konuyu gördüm , çok güzel bir düşünce . Konu sobee tarafından incelenmekte
Duyarlılığından dolayı, İKV Yönetimi' ne teşekkür ederim.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Tebrikler Titxdelikurt Güzel Bir Paylaşım Bu Güne Kadar Kimsenin Aklına Gelmeyen Bir konuya Deyinmişsin, Konuyu Ciddiyen Alan Yönetimide Tebrik Ederim..
Böylesine güzel bir öneri karşısında hiç bir Türk evladı kayıtsız kalmamalıdır.
Duyaralılığını gösteren herkese şahsım adına ve TİT Loncası adına teşekkür ediyorum.
Saygılarımlar....
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu T.İ.T Loncaları Başkanı Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Milletimizin seciyesinde saklı bulunan yaratıcı kudretin lütfu olan meziyetler Türk Milletini her engeli aşmaya, her zorluğu yenmeye yeterli kılmaktadır.
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu T.İ.T Loncaları Başkanı Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
rmzn yazdı:Serhat abi somut olarak bir adım atıldımı merak ettim bu akdar uğraşıyoruz ama ??
Yeniçerixdorubey
Şuan yeni bölgeler ile uğraşılıyor sanıyorum, yönetimden gelen cevaplar olumlu yönde, muhtemelen yaz sonu konu ile ilgili güzel bir adım atarlar diye tahmin ediyorum...