<> Kurt Loncası <>
- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KABUS TEAM
Re: <> Kurt Loncası <>
Cehpe kabusxforum sayfasına bakarsan sevinirim
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Gerçek kimliğini söyleyerek bu şikayette bulunamıyorsan bunda art niyet vardır Demişsiniz...
Kanun’un 4.maddesinin son cümlesinde ihbar ve şikayetçinin kimlik bilgilerinin gizli tutulması için bir düzenleme yapılmış:‘’(Değişik dördüncü fıkra: 17/7/2004-5232/2 md.)Benzer bir hüküm Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 170.maddesinde bulunmaktadır:
İddiaların, sıhhati şüpheye mahal vermeyecek belgelerle ortaya konulmuş olması halinde ad, soyad ve imza ile iş veya ikametgâh adresinin doğruluğu şartı aranmaz. Başsavcılar ve yetkili merciler ihbarcı veya şikâyetçinin kimlik bilgilerini gizli tutmalarını savunmaktadır.
Şimdi bana ikide bir kimsin kimsin demeyi kesiniz lütfen .!
Kanun’un 4.maddesinin son cümlesinde ihbar ve şikayetçinin kimlik bilgilerinin gizli tutulması için bir düzenleme yapılmış:‘’(Değişik dördüncü fıkra: 17/7/2004-5232/2 md.)Benzer bir hüküm Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 170.maddesinde bulunmaktadır:
İddiaların, sıhhati şüpheye mahal vermeyecek belgelerle ortaya konulmuş olması halinde ad, soyad ve imza ile iş veya ikametgâh adresinin doğruluğu şartı aranmaz. Başsavcılar ve yetkili merciler ihbarcı veya şikâyetçinin kimlik bilgilerini gizli tutmalarını savunmaktadır.
Şimdi bana ikide bir kimsin kimsin demeyi kesiniz lütfen .!
İmza Yok Parmak Bassam ?
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Sen ne saçmalıyorsun be loncanın 8 sayfasında Kurtlarxbüyücü var dier listelerde yoksa demekki loncadan atılmış demektr bunu o küçük beynin almıyormu birde aptalca yorum koymuş yasadan mahkemeden bahsetmiş kardeşim burası oyun platformu bizden bir üyemizi cezanaldırmamızı istiyorsan kimliğini saklamıycaksın sakladığın sürece kayle alınmıycaksın bunu iştirak edemiyormusun Kurtlarxdelikan Deniz demişsin bunu bizde iyi biliyoruz ama listemize ismini eklememişsek henüz deneme aşamasını geçememiştir bunu o küçük beynin almıyor mu ?? söyledim yine söylüyorum sen savcılığa bir suç ihbarında bulunmuyorsun oyun platformunda bir lonca liderine üyelerinden şikayetçi olduklarını söylüyorsun bizim tüzüğümüz prodüsürümüz böyle bizimle bu yönde bir dialoğa giriceksen bizim kurallarımız doğrultusunda giriceksin giremiyorsan sayfada kirlilkik yapmııycaksın
Ahmaklık olurda bu kaadr olmaz adam oyunda şikayette bulunuor ismimni saklayıp tc anayasında bunda haklı olduğunu söylüyor burası mahkeme deil oyun platformu burada bir şikayet namede bulunucaksan lonca prdodüsürüne uyun olucaksın olamıyorsan sayfayı kirletme
ve kabusxasabidj burada hiç kimse senin ismini anıp bu şahsın sen olduğunu düşünmezken senin çıkıp o ben deilim demende baya ilginç nedense ...
Ahmaklık olurda bu kaadr olmaz adam oyunda şikayette bulunuor ismimni saklayıp tc anayasında bunda haklı olduğunu söylüyor burası mahkeme deil oyun platformu burada bir şikayet namede bulunucaksan lonca prdodüsürüne uyun olucaksın olamıyorsan sayfayı kirletme
ve kabusxasabidj burada hiç kimse senin ismini anıp bu şahsın sen olduğunu düşünmezken senin çıkıp o ben deilim demende baya ilginç nedense ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Benim dikkatimide o çekmişti ilk olarak güzel bir yere değinmişsin abikurtreis yazdı:ve kabusxasabidj burada hiç kimse senin ismini anıp bu şahsın sen olduğunu düşünmezken senin çıkıp o ben deilim demende baya ilginç nedense ...
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Her zaman olduğu gibi saçmalayan siz oluyordunuz şahsım halen üslubunu bozmamakta kaldi ki Oyun Platform u demişsiniz sizin zamanın da oyunun amacından çıkıp oyun içersin de ve forum da gerçeğe dönük bir çok cümlelerinize şaitliğim var tabi bu hususa hiç girmiyeceğim nasıl olsa inkar ederdiniz.Oyun platformu gevezeliğinizden sonra bu oyunun bir Türk oyunu olduğunu ve T.C'nin tüm maddelerini içersin de bulundurduğunu belirtmek isterim.Sizin sorununuz tam olarak Anti-depresan bu yüzdendir size yönlenen her sakin kelimelere böğürme nedası ile cevap vermeniz bu yüzden sıkışınca Nohut değerinde ki beyninizin kaide alınamayacak cevaplar vermesi artık şundan eminim siz tam bir ileri derece de Şizofren hastasısınız şiddetle tedavi olmanızı öneriyorum...kurtreis yazdı:Sen ne saçmalıyorsun be loncanın 8 sayfasında Kurtlarxbüyücü var dier listelerde yoksa demekki loncadan atılmış demektr bunu o küçük beynin almıyormu birde aptalca yorum koymuş yasadan mahkemeden bahsetmiş kardeşim burası oyun platformu bizden bir üyemizi cezanaldırmamızı istiyorsan kimliğini saklamıycaksın sakladığın sürece kayle alınmıycaksın bunu iştirak edemiyormusun Kurtlarxdelikan Deniz demişsin bunu bizde iyi biliyoruz ama listemize ismini eklememişsek henüz deneme aşamasını geçememiştir bunu o küçük beynin almıyor mu ?? söyledim yine söylüyorum sen savcılığa bir suç ihbarında bulunmuyorsun oyun platformunda bir lonca liderine üyelerinden şikayetçi olduklarını söylüyorsun bizim tüzüğümüz prodüsürümüz böyle bizimle bu yönde bir dialoğa giriceksen bizim kurallarımız doğrultusunda giriceksin giremiyorsan sayfada kirlilkik yapmııycaksın
İmza Yok Parmak Bassam ?
Murat bi msn e bakabilimisin kardeşim

23.05.2010 Tılsım Sunucusu Ölüm Oyunu Savaşçı Klasmanı 3.sü
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Kurt Loncası Geleneksel Ws Turnuvası bu gün yapılmış ve güzel bir etkinlik olarak sonuçlandırılmıştır güzel bir etkinlik oldu katılan tüm arkadaşlarımızı kutlarım birlikte hoşça vakit geçirdik ..
Savaşçı Kurtlarxfatiha 1. oldu
Büyücü Kurtlarxmelisa 1. oldu
Şifacı Kurtlarxltexasll 1. oldu
Kazanan arkadaşlarımızı Kutlarım sizlere turnuvadan bir kaç fotoyu paylaşım

Savaşçı Kurtlarxfatiha 1. oldu
Büyücü Kurtlarxmelisa 1. oldu
Şifacı Kurtlarxltexasll 1. oldu
Kazanan arkadaşlarımızı Kutlarım sizlere turnuvadan bir kaç fotoyu paylaşım

*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- cansuhzn
- FareAdam Düşmanı
Foruma Yanılmıyosam 2 Gün Bakmadım , Ve Neler Olmuş Sayfada...
Öncelikle Her Ne Olursa Olsun Görüşümü Bildirmeden Geçemicem.O İki Şahıs Her Ne Kadar Sayfaya Ugramıcaz Demiş Olsalarda Şuan Yazımı Okuyolar Ve Suratlarında Aptalca Bir Tebesüm Var=)
Öncelikle Cephe Adında Ki Karakter Beni İnan Kopardın
Nasıl Düzgün Kounşmaya Çalışıyor , Nasılda Saçmalıyor Halbuki Bu Arada
İnan Alemsin
Yazdıklarının Hepsi Anlamsız Ve Saçma 
Akıl Yaşın Birkere 0
8.Sayfada Var Demişin A Be Embesil Bak Bakalım Son Güncelleme Kaçıncı Sayfada 
Demişsin Ki Siz Üyelerinizi KAstırıyomusunuz İlk Sayfadaki Kurt YAsasını , Kuralarını Oku Bakalım NE Yazıyo
Yapmış Oldun Solemiş Oldun HEr Haraket Ve Sözlerin Sadece Kurt Loncasını Karalamak Burada Üstüne Gelmek Huzur Kaçırmak Oldunu Biliyroz.
Her Ne AKdar Diger Oturumundan Konuşsanda Biz Seni Kim Oldunuda Biliyruz.
Her Ne Kadar Kendilinden Ben Değilim Deyip Atlasanda , Her Ne KAdar Diger Hesabınla Forumdan Aynı Anda Uzaklaşsanda Biz Her Şeyin Farkındayız
Ama Şunuda Unutma İnş O Modemi Resetlemişsinidr.Şimdi Şikayette Bulunucam.Forumda Çift HEsap Kulnmak Yasak.
İşn o Hesapların Çift Oturm HEsap Kulanmaktan Kapanır
Sen Benim Üzerimden De Oynamaya Çalıştın Ama Tutmadı
Başka Arayışlar İçine girdin.
Ama Her Ne Yaparsan Yap Senin Cülmün Çapın Kurt Loncasıyla Ugraşmaya Yetmez.
Turnuvayı Kazanan Arkadaşlarımı Kutluyorum.Turnuva Güzel Geçti İyi Eğlendik İyi Vakit Geçirdik.
Öncelikle Her Ne Olursa Olsun Görüşümü Bildirmeden Geçemicem.O İki Şahıs Her Ne Kadar Sayfaya Ugramıcaz Demiş Olsalarda Şuan Yazımı Okuyolar Ve Suratlarında Aptalca Bir Tebesüm Var=)
Öncelikle Cephe Adında Ki Karakter Beni İnan Kopardın
Akıl Yaşın Birkere 0
Demişsin Ki Siz Üyelerinizi KAstırıyomusunuz İlk Sayfadaki Kurt YAsasını , Kuralarını Oku Bakalım NE Yazıyo
Yapmış Oldun Solemiş Oldun HEr Haraket Ve Sözlerin Sadece Kurt Loncasını Karalamak Burada Üstüne Gelmek Huzur Kaçırmak Oldunu Biliyroz.
Her Ne AKdar Diger Oturumundan Konuşsanda Biz Seni Kim Oldunuda Biliyruz.
Her Ne Kadar Kendilinden Ben Değilim Deyip Atlasanda , Her Ne KAdar Diger Hesabınla Forumdan Aynı Anda Uzaklaşsanda Biz Her Şeyin Farkındayız
Ama Şunuda Unutma İnş O Modemi Resetlemişsinidr.Şimdi Şikayette Bulunucam.Forumda Çift HEsap Kulnmak Yasak.
İşn o Hesapların Çift Oturm HEsap Kulanmaktan Kapanır
Sen Benim Üzerimden De Oynamaya Çalıştın Ama Tutmadı
Ama Her Ne Yaparsan Yap Senin Cülmün Çapın Kurt Loncasıyla Ugraşmaya Yetmez.
Turnuvayı Kazanan Arkadaşlarımı Kutluyorum.Turnuva Güzel Geçti İyi Eğlendik İyi Vakit Geçirdik.

- cansuhzn
- FareAdam Düşmanı
12. Aynı kişinin birden fazla rumuz veya isimle, farklı kişilermiş gibi aynı konuda görüş belirttiğini tespit edilmesi durumunda, kişinin tüm mesajlarını silinebilir ve forum'a girişi yasaklanabilir.
Şikayetimide Yaptım Buda Yazmış Göndermiş Oldum Metin:
Ben Kurt Loncası Sayfasındaki Kabusxbaşkan , CeHePe Adlı Oturmların Aynı Kişiler Tarafından Farklı Bir Kişiymiş gibi Kullanılmasından Şüpheleniyorum Ve Bunun Araştırılmasını İstiyorum.Sayfa Url Kodu:viewtopic.php?f=31&t=8862
Gereğinin Yapılmasını Arz Ederim.
( İletiniz başarıyla bildirildi, en kısa sürede değerlendirilecektir. )
Şimdi O Modemi Resetlemediysen Görücez Neyin Ne Olduğunu
Söz Bitti İcrat Zamanı
Maden Bizle Ugraşıyosunuz Azcıkta Biz Sizle Ugraşalım Bakalım Neler Oluyo
Şikayetimide Yaptım Buda Yazmış Göndermiş Oldum Metin:
Ben Kurt Loncası Sayfasındaki Kabusxbaşkan , CeHePe Adlı Oturmların Aynı Kişiler Tarafından Farklı Bir Kişiymiş gibi Kullanılmasından Şüpheleniyorum Ve Bunun Araştırılmasını İstiyorum.Sayfa Url Kodu:viewtopic.php?f=31&t=8862
Gereğinin Yapılmasını Arz Ederim.
( İletiniz başarıyla bildirildi, en kısa sürede değerlendirilecektir. )
Şimdi O Modemi Resetlemediysen Görücez Neyin Ne Olduğunu
Söz Bitti İcrat Zamanı

- cansuhzn
- FareAdam Düşmanı
İlk Sayfayada Yönetim Konseyi Bölümünde Olmayan Arkadaşlarımızı Eklettim.
Yönetim İlginiz İçin Teşekkür Ederim.
Yönetim İlginiz İçin Teşekkür Ederim.