Yönetim mis Pehhhhhhh
- Ryannnxunruly
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Yönetim mis Pehhhhhhh
Ulan her açtıgımız konu sılıyorsunuz ne ayaksınız sızı anlamak DERt. Sıze onerı sunuyoruz olmuyor elestırı edıyoruz olmuyor.. Massallah HITLER yonetımını gectınız eger elestırı acık deılsenız bence bu işi bırakın Daha acıklama getırmeden konuyu sıldınız... Bır anket yapalım beyazkoskte bakalım sızden memnunlar mı ? Ben soylım sıze sıze DESTEK VEREN SIZIN BIR KAÇ KENDINI YONETICI TAKLIDI YAPAN CAKALLAR HARIC KIMSE SAVUNMASIZ ... SIMDI AL KONUYU BANLAAAA bARI ACIKLAMA YAPTA OYLE BANLA MILLET KIMIN NE OLDUGUNU OGRENSIN**********
[Biz SeVdiKlerimizi Bir Kır Çiceqi gibi Elimizde Degil Kurşun Yarası qiBi KaLBimizde TaŞırız aRKadaş.. !!
Ryannn Ryannnn Kanunxryannn
Ryannn Ryannnn Kanunxryannn
Re: Yönetim mis Pehhhhhhh
sen calmısındır allah bılır hırsız loncası
Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
- Revolution
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Açtığınız konuları zaman zaman takip ediyorum. Konunuzunda içeriğinde ki gibi "öneriyoruz" şikayet ediyoruz, sorunumuzu yazıyoruz, ama hiç bir yönetici ve yahut GM'ler ilgilenmiyor diye sitem ediyorsunuz. Oysa ki bulunmuş olduğumuz ortamın İKV Resmi Forum sitesi ve bu sitenin forum kuralları olduğunu, ve bu kuralları okuyup ona göre hareket etmemiz gerektiğinin bilincini, taşımış olsak sanmıyorum ki bu şekilde bir çelişki yaşayasınız ! Aynı tarz konular açarak sadece konunuzu kitlemekten öte, bir şey olmayacağı gibi asıl sorununuzada, çözüm bulamayarak bu kısır döngüyü devam ettirmiş olacaksınız.
Emin olun, sizlerin de yardımlarıya istek ve önerilerinize, daha hızlı bir çözüm ve cevap
verilmiş olacaktır.
Bu yazımı şahsınızda tüm oyuncuların, okuyup ona göre davranış göstermeleri, beni mutlu edecektir.
Her türlü, görüşleriniz veya sorularınız için, İkv Destek ile iletişime geçiniz.
http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımla, İyi eğlenceler.
Engin / Revolution & Katharsis
Açtığınız konuları zaman zaman takip ediyorum. Konunuzunda içeriğinde ki gibi "öneriyoruz" şikayet ediyoruz, sorunumuzu yazıyoruz, ama hiç bir yönetici ve yahut GM'ler ilgilenmiyor diye sitem ediyorsunuz. Oysa ki bulunmuş olduğumuz ortamın İKV Resmi Forum sitesi ve bu sitenin forum kuralları olduğunu, ve bu kuralları okuyup ona göre hareket etmemiz gerektiğinin bilincini, taşımış olsak sanmıyorum ki bu şekilde bir çelişki yaşayasınız ! Aynı tarz konular açarak sadece konunuzu kitlemekten öte, bir şey olmayacağı gibi asıl sorununuzada, çözüm bulamayarak bu kısır döngüyü devam ettirmiş olacaksınız.
Emin olun, sizlerin de yardımlarıya istek ve önerilerinize, daha hızlı bir çözüm ve cevap
verilmiş olacaktır.
Bu yazımı şahsınızda tüm oyuncuların, okuyup ona göre davranış göstermeleri, beni mutlu edecektir.
Her türlü, görüşleriniz veya sorularınız için, İkv Destek ile iletişime geçiniz.
Revolution
Revolution yazdı:Merhaba,
verilmiş olacaktır.
Tamam hakLısınız... Fakat sizin beLirttiğiniz usuLde açıLan konuLarda açıkLama getirmeden kiLitLeniyor...Her zaman ya bir teLefon numarası ya da bir Link verirsiniz...peki irtibata geçince ne oLuyor :?: Hiç birşey oLmuyor...GM Lerin görevi nedir oyunu takip edip sorunLarLa iLgiLenmek değiLmi :?: Hiçbirimiz görevini yapan bir kişiye sitem etmeyiz, teşekkür ederiz...Ama teşekkürü hakketmiyorsunuz...Size kaç tane çözüm önerisi sunduk, desteğe kaç tane gönderdik ama kimse umursamadı...Hadi diyeLim ki bu çözüm öneriLeri sizin açınızdan bir sorun beLirtiyor...Bunu yazmak zormu...Her konuda forum kuraLLarı doLayı sakıncaLı vb. diyerek kapatacağınıza biraz açıkLama yapıp oyuncularla etkiLeşime geçmek zormu...ben ve benim gibi bir çok üye GM lerden daha cok onLine oLuyor bari oyuna girinde biraz dert dinLeyin biLgi verin...

~~ www.unruly.tk ~~ loncamızın yeni forumu...
- GanqstaxUNRULY
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
önceLiklerle merhaba ,Revolution yazdı:Merhaba,
verilmiş olacaktır.
"Oysa ki bulunmuş olduğumuz ortamın İKV Resmi Forum sitesi ve bu sitenin forum kuralları olduğunu, ve bu kuralları okuyup ona göre hareket etmemiz gerektiğinin bilincini.."
Biz bu yetkililere nereden ulaşıcagız forum dışında ? oyunda online oldukları yok ya eminönü sunucusuna girerler yada foruma Beyaz köşkü taktıkları yok ...
"Emin olun, sizlerin de yardımlarıya istek ve önerilerinize, daha hızlı bir çözüm ve cevap
verilmiş olacaktır." demişsiniz.. aLın size istek
1. olarak bu karakter siliminde bir şifre istese ve bu şifreyi kullanıcı hesabının sahibi bilse ne olurdu bu durum bizim başımıza gelirmiydi ?
2. olarak karakter aktarımındada şifre isteseydi kullanıcı hesabının sahibinin bildigi özel şifre ....
3. olarak Lonca kanalını açsalardı neyi kaybediceklerdi ?
4. Özel mesajlarda mesaj atanın Lewelide yazsaydı ne olacaktı örnegin / Ganqstaxunruly [49] gibisinden ?
etkileşimde dile getirdim.
Öneri ve isteklerinizi ikvdestek@sobee.com.tr adresine yapabilirsiniz . gönderdim cevap halen yok .
ve Dev Lathanderin cevabı..
1. Şifre paylaşımı yasak olması dışında güvenli değildir. Kimse ile şifremi paylaşmam.
2. Şifre paylaşımı yasak olması dışında güvenli değildir. Kimse ile şifremi paylaşmam.
3. Şifre paylaşımı yasak olması dışında güvenli değildir. Kimse ile şifremi paylaşmam.
4. Şifre paylaşımı yasak olması dışında güvenli değildir. Kimse ile şifremi paylaşmam.
bu kadarmı ?
ve ikvdestek cevap alabilmem için ? demiş Dev Lathander bir konuya
Cezanızın bir nedeni vardır ve İKV Destek Takımı'na başvurduğunuzda yanıtnızı alırsınız. Fakat sizinde mesajınızda belirtmiş olduğunuz üzere aynı konu üzerinde defalarca başvuru göndermişseniz (siz 15 demişsiniz ama 20'nin üzerindeydi.) alacağınız yanıt kasıtlı olarak geciktirilir. Aynı konuda sadece bir defa başvuru yaptığınızda üst üste başvuru yaptığınızdan daha hızlı olarak yanıt alabilirsiniz. Aynı zamanda sizin dışınızda İKV Destek Takımı'na başvurmuş ve desteğe ihtiyacı olan diğer oyunculara da destek vermemize engel olmamış olursunuz.
Kasıtlı olarak geciktirilir sözü ? bir adet attım diyemi benimkidemi kasıtlı olarak geciktiriliyor ? benimdemi herkez gibi 20 ve üzeri atmam Lazım ?
herşeye kolayca üstten bakmamız lazım içinde olup yaşamamız lazım..
SaygılarımLa Ganqstaxunruly...

#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
Bir ekLeme daha yapayım madem görevinizi yapmıyorsunuz oyuna girinde zevk aLın birazMaXtRaCk yazdı:Revolution yazdı:Merhaba,
verilmiş olacaktır.
Tamam hakLısınız... Fakat sizin beLirttiğiniz usuLde açıLan konuLarda açıkLama getirmeden kiLitLeniyor...Her zaman ya bir teLefon numarası ya da bir Link verirsiniz...peki irtibata geçince ne oLuyor :?: Hiç birşey oLmuyor...GM Lerin görevi nedir oyunu takip edip sorunLarLa iLgiLenmek değiLmi :?: Hiçbirimiz görevini yapan bir kişiye sitem etmeyiz, teşekkür ederiz...Ama teşekkürü hakketmiyorsunuz...Size kaç tane çözüm önerisi sunduk, desteğe kaç tane gönderdik ama kimse umursamadı...Hadi diyeLim ki bu çözüm öneriLeri sizin açınızdan bir sorun beLirtiyor...Bunu yazmak zormu...Her konuda forum kuraLLarı doLayı sakıncaLı vb. diyerek kapatacağınıza biraz açıkLama yapıp oyuncularla etkiLeşime geçmek zormu...ben ve benim gibi bir çok üye GM lerden daha cok onLine oLuyor bari oyuna girinde biraz dert dinLeyin biLgi verin...

~~ www.unruly.tk ~~ loncamızın yeni forumu...
- JeRuSaLeMa
- Şarapçı'nın Sırdaşı
İkv yönetiminden ne istiyo bunlar yönetimin bazı eksikleri olabilir ama adam kendi yaptığı hırsızlığı niye yönetime patlatıyor ki 39 devrini unutmayalım ünlü hırsızlara bakınca aklıma Ryan geliyor

Veni Vidi Vici
Geldim Gördüm Yendim
Ahoo Ahooo Örgülüxjeruslema
Mclarenassss Mcxskandal Örgülüxalemci
JeRuSaLeMa : Kudüs (Müslümanların İlk Kıblesi)
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
Geldim Gördüm Yendim
Ahoo Ahooo Örgülüxjeruslema
Mclarenassss Mcxskandal Örgülüxalemci
JeRuSaLeMa : Kudüs (Müslümanların İlk Kıblesi)
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
- xXpLaYbOyXx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Aho sende açık veriyon.
Ryannn kendisi Sazobali'ye diyordu etrafındakilerin çarı çalınıyor kendi çarına bişey olmuyor die. Girdiğin loncaların çarlarını soyup dağıttın diyordu. Kendi loncasından adamların çarları soyuluyo ama Ryannna yine bişey olmuyo. Ve dahası Ryannn neden ARZ klanından LODOS klanına geçti. Yaptıkları yüzüne vurulunca utancındanmı yoksa Yaptıklarını herkes öğrendiği için ''Barığnamadığından'' mı ? Bi sorun için çözüm isterken yaptıklarınız aklınıza gelsin ve eğerki haklıysanız öyle yazın buraya. Sürekli konu açarak buraları kirletmeyin. ''Bir örenek vereyim, Kadim Hidra kesilirken kaçıranlar oluyo. Kaçırıyo die adam kızıyoruz. Ne hakkımız var ? Adamdakide yetenek bizdekide yetenek. Yetenek kullanılsın die konulmuş. Adam kadimi kaçırıyor diye GM'ye suçlumu diyeceğiz yani. Adamlar size demiş baştan Şifrenizi vs. kimseyle paylaşmayın diye. Çarı çalınan kişi için kötü bi durum ama vermeseymiş. 2 dakkalık hatanızı burda sayfalara yazmayın. Düşmeseydiniz o hataya. Kimse sizi dinlemek zorunda deil burda. Ve tekrar diyorum Şifrenizi vs. özel bilgilerinizi verip sonra karakteriniz soyulduktan sonra veya silindikten sonra tantana yapmayın. Sonunu düşünerek hareket edin.
Örgülüxsessizlik [ Ecel Getiren]
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●