Saolasın ne yazıkki vs yi izlemeyen bazı arkdaslarım benı karalamak için ellerinden geleni yapıyorlar.CaNaVaRGeNCLiK yazdı:Kesin Sesinizi bende ordaydım Burasıqistanbul yendi vsyi.Siz berbatlaştırdınız ortamı.Gelip vurdular vurdunzu.Başkaları vurdu sydınız böyle vs mi yapılır?Ayıp ettiniz.
Nırvanxamıral VS Burasıqıstanbul (herkez içeri)
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Nırvanxamıral VS Burasıqıstanbul (herkez içeri)
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- CaNaVaRGeNCLiK
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Herkes kendi derdinde başkasını düşünen mi kalmış.Herkes kendi arkadaşını haklı kılıyor.Kendi arkadaşına bir türlü diyemiyor sen haksızsn.aldatmaz2012 yazdı:Saolasın ne yazıkki vs yi izlemeyen bazı arkdaslarım benı karalamak için ellerinden geleni yapıyorlar.CaNaVaRGeNCLiK yazdı:Kesin Sesinizi bende ordaydım Burasıqistanbul yendi vsyi.Siz berbatlaştırdınız ortamı.Gelip vurdular vurdunzu.Başkaları vurdu sydınız böyle vs mi yapılır?Ayıp ettiniz.
İyi forumlar...
Sedat Gevezeoğlu

haha guldurme benı
hangı carla ordaydın sahte hesaptan yorum yapma :twisted:
$ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur..!
lan vs atarken orda 3 kısı anca vardı onlarda 13 lv l dı bu ezık ıstambul onlara dayana rak 3 kısı kestıler dıyo bu kadar olur : D ıstam bul sen anca lodos gordunde buz acıp alt cekersın :shock:
$ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur..!
istanbul sen rezil olduqunla yan forumda da kendini avut 
Sanal Alem İşte daLqasIz denize herkes KAPTAN!
ole zaten bu ezık oyunda rezıl oluyo burda kendını avutuyoanca : :mrgreen:
Burasıqistanbul kardeşim dediklerini doğruluyorum her türlü o WS ' yi sen kazanmıştın ardından ben o amiralle ws attım 2-0 yeniyodum şifacıalrı kaldırıyodu hemen ws ye başlıyordu 2-3 yendiğini sanıyor şifacı kaldırıyor ardından hemen ws ye başlıyor büyücü-savascı ws sinde hiç mesafe koymadan başlyor Cahillik 
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Yazılmayacak artık sana dair.
Hiç bir cümle..
Hiçbir kelime..
Hiçbir hece..
Hiçbir harf..
Hiç bir...
Hiç..
Yazılmayacak artık sana dair.
Hiç bir cümle..
Hiçbir kelime..
Hiçbir hece..
Hiçbir harf..
Hiç bir...
Hiç..
ha ha guldurme benı mehtı kornıson var dı orda ben deordayfdım konus ma @@yara n buyuk bellı :mrgreen: ogrenın vs atmayı oel gelın
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Bu kdr mı ınsan kendını rezıl eder Nırvanxamıral yazık sana başka başka hesaplar açıp buraya yazıyorsun başkasıymış gıbı yazık sana rezıl ınsan senısheitan yazdı:istanbul sen rezil olduqunla yan forumda da kendini avut
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
gerı zekalı embesıl ben amıraldegılım shumpps da ole orda kaç kısı var forumda surek lı yorumyapıpkonu acan
sen resılını bole ortme