Kadim gruplar hazır, sıra belirlenmiş gecenin 2si,
Bu adi yaratık geldi 20 canla kadimi kaçırdı. Ortada GM yok ???
nerde bu gMler?
Sakin olur diye gece yapalımdiyoruz ama yok; illa biri çıkacak.
Yönetimden bu Sibelll karakterine sürekli ban istiyoruz. Fotoyu arkadaşlarım ekleyecektir
Ben alamadım.
İyi Oyunlar
pokuman / Guzelkizxpokuman / Nvidia
Sibelll Adlı KAraktersiz
Sibelll Adlı KAraktersiz
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
- KingWarrior
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Sibelll Adlı KAraktersiz
Evet ya saat 1.30 toplandık kadim can 20 Sibell adlı karaktersiz kacıyor.Durun bidee foto koyam kac kişiydik.

Bu kadar kişinin hakkına girdi işte!!!!
Aranızda köpeği olanlar bilir ona OTUR dersiniz oturur.Ama bu öyle biriki YAPMA diyoruz anlamıyor ayrıca bu bir İNSAN.

Bu kadar kişinin hakkına girdi işte!!!!
Aranızda köpeği olanlar bilir ona OTUR dersiniz oturur.Ama bu öyle biriki YAPMA diyoruz anlamıyor ayrıca bu bir İNSAN.
Kralsavaşçıı & Krallbüyücü & Qralşifacı
- Dangergirl
- İskele Babası
- Klan: Lodos
ewt arkadaşlar bende oradaydım ilk grup da bizdik . Zaten zar zor gruplar toplandı gecenin 2 si kadimi kesmek için ayaktayız.Kadimin canı 20 e inmiş sibel denen karaktersiz kaçırıo .Dün onca kişi onun yüzünden oyunu kapattı . Onca kişi küfür etti küfür edenler susturulcakta sibelle nolcak odamı susturulcak
lütfen kalıcı bir ceza verin o sıfatsıza 
Hayatla ölümü ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramaz ki!!!
Beşiktaşk
Dangergirl
Tskxdxsemih
Beşiktaşk
Dangergirl
Tskxdxsemih
GM mize(Erdoğan) yüz yüze de ilettiğim bu sorunlara hala bi çözüm getirilemedi.Oyun tamamen teksas'a döndü. Yani kadimi olsun yeraltı ve yeni yetenekler olsun, bu asayişsizlik olsun bıktırdı artık oyundan tat alamıyorum şahsen. Bıraktım bırakıcam desem yeridir. Geçen gece bölgeden adam duyulmadık küfürler ediyor anca engelleyip şikayet ediyoruz. Öyle anlar var ki bunun o anda halledilmesi gerekiyor. Eski yönetici sisteminin eksikleri giderilerek geri getirilmesinden başka çare göremiyorum. Online yönetici olmayan oyun neredeyse yok bugün artık.
Kadim olayı ise evlere şenlik. İlla naraya falan da gerek yok bi iki şifacıyla git kadime kenara otur öl öl diril canına can kat kadimin. savaşçıysan zaten nara var 100 kişi de olsalar sen istemezsen kesemezler ne süper düşünmüş düşünen.
Bu akşama gelince ... böyle saçmalık hiçbir oyunda yok, 50 kişi toplanmışız , zaten zar zor organize olmuşuz, aramızdaki tarla kavgalarını halletmişiz naracısıydı, şifasıydı, ayarlamışız, neymiş, ordan bir hazımsız insan müsvettesi gelip 2 nara attı diye 50 kişi boşu boşuna saatlerce uğraşmış olacak ve biz bunu her cumartesi çekecekmiyiz? Böyle bişey aylardır sürüyor ve kimseden ses seda yok! .... Kusura bakmayın yönetim,ama bu asayiş sorunlarına bi çare buldunuz, buldunuz, bulamazsanız 100 tane de bölge açsanız oturur anca kendiniz oynarsınız bu oyunu. Bir de bu gerizekalı tayfa kalır elinizde. Bir ikv sever olarak, zor işiniz, kolay gelsin diyorum, inşallah ben göremesem de başarılı olursunuz.
Jupiter
Kadim olayı ise evlere şenlik. İlla naraya falan da gerek yok bi iki şifacıyla git kadime kenara otur öl öl diril canına can kat kadimin. savaşçıysan zaten nara var 100 kişi de olsalar sen istemezsen kesemezler ne süper düşünmüş düşünen.
Bu akşama gelince ... böyle saçmalık hiçbir oyunda yok, 50 kişi toplanmışız , zaten zar zor organize olmuşuz, aramızdaki tarla kavgalarını halletmişiz naracısıydı, şifasıydı, ayarlamışız, neymiş, ordan bir hazımsız insan müsvettesi gelip 2 nara attı diye 50 kişi boşu boşuna saatlerce uğraşmış olacak ve biz bunu her cumartesi çekecekmiyiz? Böyle bişey aylardır sürüyor ve kimseden ses seda yok! .... Kusura bakmayın yönetim,ama bu asayiş sorunlarına bi çare buldunuz, buldunuz, bulamazsanız 100 tane de bölge açsanız oturur anca kendiniz oynarsınız bu oyunu. Bir de bu gerizekalı tayfa kalır elinizde. Bir ikv sever olarak, zor işiniz, kolay gelsin diyorum, inşallah ben göremesem de başarılı olursunuz.
Jupiter
- azizcan
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Jüpiter kardeşim çok haklısın katılıyorum sana.. Bu Sibell karaktersizine gelince de ulan velete küfür edıyoruz gülüyor,iyi laf söyluyoruz aldırmıyor... İnsan olamaz bu. Belki gider diye para bile verdım 6mdan oldum ama yıne tık yok
) Olan bunca kişinin emegıne ve benım paracıklarıma oldu
) Allaha havale ediyorum allahından bulsun ne diyeyim...

ee GM lerden tık yok halen ?? haydi GMler cevap bekliyoruz
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
Selamlar ;
Evet dun en cok sınırlenen bendım ... Ve bu gun chara gırdıgımde charın susturuldugunu gördüm iyimi. Destek ekibinin yaptıgını göruyormusunuz ya .. SUCSUZ 'A CEZA VERIYORLAR ! SUCLUYA CEZA YOK ! .. Bu Adaletmedır sızce Ya Hakmıdır bu ?? Bu Oyundan Artık Cok Sogudum BEN Böyle Adamlar Olcaksa Ben Yokum !!!
'' Corexmelankolia '' ,
'' WeSTCoaST ,''
İstanbul Kıyamet Vakti "Timer" Programını Buradan Indirebilirsiniz.
'' WeSTCoaST ,''
İstanbul Kıyamet Vakti "Timer" Programını Buradan Indirebilirsiniz.
- kackin
- Demirci Çırağı
Bizde kadim görevinde yaparken cccbrksccc adlı karektersiz 2 canla kacırdı.Çoçukluğuna verdik.Yine kadimin canı 5 iken bazı karektersizler dalga gecercesine yardım edeceğiz deyip kadimi üstüne cekip yattı.Ama biz buraya gelipte konu açmadık.
Son..
- azizcan
- Teşkilat Neferi
REsul'üm ama gerçekten cok sınırlendık. ya 10dk da canı 20ye ındı sen düşün gerisini

- kackin
- Demirci Çırağı
Haklısın ama çok kez kadim kacırıldı.Bizde o 2 canı 1 saatte yapmıstık.O kadar emek verdik.Artık sen düşünazizcan yazdı:REsul'üm ama gerçekten cok sınırlendık. ya 10dk da canı 20ye ındı sen düşün gerisini![]()
Son..