OYUNDA DOLANDIRICILAR VAR
OYUNDA DOLANDIRICILAR VAR
ARKADAŞLAR BEN LODOSUM PLS ARZ KARİZMASI ALMAK İCİN Theundertaker adlı OYUNCUYA 700 BİN VERDİM 2 ÇAR ALMAK İÇİN BENİ DOLANDIRDI PARAYI ALDI VE KAÇTI GİTTİ HERKEZİN DİKKATİNE YÖNETİCİ VARSA BANA ULAŞSIN ŞİKAYETÇİ OLUCAM KENDİSİNDE yöneticiden mesaj bekliyorum acele gemici059@hotmail.com bana mail atsın yönetici çabuk rica ediyorum.
Re: OYUNDA DOLANDIRICILAR VAR
pfss oyunun bütün parası sende toplanmış sanki 700 m çaldırdın he 700 bin neki git 2 saat canavar kes çıkar xD
Ama 700 bini çalan 700 Milyonuda çalar

- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Lodos
Katılmıyorum..Aydoldu yazdı:pfss oyunun bütün parası sende toplanmış sanki 700 m çaldırdın he 700 bin neki git 2 saat canavar kes çıkar xD
700bin gidicek umursamıcaz.. yarın 1m gidicek umursamıcaz.
Umursamazsak onlar hırsızlık yapmaya devam edicek ve hırsızlıkta artış göstericek..
Böyle tatsızlıkların yaşanmaması için İkvDesteğe Kanıtlanabilir hırsızlıkları göndermenizi öneriyorum..
Bu Olaya gelince Karizma satın alma ve satma olayı Oyun Özünde barındırmamaktadır..
Oyuncuların(bizlerin) Çıkarmış olduğu bir etkinliktir..
Parayı kendi rızanla vermişsin ve sanıyorum ki kanıtlama gibi bir söz konusu barındırmıyor..
Daha dikkatli olursun umarım kardeşim. geçmiş olsun.
Sen paranı kendi elinle verdin. Yöneticinin buna yapacağı hiç bir şey yok. Daha dikkatli ol. Herkesle alışveriş yapma
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

aQuaLand yazdı:Sen paranı kendi elinle verdin. Yöneticinin buna yapacağı hiç bir şey yok. Daha dikkatli ol. Herkesle alışveriş yapma
imzanda ki kedi hoşuma gitti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

- Ozgurbuyucu
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
sizde beyin kalmamış ki gelmiş buraya imza muhabbeti yapıyonuz 700 binde olsa 50m de olsa bunu çalan bir hırsız var senden 700 ondan bundan şu bu çalar çırpar sizde ne yapcan canım 2 canavar kes gene kas sora gel buraya aptal aptal aa imzan güzelmiş muhabbeti yap la ben sizin kadar aptal bir insan evlatları görmedim
Özgürbüyücü
Özgürbüyücü
'' Gerçekçi ol imkansızı iste. ''
Ernesto Che Guevara
Ernesto Che Guevara
-
Theundertaker
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
ARKDAŞIM EZİKMİSİN NESİN OYUNDA KESTİK DİYE BU KDARDA OLMAZ BİLEN BİLİR BENİ SAYGILARIMLA 700 BİNİN LAFINIDA YAPIYOSAN EĞER ÇALDITSAN GEL 1 M 700 WERİM ALAHIM YA SAYGILAR
ABİM HAMMERHEAD KARDEŞİM GOODERWHİLE KANKAM ÖMÜRİBO VE DEVAMLISI . DJMUSTİ
ABİM HAMMERHEAD KARDEŞİM GOODERWHİLE KANKAM ÖMÜRİBO VE DEVAMLISI . DJMUSTİ