki.bazıları hakkediyoo hemde çook hakediyo.ama baızlrıda hiç hakketmediği halde o kişiye bir sürü laf sölüyorlar..onlardan biride Kasabalıxpoet lazurixpoet lazurixslyrap ..ikisinide oyunda tanyorm çook iyi ler kimseye dadaşmazla kendi çapındalar ama bazı insnlar yüzünden onlar hakkında kötü lafla duyuyorm..adamlar karşı klandan birini kestimi hemen hırsız diyorlar küfürbaz ddiyorlar falan filan..artık bu olaylara son verelim arkadaşlar lütfen.sonuçta bu bi oyun gerek yok boş muhabete..Teşkkür ederim herkez..( Kimse boş insanlara boş laflarına kulak asmasın herkez onalrı tanır )
Rockxmanisa , Lazurixpoet Kasabalıxpoet ' i Çalmıştır..Hırsız ve Yalancının Tekidir..Herkez dikkatli olsunnn..
Re: Durduk Yere iftira Atanlar ..!
helallllmeran365 yazdı:Arkadaşlar Ben burdaki bazı insanları hiç anlamış değilim.nden durduk yere iftira atıyorlar ki.bazıları hakkediyoo hemde çook hakediyo.ama baızlrıda hiç hakketmediği halde o kişiye bir sürü laf sölüyorlar..onlardan biride Kasabalıxpoet lazurixpoet lazurixslyrap ..ikisinide oyunda tanyorm çook iyi ler kimseye dadaşmazla kendi çapındalar ama bazı insnlar yüzünden onlar hakkında kötü lafla duyuyorm..adamlar karşı klandan birini kestimi hemen hırsız diyorlar küfürbaz ddiyorlar falan filan..artık bu olaylara son verelim arkadaşlar lütfen.sonuçta bu bi oyun gerek yok boş muhabete..Teşkkür ederim herkez..( Kimse boş insanlara boş laflarına kulak asmasın herkez onalrı tanır )
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Geçende bi adam karacinlerde kasıyordu bende burda kasamazsın senin leveline göre (46 lvl) şehirde kas bence dedim..Adam da dedi sana mı sorcam dedi ? Bu bir tavsiyeydi yani..Adam dedi daha fazla konuşma seni rezil ederim dedi napcan dedim görürsün dedi.Bölgeden Yeşilbüyüxqanq dikkat edin yazdı :? Bunlara gülüp geçmek lazım
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
NuMBeR yazdı:HiçbirŞekilde Hiçbir Tartışmaya Katılmassanız İftira Atmazlar
Anlaşılan görmemişsin sen atanları
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
Adamları kesersın ıftıra bı ıtem satarsın ıftıra bu bır youn arkadaslar takmayın kafanıza ***
Bunların Böle Yapması Bazı insanların Bu oyunu bırakmasına neden oluyo.Yaptıkları Çook Ayıp.Kimse Durduk yere İfrita Atmasın Lütfen.Herkez İşine Baksın Başkalarını Rezil edecek Olaylarda Bulunmasın.Eğer Ki ADam Gerçekten Senin itemini ÇAlmışsa İstediğin KAdar Yazma Hakkın var en doğal hakkın ama olmayan şeyleri oldu diye göstermeyelim.Ha bi de şu var Oyunda Bana 4 5 kişi pm atıyo ( plussuz ) şöyle Sölüyo : bilmem Şu adam hırsız diye bölgeden klandan yazarmısın ard ard a bir sürü kişi öle diyordu bende diyordum ki bneim yazmam yasak.çünkü görmediğim şeyleri kimseye duyurmak o kişinin günahını almak istemem...herşey insnalığın Kişiliğine kalmış kardşlerim..saygılarımla .!
Rockxmanisa , Lazurixpoet Kasabalıxpoet ' i Çalmıştır..Hırsız ve Yalancının Tekidir..Herkez dikkatli olsunnn..