PAŞAXMERT in hırsızlıgı !!!!
PAŞAXMERT in hırsızlıgı !!!!
arkadaşlar paşaxmert buyucumu çaldı.Facede konusuyorduk onla hıc bırsey yoktu guvendıgım adam oldugu ıcın sıfremı ıstedıydı verdım sonra konustuk fln bu sıfremı deıstı çaldı çarı ustune gırdı bana yazdı bu adamı bn napıyım ?? bırde PAŞA utanın !!!
TTmShumpssss

Re: PAŞAXMERT in hırsızlıgı !!!!
neysekı arkadaslar tum bunlar şakaymıs yok oyle bır olay !!
TTmShumpssss

serefsız sıfre ıstıyo bızden bıde
$ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur..!
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Şaka ha ilginç 
ole demıs ama ıt bızden sıfre ıstıyodu saka madem mıletden nıye sıfre ısteyo shumpsss cara gırıp versek gıtdıydı :. 
$ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur..!
- Cerrah
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Öncelikle Kardeşim Hiç Bir Şey Daha Belli Değilken Burda Konu Açıp Yorumun En Alt Kısmına birde PAŞA utanın Diyerek NE Yapmaya ÇAlışıyorsun...shumpsss yazdı:arkadaşlar paşaxmert buyucumu çaldı.Facede konusuyorduk onla hıc bırsey yoktu guvendıgım adam oldugu ıcın sıfremı ıstedıydı verdım sonra konustuk fln bu sıfremı deıstı çaldı çarı ustune gırdı bana yazdı bu adamı bn napıyım ?? bırde PAŞA utanın !!!
Haaa Çekemiyosan O Ayrı Mesele Gülüm...
Sana Gelince Güzel KArdeşim Sen Şifre Verecek Kadar Salak Mısın ? O Karakterin Paşax Olup Olmadığını Nerden Bileceksin ? O Face Nin Çalıntı Olduğunu Nerden Bileceksin ? O Kadar Salak Biri İsen Bizde Senden Şifre İstiyelimprojedi yazdı:serefsız sıfre ıstıyo bızden bıde
Paşaxcorleone/Paşaxşifa/Paşaxebuz/Paşaxkorsan
Paşaxcorleone-Paşaxpersia-Paşaxşifa
Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...
Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...
oLaya bak kurtlar vadisi gibi
adam kafama sıktı yokyok şakaymış 
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
lan gerı kafalı cerah shumpss benıo oyuna baslatan adam onun carına gıre rek sıfree ıste ben msn ye gecıp sordum zaten dırek verme dık dırek al dıye
mal olan bellı

Bırader guvendıgım adam bana bunu yapacak en son kısı
ılk oyle yapıp çara gırıp benım kankalarımın kardeslerımın adna konusup bana sovecek adam sonrada benım kardeslerımden sıfre ısteyen adam napabılırım osonra 5 dk sonra bı bakıyorum faceden posta qelmıs doruk ben saka yaptm sıfreyı 1-2 gun sonra vercektım şifre su ....... die.
TTmShumpssss

yok dorukcum saka :lol: nası ı saka ıse
bırı aynısını kendıne yapsa ne olur acaba