Tekrardan Böylesine Güzel Bir EtkinLiK İçiN Emegi Geçenlere Teşekkür EdiYoRuM..
Öncelikle Şunu Söylemek İstiyorum. Her Zaman En İyİ Ws Ciler Die Konu Açardım ve O LisTeye HEr Zaman KEndimi Yazardım(HakLı OLaRak)..
Bazı Kendini Bilmez Arkadaşlar Bana Bencillikle Bakıyordular . Hep Kendimi O listeye YazDıĞıM İçin Ama ŞimDi de Görülüyor ki En İyiler Arasında Ben Yine Varım.
Ve HEp OLucam. Siz İStesenizde İsteMeSeNizDe..
1.PLaNeT Ws TurNuVasINda 48 savaşçı ArAsınDan 1. Oldum.
BuNa Da ŞanS DeMeYin ArTık..
JiKoLaTa---angelgirl--MaGNuMM
1.PLaNeeT HunTeR Ws TurNuvaSı . !
Re: 1.PLaNeeT HunTeR Ws TurNuvaSı . !
Selam Arkadaşım
Ws yapmak yetenek işi.Sedece item dizmekle olmuyor böyle bir yarışmada 1. olman güzel bişey tebrik ediyorum.Takdir edilmek, takdir görmek olayın farklı bir boyutu.istemekle olacak bişey değil.Takdir görmek için insanların önce senin insan tarafını taktir etmeleri gerekirki içtenliğini sana yansıtsınlar.Bir ws listesi yapıp orda kendi adını yazma gibi kötü değilde biraz nahoş bir davranış sergilersen,100 turnuvada kazansan haketsen bile beklediğin takdiri görmezsin.Hırs bazen insanlara zarar verebilir,hemde onarılmayacak derecede.Bu yorumum umarım sana bundan sonrası için bi fikir vermiş olur.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
Ws yapmak yetenek işi.Sedece item dizmekle olmuyor böyle bir yarışmada 1. olman güzel bişey tebrik ediyorum.Takdir edilmek, takdir görmek olayın farklı bir boyutu.istemekle olacak bişey değil.Takdir görmek için insanların önce senin insan tarafını taktir etmeleri gerekirki içtenliğini sana yansıtsınlar.Bir ws listesi yapıp orda kendi adını yazma gibi kötü değilde biraz nahoş bir davranış sergilersen,100 turnuvada kazansan haketsen bile beklediğin takdiri görmezsin.Hırs bazen insanlara zarar verebilir,hemde onarılmayacak derecede.Bu yorumum umarım sana bundan sonrası için bi fikir vermiş olur.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Kendinin öven adamdan bi b*k olmaz.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Aynen katılıyorum kendisini dev aynasında görüyor 1. olmuş hala foruma 1. oldum diye konu açıyor.kontforum62 yazdı:Kendinin öven adamdan bi b*k olmaz.
jikolata en iyiyim diyorsun ws yapalım sen le bi. oyunda görüsürüz artı katılan var katılmayan var o turnuvaya 48 kişinin birincisi sensin doğru ama oyunun birincisi sen misin. neyse bakacaz artık.
Dadaskentxhaseki
Dadaskentxhaseki
Bu DüNYaNıN CeFaSıNdAn SeFaSıNa NöBeT KaLmAz;
GaFiL oLmA iLmE ÇaLıŞ GiDeN GüNLeR GeRi GeLmEz...
DaiMi LoDoS DeSTeKCiSi
hayalxetxSARI-hayalxetxFISTIK-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG-hayalxetxBREAHT
GaFiL oLmA iLmE ÇaLıŞ GiDeN GüNLeR GeRi GeLmEz...
DaiMi LoDoS DeSTeKCiSi
hayalxetxSARI-hayalxetxFISTIK-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG-hayalxetxBREAHT
- uLTasLaNqPeaCe
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Önemli oLan insan oLmak ...
Bu bir oyun...İyi oynayabilen kazanır ...Kazanan da eğer ki kendini insan olarka görüyorsa temriğe layık görülür ...Ama kendini insan olarka bile görmüyorsa...Orasıda onun bileceği bir iştir...Buraya oturan bir söz var
:arrow: Gelinin kötüsünü anası ,iyisinide herkez övermiş...(Sanırsam böyle idi )
Sonuçta anLayan anLadı...
:arrow: Yani uzun lafın kısası ... 15 Gün sonra oyunda görüşürüz...
Bu bir oyun...İyi oynayabilen kazanır ...Kazanan da eğer ki kendini insan olarka görüyorsa temriğe layık görülür ...Ama kendini insan olarka bile görmüyorsa...Orasıda onun bileceği bir iştir...Buraya oturan bir söz var
:arrow: Gelinin kötüsünü anası ,iyisinide herkez övermiş...(Sanırsam böyle idi )
Sonuçta anLayan anLadı...
:arrow: Yani uzun lafın kısası ... 15 Gün sonra oyunda görüşürüz...

-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba Arkadaslar,
Bos Tartısmalara Gerek Yok...
Bu Kadar Konusma Yerine Gelin 3 ay sonra Yapmayı dusundugum 2.Planet Huter ws Turnuvasını Biraz Erkene alalım istermisiniz Boyle Birseyi....
Bos Tartısmalara Gerek Yok...
Bu Kadar Konusma Yerine Gelin 3 ay sonra Yapmayı dusundugum 2.Planet Huter ws Turnuvasını Biraz Erkene alalım istermisiniz Boyle Birseyi....
Saygılarımla..

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG
Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...
PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG
Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...
PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat