Sizce sancağın en hırsız ve açları kimler..?
Benım Dusuncem:karanlıköfke,egİTler
Sizde Göruslerınızı yazarsanız sevınırım...Bos konu ama oLsn
_______________________________________________________________________________________________________________
Darkmont
Sancağın açları
Re: Sancağın açları
bence sunucunun en aç insanı :Matxcemre dir bundan daha daha aç olan biriside varsa Xulubayx 'dir :mrgreen: :mrgreen:
Thedarkpower
Thedarkpower

Stiwicxhelictor mu ve öyle bir karakter var bi de Qmehmetq. İkisi çok açlar. Bab-ı Ali'de millete dalıyorlar.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
guncel
________________________________________________________________________________________________________
Darkmont
________________________________________________________________________________________________________
Darkmont
SoNy123 yazdı:bence sunucunun en aç insanı :Matxcemre dir bundan daha daha aç olan biriside varsa Xulubayx 'dir :mrgreen: :mrgreen:
Thedarkpower
:lol: :lol: Kaşınıyn Ha Aç Sensin La...

aç görmesek inancaz selo babı alide otururken vururdun bana neden vurdun la derdim sende düşersen kp yabancıya gitmesin derdin çakal :mrgreen: :mrgreen: şaka bi yana sunucunun en aç insanısın xDByefsane yazdı:SoNy123 yazdı:bence sunucunun en aç insanı :Matxcemre dir bundan daha daha aç olan biriside varsa Xulubayx 'dir :mrgreen: :mrgreen:
Thedarkpower
:lol: :lol: Kaşınıyn Ha Aç Sensin La...![]()
![]()

SoNy123 yazdı:aç görmesek inancaz selo babı alide otururken vururdun bana neden vurdun la derdim sende düşersen kp yabancıya gitmesin derdin çakal :mrgreen: :mrgreen: şaka bi yana sunucunun en aç insanısın xDByefsane yazdı:SoNy123 yazdı:bence sunucunun en aç insanı :Matxcemre dir bundan daha daha aç olan biriside varsa Xulubayx 'dir :mrgreen: :mrgreen:
Thedarkpower
![]()
La Oğlum Dediğin Yalan Bu 1 Benim Aç Olmama Gerek Yok Param+Kpm Var Çok Şükür... Kimliğini Açıklattırma Bana...

Açıklarsan sana yapacaklarımı bilrsn bu 1. :mrgreen: 2. si ise sunucunun en aç insanısın bu hala bişy deiştirmez xDByefsane yazdı:SoNy123 yazdı:aç görmesek inancaz selo babı alide otururken vururdun bana neden vurdun la derdim sende düşersen kp yabancıya gitmesin derdin çakal :mrgreen: :mrgreen: şaka bi yana sunucunun en aç insanısın xDByefsane yazdı:SoNy123 yazdı:bence sunucunun en aç insanı :Matxcemre dir bundan daha daha aç olan biriside varsa Xulubayx 'dir :mrgreen: :mrgreen:
Thedarkpower
![]()
La Oğlum Dediğin Yalan Bu 1 Benim Aç Olmama Gerek Yok Param+Kpm Var Çok Şükür... Kimliğini Açıklattırma Bana...![]()
![]()

- Yenicerixdadawa
- İri Fare Avcısı
sunucunun en açları arz olarak bence:Nubumba ve Nighmage 'dr
Lodos olarakda:Xzorber war
Lodos olarakda:Xzorber war
RizeLi 0LupTa RizeSporLu oLmaq anLatıLmas Ya$anıR...
LiSeLi MekansızlaR
LiSeLi MekansızlaR