<> Kurt Loncası <>
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Re: <> Kurt Loncası <>
Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
2 Gündür foruma giremiyordum ama muhabbet on numara maşallah şu altın fonu aklıma yattı hele hele raki balık dahada bi yattı
bunu en kısa zamanda yapalım yemekleride Sena kadriye Elvan Deniz Derya yaparlar ama söz Rakı benden 
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
Kurtlarxbüyücü

Kurtlarxdelikan

Evet Kurtxreis Adamlığını görelim yakın zaman önce Klandan Kurtlardan bir kişi kufur etsin siz bunu kanıtlayın o char silinecek demiştin al sana foto böyle adamları TILSIM da istemiyoruz yap Adamlığını tut sözünü !!
NOT: Her Hakkım Saklıdır !

Kurtlarxdelikan

Evet Kurtxreis Adamlığını görelim yakın zaman önce Klandan Kurtlardan bir kişi kufur etsin siz bunu kanıtlayın o char silinecek demiştin al sana foto böyle adamları TILSIM da istemiyoruz yap Adamlığını tut sözünü !!
İmza Yok Parmak Bassam ?
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
CeHePe yazdı:Kurtlarxbüyücü
Kurtlarxdelikan
Son Güncellenen üye Listemiz
viewtopic.php?f=31&t=8862&start=460
Burada o isimleri görebiliyormusun ?? Hayır Göremiyorsun Kurtlarxbüyücü diye bir üyemiz yok Kurtlarxdelikan diyede bir üyemiz yok Kurtlarxdelikan deneme aşamasında ki bir baş vuru ama adamlıktan bahsetmişsin senin burada ki amacın çok iyi anlaşılıyor amacın üzüm yemek deil bağcıyı dövmek o kolay deil işte adamlıktan bahsedeceksen kim olduğunu saklamıycaksın sakladığına görebir korkun var demek ki olmasa ben buyum ve bundan şikayetçiyim derdin bunu yapamıyorsan sayfamda kirliklik yapma defol senin kim olduğunu bilmesemde kimlerden olduğunu tahmin etmem pek zor deil ne gibi bir zihniyet taşıdığınızıda deneyimlerimden biliyorum adabınca bir şikayette bulunucaksan yapmaman gerekenleride öğretim sana
Kim Olduğunu Saklama ki art niyet düşünmeyelim
Ukala Ukala konuşma ki bu küfürleride aynı terbiyesizliğin yüzünden adamları kışkırtıp ettirdiğini düşünmeyelim
Maden böyle bir yola baş vurdun böyle yapmaman gerektiğini lonca e-posta adresine e-posta göndermen gerektiğinide öğren ki boşuna azarlanma
Bu Loncaya çamur atmak istediğin Aşikar ama önce lonca üye listesine bak kibu loncada öyle biri var mı
Bu Hususlara dikkat etki adam yerine koyulup kayle alınasın aksi taktirde lonca sayfasında kirlilik yapma yeni açılmış bir hesapla ...
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
kurtreis yazdı:CeHePe yazdı:Kurtlarxbüyücü
Kurtlarxdelikan
Burada o isimleri görebiliyormusun ?? Hayır Göremiyorsun Kurtlarxbüyücü diye bir üyemiz yok Kurtlarxdelikan diyede bir üyemiz yok Kurtlarxdelikan deneme aşamasında ki bir baş vuru ama adamlıktan bahsetmişsin senin burada ki amacın çok iyi anlaşılıyor amacın üzüm yemek deil bağcıyı dövmek o kolay deil işte adamlıktan bahsedeceksen kim olduğunu saklamıycaksın sakladığına görebir korkun var demek ki olmasa ben buyum ve bundan şikayetçiyim derdin bunu yapamıyorsan sayfamda kirliklik yapma defol senin kim olduğunu bilmesemde kimlerden olduğunu tahmin etmem pek zor deil ne gibi bir zihniyet taşıdığınızıda deneyimlerimden biliyorum adabınca bir şikayette bulunucaksan yapmaman gerekenleride öğretim sana
Ukala Ukala konuşma ki bu küfürleride aynı terbiyesizliğin yüzünden adamları kışkırtıp ettirdiğini düşünmeyelim
Maden böyle bir yola baş vurdun böyle yapmaman gerektiğini lonca e-posta adresine e-posta göndermen gerektiğinide öğren ki boşuna azarlanma
Bu Loncaya çamur atmak istediğin Aşikar ama önce lonca üye listesine bak kibu loncada öyle biri var mı
Bu Hususlara dikkat etki adam yerine koyulup kayle alınasın aksi taktirde lonca sayfasında kirlilik yapma yeni açılmış bir hesapla ...
1.Neyi saklıyıp neyi saklamıyacağıma siz karar veremezsiniz
2.Üye aşamasın'da demişsiniz peki siz aşamaya alırken o kişinin o charı yuksek lvllere kasmasını mı söylersiniz
3.Fotoğrafta ki kişiler loncanıza ait değilse neden hala Kurt başlıklı charlarla gezmekteler bu sizi ve loncanızı karalamaktan başka ne işe yarar
4.Niyetim çamur atmak değil idi keza çamur atmanın yolları başka şeylerdi ben bizzat fotoğraf koydum haklı olarak sizin yorumunuza karşı sizden bir istekte bulundum bunu nasıl anladığınız sizin ne kadar kaba olduğunuzun kanıtıdır
5.Şunu söyliyebilirim ki küfür eden her kim olursa olsun onu karşıma alırım ve cezalandırılması için elimden geleni yaparım bu sizin loncanıza has takipkar bir davranış değildir
6.Takiplerim siz ve sizin gibi oyunun amacından çıkmış farklı niyetler de olanları rahatsız etmektir !
İmza Yok Parmak Bassam ?
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Ben anneme bi fırında balık yaptırırım varya parmakları geçer kendinizi yersinizkurtreis yazdı:2 Gündür foruma giremiyordum ama muhabbet on numara maşallah şu altın fonu aklıma yattı hele hele raki balık dahada bi yattıbunu en kısa zamanda yapalım yemekleride Sena kadriye Elvan Deniz Derya yaparlar ama söz Rakı benden
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Kurtlarxjunior yazdı:Ben anlatırım olum sana girde soyuyum seni biraz
Kanka sana ne lazım yaz liste olarak benm ""Sarıyerli"" yi kullanmıyorum artık ben üzerinde görev itemleri duruo komple verırım.
hasar takı setlerı mevcut ayrıca onlarda feda olsun
istersen birazda nakit çıkarım cebinde bulunsun
ezocan
TILSIM - KURT LONCASI
- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
- Lonca: KABUS TEAM
Cephe ben degilim tanıdıgım tanımadıgım mı bilmiyorum bana ulaşırsan sevinirim nickin neyse kimsen benim üstümden iş yaptıgını dusunmuyorum en son foto koydum ben dogrudur
cok kişi gordugunu gordu gorenlerde gormemezliktende gelenlerde umrumda degil
bizi bilen biliyor birşey yaparsam kralndan saklamam cekinmem
ama kimsen bu husus benle alakası yok
basarılar dilerim sana cephe :ugeek: söz agızdan bir defa cıkar derler son yazımdır cephe yazma seklinde cok güzel taktire ttim
cok kişi gordugunu gordu gorenlerde gormemezliktende gelenlerde umrumda degil
bizi bilen biliyor birşey yaparsam kralndan saklamam cekinmem
ama kimsen bu husus benle alakası yok
basarılar dilerim sana cephe :ugeek: söz agızdan bir defa cıkar derler son yazımdır cephe yazma seklinde cok güzel taktire ttim
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Teşekkür ederim Asabidj evet söylediğiniz üzere ben siz siz ben değil idik çamur atma niyetindesin diyenler bu şekil de çamur atabilirdiler beni kimse tanımaz bende kimseyi tanımam (mecazen) vatandaş gözü ile rahatsız olduklarımdan şikayetçi oluyorum hepsi odur.
En son CeHePe tarafından 23 May 2010 11:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İmza Yok Parmak Bassam ?
CeHePe yazdı:kurtreis yazdı:CeHePe yazdı:Kurtlarxbüyücü
Kurtlarxdelikan
1.Neyi saklıyıp neyi saklamıyacağıma siz karar veremezsiniz
2.Üye aşamasın'da demişsiniz peki siz aşamaya alırken o kişinin o charı yuksek lvllere kasmasını mı söylersiniz
3.Fotoğrafta ki kişiler loncanıza ait değilse neden hala Kurt başlıklı charlarla gezmekteler bu sizi ve loncanızı karalamaktan başka ne işe yarar
4.Niyetim çamur atmak değil idi keza çamur atmanın yolları başka şeylerdi ben bizzat fotoğraf koydum haklı olarak sizin yorumunuza karşı sizden bir istekte bulundum bunu nasıl anladığınız sizin ne kadar kaba olduğunuzun kanıtıdır
5.Şunu söyliyebilirim ki küfür eden her kim olursa olsun onu karşıma alırım ve cezalandırılması için elimden geleni yaparım bu sizin loncanıza has takipkar bir davranış değildir
6.Takiplerim siz ve sizin gibi oyunun amacından çıkmış farklı niyetler de olanları rahatsız etmektir !
İmza Yok Parmak Bassam ?