12 tl yı aldınız hanı e-pin :@
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
12 tl yı aldınız hanı e-pin :@
2 gündür beklıyorum hala e-pin gelmıyor 12 tl kontor çekıldı ve e-pin gelmedı eger bugünde gelmezse savcılıga kadar gidilicek oyundakı arkdaslarımın başınada aynısı geldi bugun de gelmezse Savcılıga Kadar gıder bu iş
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
Re: 12 tl yı aldınız hanı e-pin :@
Lathander yazdı:Merhabalar,
İKV Plus Paket karşılığı olan ücret hattınızdan kesilmiş ama E Pin bilgileriniz size ulaşmamışsa yada yanlışlık ile silerseniz zaman kaybetmeden İKV Destek Formundan bize başvurunuz. Gün içerisinde satın aldığınız E Pin hattınıza gönderilecektir.
Teşekkürler.

BiNDiK BiR AlaMeTe GiDiYoRuz KıyaMete...
Kinggold/KaSaTooRa
TeŞKiLaT
- CaNaVaRGeNCLiK
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim Tatil 19 Mayıs dolayısıyla bu yüzden gelmiyordur.Tatil olunca bi öğrencilere değil bütün herkese tatil oluyor.
Sedat Gevezeoğlu

Lathander yazdı:
Merhabalar,
İKV Plus Paket karşılığı olan ücret hattınızdan kesilmiş ama E Pin bilgileriniz size ulaşmamışsa yada yanlışlık ile silerseniz zaman kaybetmeden İKV Destek Formundan bize başvurunuz. Gün içerisinde satın aldığınız E Pin hattınıza gönderilecektir.
Teşekkürler.
zaten ikv de o 12 tl ile zengin olacak naapsınlar snn 12 tl ni 
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
hehe güzeLdiMacroban yazdı:zaten ikv de o 12 tl ile zengin olacak naapsınlar snn 12 tl ni
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
Beynin kadar yorum yap mesajımı okursan 12 tl nın hesabını yapan yok gerızekalı seni !Macroban yazdı:zaten ikv de o 12 tl ile zengin olacak naapsınlar snn 12 tl ni
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
Banada olmuştu parayı aldılar e-pin yok
Ama 15 dakika sonra geldi allahtan yoksa bende desteğe yollayacaktım.
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
başlığın bile ofsayt 12 tl yi aldınız hani e-pinaldatmaz2012 yazdı:Beynin kadar yorum yap mesajımı okursan 12 tl nın hesabını yapan yok gerızekalı seni !Macroban yazdı:zaten ikv de o 12 tl ile zengin olacak naapsınlar snn 12 tl ni
basbaya hesabını yapmışssın Burasıistanbul adam akıllı konuş ne kadar kaypak olduğunu Teşkilat Biliyor
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
Bak arkdasım!Post kasmak ıcın benı veya ınsanları rahatsız etme ben orada 12 tl verdim hakkımı ararım çünkü ben ve dahil olmak üzere 2-3 arkdasımında başına gelmış bır olay tamam ? ayrıca aynı şey senınde başına gelse emin ol ki sende konu açıcaktın.Bu yorumumu ınsanca yaptım birdaha benim açtıgım konulara degıl başka yerde uzman ol yoksa uzerım senı ? mesaj alındımı ?Macroban yazdı:başlığın bile ofsayt 12 tl yi aldınız hani e-pinaldatmaz2012 yazdı:Beynin kadar yorum yap mesajımı okursan 12 tl nın hesabını yapan yok gerızekalı seni !Macroban yazdı:zaten ikv de o 12 tl ile zengin olacak naapsınlar snn 12 tl ni
basbaya hesabını yapmışssın Burasıistanbul adam akıllı konuş ne kadar kaypak olduğunu Teşkilat Biliyor
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-