Ölüm Oyunu Teşkilat Şifa

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Fearles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Ölüm Oyunu Teşkilat Şifa

Mesaj gönderen Fearles »

Şifacı ödülünü ben aldım. Göktürklererdin ile kaldığımız kapışmada erdinin hasar iksiri içmesiyle gm de yasak demişti. Sonucunda erdine vurdular. Ben birinci oldum.

Hediye : X50 EJDERHA KUDRETLENDİREN İKSİR
İBNİ SİNA MODELİ PLEVNE USULÜ YÜZÜK

Kacanlar Ffearles Mfearles Tfearles

RESİMLER!!!!!!!

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar

Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Ölüm Oyunu Teşkilat Şifa

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Şartları:

Meteor Bölgesinde, Etkinlik salonunda yapılacaktır.
Katılacak oyuncuların Meteor Bölgesinin herhangi bir yerinde bulunmaları ve Kabadayı Mod'una geçmiş olmaları gereklidir.
Bölgede bulunan Kabadayı Modundaki en fazla 75 oyuncu rastgele olmak üzere GM tarafından Etkinlik salonuna alınacaktır. Daha fazla oyuncu alınmayacaktır.
Etkinlik için sırasıyla her sınıftan 75 kişi ayrı ayrı olmak üzere alınacaktır.
Etkinlik salonuna öncelikle 75 Büyücü alınacak ve ayakta kalan son Büyücüyle birlikte büyücülere yönelik etkinlik bitecektir. Sonrasında 75 Savaşçı Etkinlik Salonuna alınacak ve aynı şekilde ayakta kalan son savaşçı ile birlikte savaşçılara yönelik etkinlik bitecektir. Son olarak 75 Şifacı Etkinlik Salonuna alınacak ve ayakta kalan son şifacı ile birlikte etkinlik sona erecektir.
Katılacak oyuncuların en az 47 seviye olması gereklidir.
Ölen yada herhangi bir nedenden dolayı oyundan düşen oyuncu güvenli alanda (Bab-ı Ali, İstihbarat Subayı, Klan Sancağı vb.) oyuna dönecek ve salona tekrar alınmayacaktır.
İksir kullanımı serbesttir.
Etkinlik salonundaki GBM-0 ve Örs normal ücreti karşılığında kullanılabilir.
Etkinlik başlamadan önce anons kanalından duyuru geçilecek, oyuncular alana alınır alınmaz etkinlik başlayacaktır.
Etkinliği zedeleyecek veya aksatacak yazışmalar veya davranışlar hoş görülmeyecektir.
Mücadelenin sonunda yalnızca ayakta kalan son bir kişi ödülün sahibi olur.

Sımdı benım katıldıgım her olum oyununda anlmadıgım konu bu sartları koyan sız yapıcılarsınız sonra sartları bozan gene sızlersınız arkadasım orda ne yazmısısnız ıksır kullanımı serbest ama 3 kes sahıt oldum ve her sunucudada duyuyorum sıfaların etkınlıgınde ıksırı yasaklıyorsunuz arkadasım oyunu kurlaına gore oynayıp bır stratejı gelıstırmıs kısılere karsı sızın yaptıgınız hem saygısızlık hem bılgısızlık hemde hak calmaktır.. ya etkınlık yapıyorsanız hakkı ıle yapın yada kuralalrı bastan belırleyın .. ayıp ve yazık sıze saygılar....
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
Yenicerixdadawa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Yenicerixdadawa »

aynen katılıyorum iksir serbest denmiş ben iksir içerim kurallarda serbest denilmiş ona göre hazırlığımı yapdım ben
Dadavaxlonça
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Etkinliğin Tanımı:
Ölüm Oyunu; kimseden yardım almadan sadece tek başına bileğine, zekasına ve yeteneklerine güvenerek bir yandan gelebilecek saldırılara karşı kendini korurken, bir yandan da onlarca oyuncu arasında ayakta kalma mücadelesi verebilecek yiğitlerin katılabileceği bir etkinliktir. Bu etkinliğe sadece yeteri kadar cesareti olanlar katılabilir.

Sımdı yukarda yazan tanımı ve kuralları okuyunca ve etkınlıkde karsılastıgın muameleyı goruncu ınsan 2 sey dusunuyor... Ya bu adamlar bu ısten hıc anlamıyor yada bır an once bıtsınde kurtulalım dıye akıllarından gecırıyorlar 2. secenek acıkcası daha mantıklı ama bu mantıkla bu ısı yapıyorsan gıt kardesım otur evınde behlul bıhterle ne yapıyor ezel eysanı yakladımı yaprak dokumunde kım kıme ne yapmıs onları ızlee senın ne ısın var etkınlıkde ...
Oyun zekasına guvenen dıyor ben oyun zekamı gleıstırmısım ve belırlı bır ıksır duzenegı sıstemı kurmusum onca dakıka gecmıs ayakda kalmısım ama ne oldu gm nın canı sıkılmıs ıksır kullanmak yokmus yya ıksır kullanmak yoksa kardesım nıye yazıyorsun oraya yada oyunda ıksırın ısı ney ıptal edın gıtsın cantada yer kaplamasın.. Arkadaslar amator olabılırsınız kımse anasının karnında ogrenmıyor bunu ama kusura bakmayın sız saygı beklıyorsanız herkezede bu saygıyı gosterceksınız ..ben onca oyunda etınlıge gırıyorum bır keresınde oynuyanlar bılır kale kusatma tkınlıgınde ısm vermıyım bılen bılır etkınlık 4-5 saat surdu butun gozetmen ark sabırla oyunun sonunu bekledı... bızde ne oluyor 20 dakıka doluyor ee benım en sevdıgm dız baslıcak cabuk olun ben kız ark buluscam cabuk olun ee ben pazar gıdıp maydonoz alıcam aksam ııcn ıksır kullanmayın.. bumu sıızn etkınlık ve oyunculuk anlayısınız ..sızlerı ayrı ayrı tekrardan tebrık edıoyrum...............................
[/img]
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Şifacıların etkinliğinde iksir ne zaman yasaklanıyor şöyle açıklama yapayım . 2 veya 3 kişi kaldığında artık etkinliğin son zamanında iksir içimi yasaklanıyor. Neden ? Şifacı [45]Ejderha Kudrenlendiren iksir içerse o etkinlik sabaha kadar sürer heleki karşılıklı ashab kullanıyorlarsa. Etkinlik başında iksir içmek serbest ancak son zamanda yasak .

Ayrıca son zamanda iksir yasaklanıyor ki üstü iyi olan kazansın diye ;)

Umarım anlatabilmişimdir.
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

ORHANBEY yazdı:Şifacıların etkinliğinde iksir ne zaman yasaklanıyor şöyle açıklama yapayım . 2 veya 3 kişi kaldığında artık etkinliğin son zamanında iksir içimi yasaklanıyor. Neden ? Şifacı [45]Ejderha Kudrenlendiren iksir içerse o etkinlik sabaha kadar sürer heleki karşılıklı ashab kullanıyorlarsa. Etkinlik başında iksir içmek serbest ancak son zamanda yasak .
Gayet güzel anlatmısın şifacıların vs atması zaten yaklaşık 30 dk gibi süre sürüyor birde ölüm oyunlarında iksir içtimi gerçekten uzun sürer :)
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ORHANBEY yazdı:Şifacıların etkinliğinde iksir ne zaman yasaklanıyor şöyle açıklama yapayım . 2 veya 3 kişi kaldığında artık etkinliğin son zamanında iksir içimi yasaklanıyor. Neden ? Şifacı [45]Ejderha Kudrenlendiren iksir içerse o etkinlik sabaha kadar sürer heleki karşılıklı ashab kullanıyorlarsa. Etkinlik başında iksir içmek serbest ancak son zamanda yasak .

Ayrıca son zamanda iksir yasaklanıyor ki üstü iyi olan kazansın diye ;)

Ustu ıyı olan kazansın denıyorsa etkınlııgn ısmı olum oyunu olmaz arkadasım yaparsın pvp turnuvası ustu saglam olan kazanır sabaha kadar surerse onu kuralları koyarken dusunecekler.. 2. bır oyun taktıgınden bahsedılıyor amac vs yapmak degıl mısal ben son etkınlıge bılınclı bır sekılde buyu asıt cevrıye gırdım amac ney asıt hasarının ıyılestırme etkısını dusurmesı ve kudret ıksırı sayesınde butun rakıplerını farklı bır taktıkle ındıre bılırsn amacda budur farklılıkların cıkması ama sonuc ne oldu daha 2 kudret ıksırı gelmeden ıksır son yasak artık ee ark ben buyu asıtcıym ve etkınlık baslarken kuralları okumuusm gırmısım ve ıksır serbest yazıyor ve ıksır kulanırım buna orda gm kafasından karar veremez.. Ben gayet anlayısı kuvvetlı bırıyımdır umarım su an bız ne demek ıstedıgımızı anlatmısızdır... :)
[/img]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön