yanılmıyorsam diğer masrafları ile 700 ü geçmez ama pc sıkıntısıda olmazNorth yazdı:Sivaslliyigido yazdı:ARKADASIM.
RAMI 2 GB,1GB EKRAN KARTI,VE ÇİFT ÇEKİRDEKLİ 3.60 GHZ HIZDA,180 GB HARD DİSKLİ BİR PC KUR DEĞİL İKV PC AÇILDIĞINDA HOŞGELDİNİZ YAZISINDAN 1-2 SN SONRA TIKLA HEMEN AÇILIR
Ne kadar yapıyor böyle.
Bilgisayardan anlayanlar bir bakabilirmi ?
- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Bilgisayardan anlayanlar bir bakabilirmi ?

::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
Re: Bilgisayardan anlayanlar bir bakabilirmi ?
sana şu yöntemi önerebilirim ama kötü sonuç olabilir bubu göze alıyorsan dene ben yaptım %50 hız artışı oldu tekrar söylüyorum göze alıyorsan yap regedit den anlamıyorsan hiç dokunma bir şeyi yanlış yaprsan kötü our
BAŞLAT ÇALIŞTIR regedit YAZIYORUZ
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Curr entControlSet\Control\Priority Control WE SAĞ TARAFTA BİR "DWORD" AÇIYORUZ ADINI IRQ8Priority YAZIYORUZ VE DEĞERİNİ BİR YAZPIYORUZ ONDAN SONRA ÇIKIYORUZ ALLTA YAZDIĞIMI YAPIYORUZ. Bu değişiklikleri sağ kulakçıkla yapacanız.
Ondan sonra;
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop "AutoEndTasks" VE "MenuShowDelay" WORDLARIN DEĞERLERİNİ "1" YAPIYORUZ
bukadar
BAŞLAT ÇALIŞTIR regedit YAZIYORUZ
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Curr entControlSet\Control\Priority Control WE SAĞ TARAFTA BİR "DWORD" AÇIYORUZ ADINI IRQ8Priority YAZIYORUZ VE DEĞERİNİ BİR YAZPIYORUZ ONDAN SONRA ÇIKIYORUZ ALLTA YAZDIĞIMI YAPIYORUZ. Bu değişiklikleri sağ kulakçıkla yapacanız.
Ondan sonra;
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop "AutoEndTasks" VE "MenuShowDelay" WORDLARIN DEĞERLERİNİ "1" YAPIYORUZ
bukadar
►Kuklacı≈Return≈™
© 2010
© 2010