köşkün rutbe kralı Winston & Xdarbelimatkapx

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SoNy123
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: köşkün rutbe kralı Winston & Xdarbelimatkapx

Mesaj gönderen SoNy123 »

LauReAtE yazdı:
SoNy123 yazdı:1. cisi oyun genelinde en yüksek rütbe teşkilat sunucusunda Pumaa arkadaşımızda. 2. cisi ise 2 . yüksek rütbe bizim sunucuda 3 yıldız pembe olarak geçmektedir konunun dogrulugundan emin olduktan sonra foruma konuyu aç tamammı ? ...

ERkancım canım evladım :D Oyunun genelınden bahsetmıyorz Koskten bagsedıyoruz Sancaktan gıtmıs olabılırız :D Köskte Kralız Evladım :) kuyruk acısı olanlar Nasıl oluyorda Damlıyorlar MAtkap Yazısını Gorunce :D Demekkı Zamanında Coq qomusuz :D Herkezin Derdi Biz Olmusuz o Bıtane Cuneyt dıye bırı demıs koskte en yuksek o dıye Onuda Gectım evladım 2 m 420 bın klan parası var :D borumu Sorumu + Sizin SunucudA En YükSek Rütbe Kokliw Arkadasımız Yanı :D Özcan Adaşıma Aittir :D Başarılarının devamını dılıorum karDesıme de

[ KımLer GelDi Kimler Geçtii ]

SAncak: Gülenxceset Xdarbelimatkapx Tenhadayakalarım

beYaz KöşK: Jonturkxmatkap Laureate
:mrgreen: :mrgreen: Dünkü bebe gelmiş neler söylüyor köşkte tarat bakalım beni kimmişim Ccckinqccc de anlayan anlar zaten . 2. cisi o 3 yıldız pembe rütbeyi gösterirsem sana karşılgında ne vericeksin ??
Resim
Kullanıcı avatarı
Xxxmanyaxxx1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Xxxmanyaxxx1 »

ematema yazdı:
earlyblood03 yazdı:Başlıktan gördüğün gibi burası sancak sunucusu her önüne gelen sancakta kral olamaz ;)

Başka söze gerek yok herhalde.

e yanı burası sancak ;)
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)

GRUNGE İS NOT DEAD!!!

"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Arkadaşlar tartışma konusu olunca hemen hemen herkes müdahil oluyor ! Ne hikmetse, vatana millete hayırlı bir konu açıldığında, tanıyan tanımayan sırf üç kulisçi ahlaksızın gözüne batmamak, yada yalakalık yapıp çıkar sağlamak uğruna dişe dokunur faydalı bir iş yapmak istemiyor.

Üzülüyorum bunu samimi olarak söylüyorum, oyun oyun oyun nereye kadar ? Oyunda olsa sizler reel kişilersiniz, sanalda kazanacağınız üç beş kuruşun makamın itemin hesabını yapmayın, duyarlı arkadaşlarımızı ülkemiz adına faydalı olacak olan İKV HATIRA ORMANI Kampanyasına destek vermeye davet ediyorum.

Dikilecek 1 tek ağaç, gelecek nesillerin rahat bir nefes almasına vesile olacaktır...

Nasıl Ata' larımız kanı ve canı pahasına bu toprakları bize emanet ettiyse, bizlerde gelecek nesile bu emaneti, aldığımız şekilde teslim etmek zorundayız.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BOSKONUUZMANI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen BOSKONUUZMANI »

burası siyaset meydanımı oyun forumunda ülkü vatan millet siyaseti yapma oyununu oyna bak işine vatanını milletini ülkesini herkez seviyordur ondan süphen olmasın etekli buraya yazdın yorumlarla ülkeye bir katkı yaptını sanma boş boş konuşma
makaveli06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen makaveli06 »

1.si zaten gittim köşkte oynuyorum telaşlanmayın
2.si Çılgınturkimparatorr sorun sancakta bizide bilen biliyo gülüm hala telaşlanma
3.sü ise bu çocuk dediğin çocuk senden çocuk çıkartır reelde göt yemez
hatırlarsan chess bana abilik taslıyodun bölgeden
Çorum kale mahallesine gel dedim yok ankaraya gel dedin hatırlıyosan
Tamam Ankara nato yoluna gel ankaraya bilet alcam dedim
onada göt yemedi
ama emin ol Ankarayı bilsem gelir seni bulurdum bundanda emin ol
klawye başından lak lak etme fazla akıllı ol #@!?...
Benim yaşım küçük ama misket sende...
Kullanıcı avatarı
SPARKZ
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SPARKZ »

SoNy123 yazdı:1. cisi oyun genelinde en yüksek rütbe teşkilat sunucusunda Pumaa arkadaşımızda. 2. cisi ise 2 . yüksek rütbe bizim sunucuda 3 yıldız pembe olarak geçmektedir konunun dogrulugundan emin olduktan sonra foruma konuyu aç tamammı ? ...
Kimmiş Pembe ??? Naczo 3 Yıldız Yeşil Diye Biliyorum :|
Kullanıcı avatarı
earlyblood03
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen earlyblood03 »

LauReAtE yazdı:

ERkancım canım evladım :D Oyunun genelınden bahsetmıyorz Koskten bagsedıyoruz Sancaktan gıtmıs olabılırız :D Köskte Kralız Evladım :) kuyruk acısı olanlar Nasıl oluyorda Damlıyorlar MAtkap Yazısını Gorunce :D Demekkı Zamanında Coq qomusuz :D Herkezin Derdi Biz Olmusuz o Bıtane Cuneyt dıye bırı demıs koskte en yuksek o dıye Onuda Gectım evladım 2 m 420 bın klan parası var :D borumu Sorumu + Sizin SunucudA En YükSek Rütbe Kokliw Arkadasımız Yanı :D Özcan Adaşıma Aittir :D Başarılarının devamını dılıorum karDesıme de

[ KımLer GelDi Kimler Geçtii ]

SAncak: Gülenxceset Xdarbelimatkapx Tenhadayakalarım

beYaz KöşK: Jonturkxmatkap Laureate

Hep aynı laf zamanında koymusuz cart curt sen kımsın de koyacan la ezme git Teşkilatta ne halt yiyorsan ye burda olamadıgın krallıkla orda kendını avut ;)
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Resim

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
Kullanıcı avatarı
earlyblood03
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen earlyblood03 »

makaveli06 yazdı:1.si zaten gittim köşkte oynuyorum telaşlanmayın
2.si Çılgınturkimparatorr sorun sancakta bizide bilen biliyo gülüm hala telaşlanma
3.sü ise bu çocuk dediğin çocuk senden çocuk çıkartır reelde #@!? yemez
hatırlarsan chess bana abilik taslıyodun bölgeden
Çorum kale mahallesine gel dedim yok ankaraya gel dedin hatırlıyosan
Tamam Ankara nato yoluna gel ankaraya bilet alcam dedim
onada #@!? yemedi
ama emin ol Ankarayı bilsem gelir seni bulurdum bundanda emin ol
klawye başından lak lak etme fazla akıllı ol #@!?...
Lan çakal winston sen kimsın bana atar yapıyosun,sana ankaraya gel esenboğadan alırız senı demedık mi çorummus 16 yasında bebe bana gider yapıyor cok fazla fılm ızlıyorsun hırt akıllı ol almıyım aklını..
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Resim

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
janbirtan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen janbirtan »

Köşkün Kralı Barbarabui Yani Matkap Cüneyt Falan Yalan.. ;)
Kullanıcı avatarı
SoNy123
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SoNy123 »

SPARKZ yazdı:
Kimmiş Pembe ??? Naczo 3 Yıldız Yeşil Diye Biliyorum :|
tmm naczo 3 yıldız yesilde sunucuda (sancak) 1 kisi daha var 3 yıldız pembe rütbesi 37 lwl bi arkadaşımız .
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön