QoueenBlooodd yazdı:Bugün Saat 15:00 Gösteriyor Gölgelerden Birileri Görünüyor. Yeraltının Derinlerinde Bir Ses Duyuldu Aman Allah'ım Bu Kadim'in İniltileri...
Evet Arkadaşlar İçinizden Bilende Var Bilmeyende Bugün Saat 15:00 SuLarında Kadime Gerçekleşen Operasyonda [GöLGe HaRaMiLeRi] ve Dışardan Gelen Arz KlandaşLarımız Sayesinde 9 Kere Üst Üste Kadim Kesılmıştır.Fazla Fotograf Cekemedım Elimde 1 Fotograf Var Ama Herşeyi Acıkca Gösteriyor.Tek Kelime Yetiyor ARZ'ların Gücü.
[ Emeği Geçen Herekese Teşekkürlerimizi Sunar Ve Saygılar DiLeriZ. (GöLGe HaRaMiLeRi) ]
AA hayırlı uğurlu olsun Umarım teşkilata bir faydamız olmuştur
banada sıra gelmedi Pp
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
Evet arkadaşlar dün çok yorulduk çok emek sarfettik klanımız için bişeyler yapabildiysek ne mutlu bizde. Lonca Gölge Haramilerinin organizesi ve arz arkadaşlarımızında desteğiyle dün 9 geçen pazar 5 ve daha öncede 2 defa olmak üzere toplamda kadim hidra 16 defa kesilmiştir. Her ne kadar görevi olduktan sonra gidenlerin sayısı bayağı bi fazla olsada emeği geçen bütün arkadaşlara Gölge Haramileri olarak teşekkür ediyoruz.
ulan sizinle ortalıkta bi savaş yapsak
eminönünde felan
ama öyle rastgele bi savaş değil
toplanılacak
haberleşilecek
hadi dalın denilecek
bi taraf bi yerde diğer taraf bi yerde
biz alırız, lodoslar olarak ezici gcümüzzn tadına iyi bakarsınız
Prince yazdı:ulan sizinle ortalıkta bi savaş yapsak
eminönünde felan
toplanılacak
haberleşilecek
hadi dalın denilecek
Prince yazdı:ulan sizinle ortalıkta bi savaş yapsak
eminönünde felan
toplanılacak
haberleşilecek
hadi dalın denilecek
lodoslarda ezici güç die bişey yok sadece oyuna ilk başlayan adam lodosları görüyo ve hemen ona giriyo sadece çoklar yani ne kadar ezo adam varsa lodosa giriyo herkes alınmasın ama üstüne söz meclisten dışarı
melodrama44 yazdı:Bu kadar konuşmaya ne hacet kadim yalama oldu yenimi kesiyorsunuz hala anlamış değilim foruam koymalar hava atmalar her kesen koyacaksa ohoooo.